dece romanii nu sunt multumiti de muzica romanesca?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

dece romanii nu sunt multumiti de muzica romanesca?

Mesajde SharKana » Sâm Dec 14, 2002 8:18 pm

toata lumea comenteza muzica romanesca crezand ca toti sunt doar manechine si afoni,dar cand apare cineva care canta binisor si nu arata bine comenteaza ca prostii(nu as vrea sa jicnesc,si eu comentez ,dra la cei care nici nu arata bine nici nu canta frumos)
voi intelegeti ceva?
SharKana
Junior Member

Re: dece romanii nu sunt multumiti de muzica romanesca?

Mesajde packardb » Sâm Dec 14, 2002 10:44 pm

Initial trimis de SharKana
toata lumea comenteza muzica romanesca crezand ca toti sunt doar manechine si afoni,dar cand apare cineva care canta binisor si nu arata bine comenteaza ca prostii(nu as vrea sa jicnesc,si eu comentez ,dra la cei care nici nu arata bine nici nu canta frumos)
voi intelegeti ceva?

Un alt thread, o alta tema...
Pai...lumea comenteaza din acelasi motiv din care si de ce se scrie de ce, nu dece. Spune-mi tu mie care e artistul ala care canta binisor, spune-i numele, si pe urma vei primi si parerile noastre.
packardb

Mesajde SharKana » Dum Dec 15, 2002 12:37 pm

O.K
andra canta binisor(si poate si live)dar toata lumea comenteaza ca nu e asa frumoasa
SharKana
Junior Member

Mesajde packardb » Dum Dec 15, 2002 1:23 pm

O.K
andra canta binisor(si poate si live)dar toata lumea comenteaza ca nu e asa frumoasa

Din nou, asta e un aspect relativ. Dupa mine Andra ta e nesemnificativa, ca si cele de la TNT si ca mai multe cantarete...Nu trebuie sa aibe numai voce...trebuie sa aibe cate un pic din fiecare. Degeaba are voce daca ea e un monstru pe 2 picioare...si alte alea...
packardb
Junior Member

Mesajde Unregistered » Dum Dec 15, 2002 9:13 pm

Buna intrebare:"De ce este muzica romaneasca considerata proasta?",si dureros adevar.Este simplu!Pentru ca se copie intr-o veselie si putini sunt cei care sunt in stare sa-si faca singuri o melodie proprie.Si una peste alta,mai putini sunt cei care sunt in stare sa cante la rece.Cand o sa avem formatii(cantareti) care sa cante in direct la concerte si sa aibe melodiile compuse strict de ele(ei),atunci o sa mai avem o speranta la muzica romaneasca.Pana atunci ne adaptam la ce ne ofera pleava formatiilor,care sunt de fapt majoritatea.
Unregistered

Mesajde antirisC » Lun Dec 16, 2002 7:41 pm

Asa e omul : oricate ar avea si tot nu e multumit!
Dar cand e vorba de muzica romaneasca, e sarac lipit omul asta.
Singurul lucru bunicel (dar numai despre o parte din muzica romaneasca) e ca avem mai des ocazia sa vedem concerte live la preturi acceptabile. Faptul ca piesele sunt mai mult sau mai putin copiate se poate trece cu vederea, mai ales acolo unde merge si interpretarea iar artistul/formatia originala a dat ortu' popii / s-a destramat / sufera de urmarile celebritatii / etc.

Cat despre voce bunicica, look si critici :
Acolo unde exista MUZICA cat de cat nu sunt multe critici. Ati auzit, de exemplu pe cineva care sa se planga de cum arata Cristi Minculescu ? Dar atunci cand nu e de unde, se folosesc pentru promovare chestii de genul 'e draguta' sau 'are voce buna'. Uite, tipele de la Blondy au si voce, arata si bine si totusi sunt penibile. Bun, criticandu-le pe ele, muzica e abia pe locul 2 dupa garderoba, dar am impresia ca sunt legate chestiile astea.
antirisC
Junior Member

Mesajde heavy_ » Mie Dec 18, 2002 6:19 pm

voi intelegeti ceva?

Nu-s multumiti pentru ca pute!!!!!!!!!!!!!!
heavy_

Re: Re: dece romanii nu sunt multumiti de muzica romanesca?

Mesajde Unregistered » Mie Dec 18, 2002 8:43 pm

Initial trimis de antirisC
Asa e omul : oricate ar avea si tot nu e multumit!
Dar cand e vorba de muzica romaneasca, e sarac lipit omul asta.
Singurul lucru bunicel (dar numai despre o parte din muzica romaneasca) e ca avem mai des ocazia sa vedem concerte live la preturi acceptabile. Faptul ca piesele sunt mai mult sau mai putin copiate se poate trece cu vederea, mai ales acolo unde merge si interpretarea iar artistul/formatia originala a dat ortu' popii / s-a destramat / sufera de urmarile celebritatii / etc.

Cat despre voce bunicica, look si critici :
Acolo unde exista MUZICA cat de cat nu sunt multe critici. Ati auzit, de exemplu pe cineva care sa se planga de cum arata Cristi Minculescu ? Dar atunci cand nu e de unde, se folosesc pentru promovare chestii de genul 'e draguta' sau 'are voce buna'. Uite, tipele de la Blondy au si voce, arata si bine si totusi sunt penibile. Bun, criticandu-le pe ele, muzica e abia pe locul 2 dupa garderoba, dar am impresia ca sunt legate chestiile astea.

unde ai vazut tu voce la Blondy? Poate la gagica din trupa de altadat' .... ele are cedeu mami ..... care mai si sare la lansare ...
Unregistered

Mesajde neatza » Vin Dec 20, 2002 2:27 pm

voi intelegeti ceva?

muzica romaneasca? exista asha ceva? io n-am auzit!
neatza

Mesajde X-Tina Aguilera » Vin Dec 20, 2002 10:03 pm

Eeeee...uite-asha,ca sa-ntrebe proshtii!!Hai ca m-ai enervat rau cu faza cu Emin3m.Shti la ce ma refer...
X-Tina Aguilera

Mesajde SharKana » Vin Dec 20, 2002 10:21 pm

da totusi daca nimanui nu-i place muzica romanesca de ce au succes in tara si vand atatea discuri?
de exemplu andre ,nu erau considerate bune dar au vandut albumele in peste 100.000.000 de exemplare?
SharKana
Junior Member

Mesajde SharKana » Vin Dec 20, 2002 10:24 pm

Eeeee...uite-asha,ca sa-ntrebe proshtii!!Hai ca m-ai enervat rau cu faza cu Emin3m.Shti la ce ma refer...

stiu.......dddddddd
dar nu cred ca divergentele de opinii ar trebuii sa fie un front de lupte cu mesaje vulgare
SharKana
Junior Member

Mesajde Unregistered » Vin Dec 20, 2002 10:55 pm

stiu.......dddddddd
dar nu cred ca divergentele de opinii ar trebuii sa fie un front de lupte cu mesaje vulgare

Da,e-adevarat.Ne-mpacam?Ca...asha sunt eu...cateodata sunt cam...ma enervez shi...
Unregistered

Mesajde X-Tina Aguilera » Vin Dec 20, 2002 11:32 pm

Acolo mai sus unde e ''Unregistered'' am uitat sa pun eu ''X-Tina Aguilera''
X-Tina Aguilera

Mesajde Kryszti » Sâm Dec 21, 2002 12:46 am

da totusi daca nimanui nu-i place muzica romanesca de ce au succes in tara si vand atatea discuri?
de exemplu andre ,nu erau considerate bune dar au vandut albumele in peste 100.000.000 de exemplare?

s-a platit cumva si impozit pt. cele 100 milioane de discuri?
Sau pt. suta de mii de discuri accent?
Cunoasteti pe cineva care chair a cumparat un disc cu accent?
da... cum se faceca in ianuarie andre a luat disculk de aur pt. 100.000 de discuri vandute si in februarie (pe criteriul nr. de discuri vandute) nic nu au fost nominalizate la premiile agriculturii romanesti?!
Eram curios...
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Mesajde SharKana » Dum Dec 22, 2002 12:33 pm

pace X-tina
si eu sunt mai suparacioasa dar imi trece repede
SharKana
Junior Member

Mesajde SharKana » Dum Dec 22, 2002 12:35 pm

1.000.000.000.(1 milion)nu 100 de mii
SharKana
Junior Member

Mesajde Adynutza_ » Dum Dec 29, 2002 1:38 pm

pai mai toata lumea asculta ce este nou. si ce este nou pute rau. mai cautati si voi in "arhive' si o sa vedeti ca musica romaneasca nu e chiar atat de rea. documentativa despre asta si o sa vedeti ca nu e chiar asa de rau. spre exemplu niste formatii care au si versuri super si cum se aude la fel. este vorba de Cargo, Iris, Compact, Pheonix si multi altii. Ascultati si nu va mai plangeti. cat despre aspetc nu cred cai necesar. cand e vorba de muzica, muzica sa fie. si daca nu va convine cum arata uitativa la posturile de moda fratilor!!!!
Adynutza_
Junior Member

Romanului ii place sa se dea mare!

Mesajde CRYSTYNA_A » Lun Dec 30, 2002 12:34 am

Romanii sunt multumiti de muzica romaneasca pentru ca a evoluat pas cu pas....Dovada:am ajuns chiar si la MTV.
Insa,tot romanului ii place sa faca pe nemultumitul.Adica,toata ziua critica trupe gen:Andre,Akcent,Simplu,Blondy,Hi-q etc...De obicei,cele aflate pe primele pozitii in topuri...Totusi,cum ajung aceste formatii acolo sus?Nu pentru ca voi si eu le votam,nu pentru ca tot noi le cumparam albumele...??!!!
Ce rost are sa faci pe grozavul/a criticand o formatie, cand, peste cateva zile, te vad cum te rupi in figuri ascultand o melodie a acelei formatii,cand te duci si cumperi albumul sau mai stiu eu ce alte chestii....
Fiecare are gustul sau si nu trebuie sa se ascunda de ceea cei place!!!Iar daca nu-ti place o formatie nu o asculti si gata.....
CRYSTYNA_A

romanii sunt multumiti de muzica romanesca!

Mesajde CRYSTYNA_A » Lun Dec 30, 2002 12:41 am

Initial trimis de Unregistered

unde ai vazut tu voce la Blondy? Poate la gagica din trupa de altadat' .... ele are cedeu mami ..... care mai si sare la lansare ...

Cele de la Blondy au voci frumoase!In privinta Cd-ul ce a sarit la lansare nu pot sa-ti spun decat ca se mai intampla si la case mai mari(vezi T.A.T.U.). Ele oricum si-au continuat spectacolul iar Cd-ul era doar cu negativele lor si nu cu vocile imprimate. Ele cantau intr-adevar!
CRYSTYNA_A

Mesajde ballooba » Lun Dec 30, 2002 12:48 am

pt ca lumea de la tara care cumpara cdurile formatilor de proasta calitate nu intra pe internet sau poate intra dar stau pe chat fara sa shtie ca macar exista o pagina ca asta
butzi butzi!!
ballooba
Junior Member

Subscriu!

Mesajde Florin Hi-Q » Mar Dec 31, 2002 1:17 am

Initial trimis de ballooba

pt ca lumea de la tara care cumpara cdurile formatilor de proasta calitate nu intra pe internet sau poate intra dar stau pe chat fara sa shtie ca macar exista o pagina ca asta

Asa e! Majoritate celor care cumpara casete nu au acces la internet sau nu intra pe acest forum! Din acest motiv preferintele par dezechilibrate: unii care vand sute de mii de unitati sunt huliti de cei de pe aici, care ii iubesc pe altii, care (poate) nu vand atat de mult.

E simplu:-p
Florin Hi-Q
Junior Member

dilemma

Mesajde the Zephyr » Mar Dec 31, 2002 2:32 am

cum adica 100.000.000 de albume? la o populatie a tarii de numai 23.000.000....asta ar insemna ca si-a luat fiecare om aproape 5 albume...sau asa ceva:confused:
Sanest choice in the insane world...
the Zephyr
Junior Member

Mesajde MELANIA » Mar Dec 31, 2002 2:33 am

pt ca (zic eu) in loc sa "faca" muzica ei incearca sa copie pe altii !
MELANIA
Junior Member

.....

Mesajde n3aGabitz » Mar Dec 31, 2002 1:05 pm

ptr ca o sugi...
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde SharKana » Mie Ian 01, 2003 8:33 pm

originalule esti mai prost decat credeam
SharKana
Junior Member

Re: .....

Mesajde MELANIA » Joi Ian 02, 2003 12:35 am

Initial trimis de original
ptr ca o sugi...

Eu cred ca ar trebui sa te mai gandesti!
Stiu ca cineva acolo ma iubeste ,dar astept sa-l intalnesc!
MELANIA
Junior Member

Mesajde genicon » Joi Ian 02, 2003 2:11 am

Pt ca, in general, romanii nu sunt multumiti de Romania...
Nu stiu de ce am zis asta, probabil nu are legatura. Duh!
Se vorbeste de geaba despre albume vandute, despre cine si ce asculta, despre premii si alte porcarii de genul asta. Hai sa recunoastem! Doar pe astia ii avem (chit ca-s multi). Iar in mediocritatea asta in care zace muzica romaneasca e normal sa existe totusi unii mai cu mot in frunte. Si, pentru ca nu avem de unde alege, cumparam Andre si alte tampenii. 3Se, Animal X si totul in general - niste fitzosi care se bucura ca-i aplauda copii de 13-15 ani. Restul, chiar neaplaudati tot fitzosi raman pt ca, vezi Doamne, ei au videoclip pe Atomic si au scos un album. O fi greu, nu zic - banuiesc ca e greu sa faci felatie in stanga si-n dreapta ca sa-i dovedesti lu vecinu de la 5 ca esti mai bun/a ca el...
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde Unregistered » Joi Ian 02, 2003 2:58 am

nu te supara...dar i-ai cunoscut cumva pe animal x si 3se incat poti afirma ca sunt "fitzosi"? ai stat tu de vorba cu ei macar 10 min sa vezi cum sunt?..nu cred..asa ca inainte de a judeca un om TREBUIE sa il cunosti..nu mai face atata pe istetul aici..pt ca nu ii cunosti personal,deci habar nu ai cum sunt ei cu adevarat...probabil te-ai uitat si tu la tv si "ti s-a parut" ca sunt "fistzosi"...:fuck:
Unregistered

Mesajde Crazy Babe » Joi Ian 02, 2003 6:23 pm

nimeni nu e multumit de muzica romaneasca... de ce?? ptr ca nu e muzica.. cu mici exceptii(3se, hi-q , animal x, iris, cargo , holograf) care inca mai au ceva de spus in muzica romaneasca.
;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii