linkin park........best hard rock????????:)))))....

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

linkin park........best hard rock????????:)))))....

Mesajde B_zkit » Mie Noi 27, 2002 5:45 pm

HI....Meritau linkin park best hard rock la ema 2002?...nici LIMP BIZKIT anu trecut nu meritau dar asta e se pare ca hard rocku s-a skimbat in viziunea MTV-ului.......peace ...and keep on hard rockin like linkin park does!:)))
B_zkit

Mesajde SatyR » Mie Noi 27, 2002 11:06 pm

Linkin Park sunt hard rock?.....
SatyR

Mesajde Dee Dee » Mie Noi 27, 2002 11:34 pm

Pai asta e ideea ....!!
cA LINKIN PARK NU sunt hard rock ...dar deah :( orice e posibil !

EMA Suck !
De MTV nu pot sa zic acelasi lucru pentru ca nu am alt post mai bun ca el :( (adica am doar doua posturi de muzica ATOMIC-yuck! si MTV ..nici macar VH1 nu am :cry: )
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Killer » Joi Noi 28, 2002 11:58 am

Initial trimis de SatyR
Linkin Park sunt hard rock?.....

Linkin Park este hard rock asa cum AnimalX este cea mai buna formatie din Romania! :D
Killer

Am si io o probleme

Mesajde Red Scorpion » Joi Noi 28, 2002 3:56 pm

Am shi io o problema : ce gen de muzica canta lp ? Unii zic ca e hard rock , dar mie nu prea-mi suna asa . Voi ce ziceti ? Eu sunt fan lp ( destul de marisor ) dar chestia asta inca nu am putut sa o descurc .
All the things that i told you
All the things that i never mentioned
All the things that i told you twice
Give me something to turn to
Like an answer that asks no questions
Give me something that i can fight

I will always adore you
As the love with no intersection
Never knows what it means to cry
Chace the wind and she'll stear you
Trap the heart and you'll never get it
These are the things ive done for life
Red Scorpion
Junior Member

Mesajde bellmondo » Joi Noi 28, 2002 6:41 pm

Hay ma nu fiti chitrosi!!!!Poate au si Linkin Park o melodie mai hard care de fapt nu e hard ci e metal!!!(Crawling).Cei de la Mtv probabil nu au avut pe cine vota si adevarul e ca anu asta au fost tari D tot cei de la LP!!!!Mie unu imi plac.Canta destul de agresiv.....cu toate ca nu au fata!!!:D
Cine vrea o discutie mai personala...sa sune la numarul meu de telefon!!...;)... e pe connex!! 0722675104
bellmondo
Junior Member

Mesajde Aliosha » Joi Noi 28, 2002 7:00 pm

Initial trimis de bellmondo
.Canta destul de agresiv.....

:shock:
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Unregistered » Joi Noi 28, 2002 11:34 pm

Initial trimis de bellmondo
Hay ma nu fiti chitrosi!!!!Poate au si Linkin Park o melodie mai hard care de fapt nu e hard ci e metal!!!(Crawling).Cei de la Mtv probabil nu au avut pe cine vota si adevarul e ca anu asta au fost tari D tot cei de la LP!!!!Mie unu imi plac.Canta destul de agresiv.....cu toate ca nu au fata!!!:D

tu gluemsti nu? asa s-ar parea...
Linkin Park metal?? si canta...agresiv?? haha! daca Linkin Park canta si metal si agresiv inseamna ca Judas Priest au cantat toata viata pop-dance. :) Mai spalati-va in urechi! Linkin Park este "un amestec de genuri" (cum ziceau ei), este un "rock" alternativ si ala de calitate indoielnica. Lasati-o balta cu prostiile de genu' Linkin Park canta metal, Linkin Park canta agresiv!! nici in gluma nu merge spus.
Unregistered

Mesajde Dee Dee » Vin Noi 29, 2002 12:40 am

Initial trimis de Killer

Linkin Park este hard rock asa cum AnimalX este cea mai buna formatie din Romania! :D

:mad: :cry:
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Vin Noi 29, 2002 1:26 am

:cry: i agree....

totusi mah, pana si pe Linkin Park faceti referinte spre Animal X??? :cry:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

de ce ne-ar mira??

Mesajde Unregistered » Sâm Noi 30, 2002 1:45 am

poi na oameni buni ca sa zic asa.....cum poti sa ceri mai mult cand asta e tot ce pot da...Au mai zis-o si altii :EMA sucks!Ganditi-va si voi ce formatii de toata jena au fost acolo...macar au luat ceva RHCP, ca in rest....no..cine o votat J.LO, sau The Calling, cine a votat Animal X la best Romanin Act habar nu are ce-i ala hard rock.Si cum mai noi tot taranu ii fan LP.....asta este...cu oameni d-astia intram in contact daily
Unregistered

Mesajde lil'lizard » Sâm Noi 30, 2002 3:44 am

nu mai ii criticati mai pe premiantii de la ema atata ca premiile is deja date si nimic nu mai poate schimba situatia.. e deja subiect fumat.. gasiti alte tema de discutie...
cat despre lp ca trupa de hard rock: geeeee.... daca astia canta hard rock eu sunt maica tereza:)
I am just an Evil Girl
lil'lizard
Junior Member

:)

Mesajde Red Scorpion » Sâm Noi 30, 2002 12:17 pm

Oricum la ce ne-am putea astepta de la tine , ca doar esti fan ANIMAL Y .

I will always adore you
Red Scorpion
Junior Member

Mesajde B_zkit » Sâm Noi 30, 2002 12:24 pm

Fratzilor ...se vede ca totzi avetzi aceeashi parere ca shi mine....linkin park nu trebuia sa cashtige la best hard rock..dar asta e.....va multzumesc pt toate mesajele shi mai eshtept.....bye ..keep on rollin.....kiar daca nici limp bizkit nu canta hard rock
B_zkit

Mesajde Unregistered » Sâm Noi 30, 2002 1:31 pm

Initial trimis de B_zkit
Fratzilor ...se vede ca totzi avetzi aceeashi parere ca shi mine....linkin park nu trebuia sa cashtige la best hard rock..dar asta e.....va multzumesc pt toate mesajele shi mai eshtept.....bye ..keep on rollin.....kiar daca nici limp bizkit nu canta hard rock

...ce se intampla daca nici LB nu canta hard rock?

eu nu pricep de ce exista aceasta sectiune la EMA, best hard rock, daca astia nu gasesc (sau nu cunosc) trupe care sa fie nomianlizate acolo. sectiunea ar trebuie sa se numeasca 'best pseudo-rock'. :)
Unregistered

Mesajde B_zkita » Sâm Noi 30, 2002 2:08 pm

Initial trimis de Unregistered

...ce se intampla daca nici LB nu canta hard rock?

eu nu pricep de ce exista aceasta sectiune la EMA, best hard rock, daca astia nu gasesc (sau nu cunosc) trupe care sa fie nomianlizate acolo. sectiunea ar trebuie sa se numeasca 'best pseudo-rock'. :)

Super adevarat! bravo!
aaa felicitari B_zkit! vad ca incepi sa invetzi de la mine...:P
B_zkita

Hmmmmmm....

Mesajde Red Scorpion » Lun Dec 02, 2002 8:03 pm

Mai oameni buni , eu am pus o intrebare , dar vad ca nimeni nu se sinchiseste sa-mi raspunda. Daca lp nu canta hard rock , atunci ce canta ??????
Sper macar de data asta sa ma lamuriti si pe mine !

I will always adore you
Red Scorpion
Junior Member

Re: Hmmmmmm....

Mesajde Unregistered » Mar Dec 03, 2002 1:28 pm

Initial trimis de Red Scorpion
Mai oameni buni , eu am pus o intrebare , dar vad ca nimeni nu se sinchiseste sa-mi raspunda. Daca lp nu canta hard rock , atunci ce canta ??????

ai auzit vreodata de alternativ?... rock alternativ? incearca acolo.
Unregistered

Re: Hmmmmmm....

Mesajde B_zkita » Joi Dec 05, 2002 7:54 pm

Initial trimis de Red Scorpion

Shi eu cred ca e hard rock ce canta ei, dar cum spui asta, cum itzi sare lumea-n cap!
B_zkita
Junior Member

Riiiiiiiight

Mesajde KoRn_bitch » Joi Dec 05, 2002 10:02 pm

Deci Linkin Park au parut la inceput cum ca ar avea tendintze rock ... da sa scotzi un album cu cateva piese bunicele shi dupa sa il remixezi in fel shi chip nu e posibil fratzilor ... daca ar fi fost sa castige la vreo categorie ar fi fost rock alternativ da nu hard rock ... asta e chiar bataie de joc ... eu sunt fana KoRn shi sunt de parere ca ei ar fi trebuit sa castige sau RHCP cu toate ca nici KoRn nu se incadreaza perfect la hard rock :/ ... anyway EMA sucks shi MTV Romania la fel ... :) ...
KoRn_bitch
Junior Member

Multumesc

Mesajde Red Scorpion » Dum Dec 08, 2002 7:02 pm

In sfarsit s-a gandit cineva sa ma lamureasca si pe mine. De fapt nu m-ati lamurit pe deplin pt ca am observat ca parerile sunt impartite . Deci ca sa multumim pe toata lumea cred ca o sa trag urmatoarea concluzie : LP cant rock cu diferite influente . Unele melodii sunt alternativ , altele hard sau cu inflente rap si hip hop . Daca mai aveti vreo idee spuneti caci lista poate continua.
Right ?

I will always adore you
Red Scorpion
Junior Member

.........

Mesajde shmack » Lun Dec 09, 2002 11:24 am

Linkin Park nu canta hard rock , agrsivi au fost decat la inceputurile formatiei ( pe vremea cand cantau in deschidere la Deftones ) , inainte sa devina conventionali.Ei canta ceva gen Nu-Metal ( numele nu are nici o legatura cu stilul Metal ) , care este ceea ce s-a mai zis , o combinatie intre rock si hip-hop.Sper ca acest raspuns te-a lamurit .:cool:
it's dark or light,so decide and face.....PROJECT 86
shmack
Junior Member

Mesajde Lovely Girl » Mar Dec 10, 2002 3:27 am

Da..deci Linkin Park canta rock.Nu hard rock! Mie imi place foarte mult cum candta, si cred ca meritau premiul de la ema2002!
:wazzup: I'm MICKY and I'm back! Hmm...:con: .... I love you ! I'm very happy! :G
Lovely Girl
Junior Member

Mesajde Gavozdita » Sâm Dec 14, 2002 1:42 am

lp nu meritau premiul.eu as fi mers pe soad...
Gavozdita

Mesajde Unregistered » Mar Dec 17, 2002 8:24 pm

Bah .....fraierilor.....Linkin Park nu is hard rock....da In the End i hard rock........premiu ..la ema l-o luat melodia astha nu Linkin Park!!!!!!!!!!!!!!
Unregistered

Mesajde Robert_Plant » Mie Dec 18, 2002 9:37 pm

Linchin parc sunt niste baietei care au descoperit cum se canta la chitara. Cum sa ia ei premii? Ce atata tura-vura? Nu meritau, si nu merita.
n-am semnatura.
Robert_Plant
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii