eminem-raparul cu cel mai mare succes
87 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
eminem-raparul cu cel mai mare succes
pe mine una ma enerveaza la maxim
a castigat atatea premii cu vocea lui de catel si artistii adevarati stau pe bara
acum asta mai lipsea sa ia si oscarul(chiar daca este el un actor bun in 8 miles este deoarece a fost viata lui,a trecut prin astea,dar in alt rol ........nu ar mai fi bun deloc)
a castigat atatea premii cu vocea lui de catel si artistii adevarati stau pe bara
acum asta mai lipsea sa ia si oscarul(chiar daca este el un actor bun in 8 miles este deoarece a fost viata lui,a trecut prin astea,dar in alt rol ........nu ar mai fi bun deloc)
- SharKana
- Junior Member
Re: eminem-raparul cu cel mai mare succes
Initial trimis de SharKana
Pai...da-ne si noua un exemplu de artisti adevarati?
Personal il agreez pe Eminem. Macar are melodiile ritmate...
- packardb
bine
artisti adevarati Witney huston ,toni braxton,mariah carey,celine dion
Puiut, se intelege din exemplele tale ca tie de fapt nu-ti place Hip-Hop-ul, nicidecum Eminem. Se poate interpreta ca de fapt tie nu-ti plac barbatii care canta

- packardb
- Junior Member
Re: ....
Initial trimis de original
fata cred cam nedumerita asa, esti cumva pe menstruatie? Eminem, Whitney? care e legatura? ce ai vrut sa zici? Mai bine ziceai "nu imi place eminem, da-l in sloboz" si gata....era mai simplu fat-o...
Lasa mah, ca inca nu stie ce e ala sloboz
-
Necuratu' - Junior Member
Re: ....
fata cred cam nedumerita asa, esti cumva pe menstruatie? Eminem, Whitney? care e legatura? ce ai vrut sa zici? Mai bine ziceai "nu imi place eminem, da-l in sloboz" si gata....era mai simplu fat-o...
Hmm!!! "fat-o" se scrie, de fapt, "fato"!!! Ai auzit vreodata de vocativ, sau tot ce stii sunt melodiile lui Eminem ???!....(care, de fapt, si mie imi plac, dar asta nu are de a face cu gramatica...)
suflet, nu creier!
...rai sau iad, totuna-mi e...daca te afli langa mine...
- TIM
- Junior Member
Re: Re: ....
ba cine puii mei esti de iti permiti sa vb asa cu mine coaie? Da tu inafara sa faci observatii stii altceva? Haliti-ai glanda singur, ma sugi si pe mine si pe eminem vocativ "fat-o"!!! talentatule..
hai beshi...
hai beshi...
-
n3aGabitz - Junior Member
Re: Re: Re: ....
ba cine puii mei esti de iti permiti sa vb asa cu mine coaie? Da tu inafara sa faci observatii stii altceva? Haliti-ai glanda singur, ma sugi si pe mine si pe eminem vocativ "fat-o"!!! talentatule..
hai beshi...
:t
Chiar stiu sa fac multe...
Ce vrei sa te invat??? Chiar poti invata multe de la mine...
In afara de faptul ca ma injuri oribil de nasol( asta pt. ca nu stii sa injuri frumos.Paradoxal, exista si asa ceva...), eu nu am nimic cu tine...
Comentarii?
suflet, nu creier!
- TIM
- Junior Member
faza desteptule era ca eu il consider vulgar,si nu sunt de acord ca ia atatea premii cand artistii adevarati satu pe bara la mtv video music awarts,si pe wintwy huston o consideram o artista adevarata
dar cum vad ca gamatica ta e la pamant ma uimeste ca te crezi in stare sa critici pe cineva care dupa tine nu stie ce insemana sloboz
ai inteles sau MARIA TA doreste sa reiau ideea?
pana atunci dute la gradinita mah ca si aia mici stiu mai bine ca tine
dar cum vad ca gamatica ta e la pamant ma uimeste ca te crezi in stare sa critici pe cineva care dupa tine nu stie ce insemana sloboz
ai inteles sau MARIA TA doreste sa reiau ideea?
pana atunci dute la gradinita mah ca si aia mici stiu mai bine ca tine
- Unregistered
nu-mi place hip-hop-ul dar vad diferenta intre eminem si nelly
si nu cred ca daca nu sunt fana eminem trebuie sa fiu jicnita .E parerea mea si gata
apropo "original" unde erai la ora de gamatica?
ascultai eminem nu?
saracutu de tine ......nu stii ce e aia gramatica...
fa si tu rost de un dictinonar si o sa ai oportunitatea sa afli mai multe
sau nu stii sa cauti in dictionar?
PS
chiar daca nu as fi stiut ce inseamna sloboz nu e greu de dedus
si nu cred ca daca nu sunt fana eminem trebuie sa fiu jicnita .E parerea mea si gata
apropo "original" unde erai la ora de gamatica?
ascultai eminem nu?
saracutu de tine ......nu stii ce e aia gramatica...
fa si tu rost de un dictinonar si o sa ai oportunitatea sa afli mai multe
sau nu stii sa cauti in dictionar?
PS
chiar daca nu as fi stiut ce inseamna sloboz nu e greu de dedus
- SharKana
Ride or Die
Dupa parerea mea, Eminem este un rapper f. comercial.
Nu stie sa cante despre nimic altceva decat despre maica-sa
si nevasta-sa, iar cand nu le injura, face melodii slabe . . .
- Unregistered
Pula mea...m-am saturat de voi...m-am saturat de totzi care critica fara sa aiba nici cea mai VAGA tangentza cu hh....m-am saturat de cei care vor sa aibe tangentze doar pt k da bine sa ai tangentze...io zic sa va datzi cu totzii de trei ori peste cap ca poate asha devenitzi shi voi ceva mai interesantzi. Pana acum ma interesatzi la fel de tare ca situatzia fotbalului din Somalia.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
cand ne le injura pe ma-sa si pe nevasta-sa face melodii proaste?
sugi pula bai mancator de coaie,baga-ti-ai pula-n ma-ta...mai bine asculta cacatu tau de animal x sau ce gatu ma-tii asculti tu si nu te mai gandii ca eminem e cel mai bun artist din lume la ora asta...
sugi pula bai mancator de coaie,baga-ti-ai pula-n ma-ta...mai bine asculta cacatu tau de animal x sau ce gatu ma-tii asculti tu si nu te mai gandii ca eminem e cel mai bun artist din lume la ora asta...
-
b0mber - Junior Member
Re: eminem-raparul cu cel mai mare succes
Du-te drecu' de cretin/a,idioat/a,proast/a,tampit/a,etc.
Emin3m(IUBITUL MEU) are shi voce,are melodii care nu le pti critica de nici un fel,arata...arata f. f. f. f. f. f. ...f. mishto!!!!
Muzica lui e de calitate shi ishi merita toate premiile alea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Deci lasa-l in pace!!!!!Shi pe deasupra e foarte bun la pat(dupa parerea mea,ca inca n-am incercat,n-am avut ocazia)!!!!!
Bai nu mai vorbi shi nu-ti mai baga nasu' unde nu-ti fierbe oala.Daca am greshit pe undeva pe unde-am scris,e din cauza ca sunt foarte nervoasa pe tine.Eshti primul(shi ultimul)care zice asha lucruri despre ''baiatul'' viselor mele!!!!
eee...n-are rost sa mai vorbesc shi sa-mi consum energia din degetele cu care apas pe butoanele astea,ca sa scriu,ca n-ai ce vorbi cu dobitocii!
- X-Tina Aguilera
ha ha ha
cine critica una cu numele tarfei de Aguilera(nici nu ma gandeam la altceva)
stii ceva "scumpo"?
e parerea mea .ai auzit de dreptul la libera exprimare?
Iubitelu tau cu voce de catel si fata de drogat .eu nu agreez hip-hop-ul dar asta nu-ti da tie dreptul sa ma jicnesti.
si daca e bun la pat nici nu-mi pasa.oricum citisem ca e cu prostituate,are experienta baiatu nu?
dupa cum ai scris in mesajul precedent nici nu ma asteptam ca
IQ-ul tau sa fie prea ridicat
chiar daca spune el tot ce gandeste(cu niste cuvinte mai vulgare ca ale tate) tot voce de catel are
cum am mai zis "scumpo" e parerea mea si cu asta basta
cine critica una cu numele tarfei de Aguilera(nici nu ma gandeam la altceva)
stii ceva "scumpo"?
e parerea mea .ai auzit de dreptul la libera exprimare?
Iubitelu tau cu voce de catel si fata de drogat .eu nu agreez hip-hop-ul dar asta nu-ti da tie dreptul sa ma jicnesti.
si daca e bun la pat nici nu-mi pasa.oricum citisem ca e cu prostituate,are experienta baiatu nu?
dupa cum ai scris in mesajul precedent nici nu ma asteptam ca
IQ-ul tau sa fie prea ridicat
chiar daca spune el tot ce gandeste(cu niste cuvinte mai vulgare ca ale tate) tot voce de catel are
cum am mai zis "scumpo" e parerea mea si cu asta basta
- SharKana
- Junior Member
sunt de acord ca eminem este raparul cel mai cunoscut si cel mai comercial
NU NEG ASTA
dar stitii de ce?
sunt numai fani nebuni
Pai...o zici de parca...poti deveni cunoscut prin alte metode decat fani si reclama. Iti dai seama ca ca da nu exista fanii, nu exista nici cantaretul ...(intre "")
- packardb
- Junior Member
Re: Ride or Die
Initial trimis de Unregistered
Dupa parerea mea, Eminem este un rapper f. comercial.
Pai...e alegerea lui despre ce sa cante, nu crezi? Astea-s subiectele lui... + ca nu inteleg ce-i cu "obiectivismul" asta...iti dai seama ca sunt destui pe forumul asta care-ti pot infirma (daca nu ma insel) parerea?
- packardb
- Junior Member
Re: ...
sharkana....suck a dick bitch
x-tina.....kiar ca semeni cu x-tina.....la MINTE
stai calm ....ca din astia/astea s-au mai vazut pe acest forum.They come...they go!
Who gives a shit???
Merry Christmas everyone!!!! Ho ho ho!!
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
premiile zic totul
ok, eminem e tare, are melodii marfa shi nu conteaza cum arata sau cum se fute atata timp cat e tare la cantat pt. mine poate sa vina la concerte shi in scaunul cu rotile. Sunt de parere ca e un artist adevarat, nu ca ratatii de la noi din tara care au toti aceleasi versuri shi melodii. Este unic ca nimeni nu vorbeste atat de deschis in melodiile lui (poate cateodata prea deschis) si merita mai multe premii pt. melodiile lui shi faptul ca le cashtiga nu inseamna nimic altceva decat ca e mai apreciat decat multi. Si nimeni nu a reusit sa ajunga ca el, fiind singurul alb cu succes din lumea hip-hop-erilor negri...si avand melodii cu adevarat bune
- alexandra
acuma no parerile is impartite...mie personal imi plac cateva piese.suna chiar f bine.
dar de aici si pana la afirmatii de genu:"eminem e cel mai tare artist!" (cum vazusem pe undeva) si ca toata tara il cunoaste pe eminem ....mai greu!bunica mea n o auzit de el!deci NU toata tara il stie si multora nu le place muzica lui.eu una cred ca si foloseste copilaria ca scuza.adik in fond si la urma urmei in romania sunt ff multi copii abuzati,maltratati care au suferit la fel ca si el sau poate mai mult.de ce sa mi fie mie mila de el si nu de conationalii mei?
m am saturat sa tot aud eminem in sus eminem in jos!!!mai bine de vedem de ale noastre si ne deschidem orizonturile culturale ascultand si alte trupe si alti artisti care nu zic de 45 de ori "Fuck"
si tot isi vand muzica.
sariti fanii eminem!
sa auzim numa de bine...
p.s. ca de obicei nu se poate discuta un subiect fara "originalele"
trimiteri la origini si tot felul de alte organe...
dar de aici si pana la afirmatii de genu:"eminem e cel mai tare artist!" (cum vazusem pe undeva) si ca toata tara il cunoaste pe eminem ....mai greu!bunica mea n o auzit de el!deci NU toata tara il stie si multora nu le place muzica lui.eu una cred ca si foloseste copilaria ca scuza.adik in fond si la urma urmei in romania sunt ff multi copii abuzati,maltratati care au suferit la fel ca si el sau poate mai mult.de ce sa mi fie mie mila de el si nu de conationalii mei?
m am saturat sa tot aud eminem in sus eminem in jos!!!mai bine de vedem de ale noastre si ne deschidem orizonturile culturale ascultand si alte trupe si alti artisti care nu zic de 45 de ori "Fuck"
si tot isi vand muzica.
sariti fanii eminem!
sa auzim numa de bine...
p.s. ca de obicei nu se poate discuta un subiect fara "originalele"
trimiteri la origini si tot felul de alte organe...
- Gavozdita
87 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii