Ce parere ai de melodia lui DJ RAOUL vs ALINA - UNDE ESTI... ???????mie mi se pare destul de misto da' videoclipu' e nashpa de tot!!
Tu ce crezi???
Ce parere avetzi de noua muzica din cluburi??
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Raspuns
Pai .. este destul de faina piesa.. dar dupa cum spuneai si tu .. videoclipul lasa de asteptat .. deeeeeeeeh cam nashp` :-)
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Clipul e construit intr-un stil cool, adica s-au incercat niste efecte, dar nu se vad prea bine pe sticla....asta e,ar fi trebuit sa iasa ceva mai de calitate,dar ideile sunt bune oricum.
"It all started with a brilliantly engineered sound that's increased in frequency,until it sounds like an alarm following you through the track.
It left no chance but dance for your life!"
It left no chance but dance for your life!"
-
Stormy Lady - Junior Member
Scuze ca nu am mai scris de cam mult timp dar si eu cu treburi!!!Mah pe la voi pe acolo ce se asculta???Pe aici prin neamt se asculta mult house agresiv!!!Cu cat mai puternic bass-ul cu atat mai bine!!
)) La voi ce se asculta??

- bellmondo
- Junior Member
Ce ganduri aveti de rev??cu cine il petreceti,in familie ;s sau cu prieteni adevarati si sa va distrati adevarat??
Cine vrea o discutie mai personala...sa sune la numarul meu de telefon!!...
... e pe connex!! 0722675104

- bellmondo
- Junior Member
NOUTATE!!!
Apropo....Am auzit o noua barfa,cum ca Azzido da Bass se pregateste sa scoata un nou album cu care sa sparga piata muzicala,prin primavara....voi C stiti??? Sau C credeti??E adevarat sau nu????
Cine vrea o discutie mai personala...sa sune la numarul meu de telefon!!...
... e pe connex!! 0722675104

- bellmondo
- Junior Member
7 mesaje
• Pagina 1 din 1