O intrebare dificila, eh?

Bine inteles ca nu tot poporu' cu televizoru' si cu vibratoru' poate intelege replica sarcastica, data pt. o persoana frustrata, pe care capul nu o duce, deoarece singura intrebare care-i vine in cap e "oare ce".

Initial trimis de Gabyzzu
Ce parere aveti despre perversitatea/prostia/falsitatea/playback-areala versurilor/melodiilor/AndreEi/gurii ?
Bine inteles ca nu tot poporu' cu televizoru' si cu vibratoru' poate intelege replica sarcastica, data pt. o persoana frustrata, pe care capul nu o duce, deoarece singura intrebare care-i vine in cap e "oare ce"....
Andreea Balan e chiar opusul andreei antonescu, ce crezi ca daca nu era a.a andreea balan nu era acum unde e.
Ce parere aveti despre perversitatea/prostia/falsitatea/playback-areala versurilor/melodiilor/AndreEi/gurii ?
Bine inteles ca nu tot poporu' cu televizoru' si cu vibratoru' poate intelege replica sarcastica, data pt. o persoana frustrata, pe care capul nu o duce, deoarece singura intrebare care-i vine in cap e "oare ce"....
MIcky, Lovely girl, lol.
Oameni buni discutia eu fan ab eu fan aa e ca si intrebarea: de ce s-au desparti andre? Pricepeti?
Am dat de multe ori expl. si nu mai vreau sa dau si aici.
Si uitate pe forumul AB si vezi ce sub a creat maretia lu' rrb. Altfel nu mai comentai.
Io am avut un conflict cu AA, deci m-a lasat rece. PLus ca eu o admiram ca om, nu ca artist. Dar m-a dezamagit groaznica. Ata ete.
Lara, am eu impresia sau tu esti noua pe aici?:con:
Initial trimis de ograsa
da si eu am fost, imi placea mult de ea o admiram pe masura cu timpul a devenit altcineva defapt se indrepta spre rau daca pot spune asa si cam asta e.. nu dau exemple sau altele
MIcky, Lovely girl, lol.
Oameni buni discutia eu fan ab eu fan aa e ca si intrebarea: de ce s-au desparti andre? Pricepeti?
Am dat de multe ori expl. si nu mai vreau sa dau si aici.
Si uitate pe forumul AB si vezi ce sub a creat maretia lu' rrb. Altfel nu mai comentai.
Io am avut un conflict cu AA, deci m-a lasat rece. PLus ca eu o admiram ca om, nu ca artist. Dar m-a dezamagit groaznica. Ata ete.
Lara, am eu impresia sau tu esti noua pe aici?:con:
Initial trimis de ilinca
bai baiete cred ca ar trebui sa-ti fie putina rusine sa b asa de aa la cat te-a ajutat!!!!!!!
cine ti-a dat acordul sa infiintezi fan clubul andre?ab nu???
cred ca ar trebui sa-ti masori cuvintele in fata andreEI!!!
aaa.. a si nu ma mai vb de rau pe #andreeaantonescu!!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori