Si totusi N.A.T.O

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Si totusi N.A.T.O

Mesajde Purificatorul » Lun Noi 25, 2002 4:54 pm

Deci iata problema.Suntem ca si intratzi in N.A.T.O. dar daca ca prin minune ne-ar ataca ungurii pe cine credetzi ca vor sustine cei din N.A.T.O.???
Ce parere avetzi?
Eu rad cand este rau pentru ca o sa fie bine si nu rad cand este bine pentru ca o sa fie rau
Purificatorul
Junior Member

Hai sa vorbim enormitati...

Mesajde dinu » Lun Noi 25, 2002 7:19 pm

Io zic sa nu ne atace extraterestrii, ca atunci chiar am bagat-o pe maneca cu NATO. Cat despre unguri, io cred ca o sa-si anexeze Ardealu si o sa-i transforme pe romani in iobagi, si o sa-i lege de pamant si o sa-i oblige la claca.
dinu
Junior Member

Mesajde KickAss » Mar Noi 26, 2002 8:24 am

Nu vad legatura acestui subiect cu Katerincile. In consecinta l-am mutat pe Aberatii.
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Noi 26, 2002 9:18 am

Din ce am retinut eu, nu suntem in NATO, ci doar am primit invitatia de a adera la Alianta Nord-Atlantica! Cat despre un ipotetic atac din partea ungurilor, iti spun eu ca pana sa-si faca cei de la NATO un "plan de bataie", conflictul va fi uitat. Chiar si cu tehnica pe caare o avem, ultimele cinci contigente din Ardeal vor face fata armatei Ungariei.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde belenenses » Mar Noi 26, 2002 11:22 am

O data cu viitoarea aderare la NATO un atac din partea unui aliat este imposibil, nici macar aberant (ca tot suntem pe-aici). Daca noi am ramane in afara NATO atunci s-ar mai putea abera pe subiectul asta. Mai important e ca o data cu intrarea in aceeasi alianta cu maghiarii discursul anti-maghiar si cel invers anti-romanesc isi pierd complet semnificatia iar din chestia asta au de piedut stim noi cine.
belenenses
Junior Member

Mesajde Purificatorul » Dum Dec 29, 2002 11:48 am

Imi place cum ganditi...
Dar sa fim seriosi.
Eu rad cand este rau pentru ca o sa fie bine si nu rad cand este bine pentru ca o sa fie rau
Purificatorul
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii