Animal X

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Animal X

Mesajde dinu » Vin Dec 20, 2002 8:50 pm

"[..]had a herd of about 100 cows, all branded with a big X on the left of their bellys[...]" (Em Bronte - Wuthering Heights).
Acu ca stim cum sta treaba cu animalele X, putem sa le returnam la posesor ?
dinu
Junior Member

Re: Animal X

Mesajde X-Tina Aguilera » Vin Dec 20, 2002 9:39 pm

Sper ca nu-ti plac!Daca-ti plac,tu-ti bati joc de mine!Hai sa fim serioshi.Animal X mi-au placut shi mie la-nceput.Eram moarta(da' shti ce-i aia?MOARTA!)dupa Hyena.Ashtia n-au mai scos nimic de-acu' un an shi ceva!CICA acum o sa scoata!CICA!Doar atat...
Shi-n plus arata nashpa rau de tot!!!!Acum ma intreb ce mi-o fi placut la Hyena...
X-Tina Aguilera

Mesajde Unregistered » Vin Dec 20, 2002 11:41 pm

auzi draga..animalx au scos un album de nota 10..si arata beton!!da' christina ta ce-a facut ca sa iasa la suprafata??..aaa...sex cu toti rap-erii..:fuck:
Unregistered

Mesajde X-Tina Aguilera » Vin Dec 20, 2002 11:51 pm

Deci nu neg ca la inceput aratau bine shi melodiile erau mishto,...dar acum nu arata bine...nici X-Tina nu e cine shtie ce...
X-Tina Aguilera

...

Mesajde dinu » Vin Dec 20, 2002 11:58 pm

La faute en est aux dieux, qui les firent si bete.

Ce sa mai zic ?
dinu
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Sâm Dec 21, 2002 12:07 am

NIMIK !
mai bine taci !
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

ratatii momentului

Mesajde Unregistered » Lun Dec 23, 2002 5:41 pm

recunosc ca mi-au placut RAU de tot, dar cand am vazut ca stau 1 an shi nu mai scot nimic m-am saturat de ei si din cele 14 postere din camera mea nu a mai ramas nici unul shi le-am aruncat la gunoi, exact acolo unde merita si ei sa ajunga, cu o melodie pe an si cu o tipa care se freaca pe ei provocand indignarea mosilor care vin la concertele lor, sa nu mai vorbim de cele 7 versuri care fac melodiile lor, ajungand mai tarziu sa zica prin emisiuni sa melodiile lor reprezinta un pas mare pentru muzica romaneasca. Mai bine v-ati duce cu colindul sau daca vreti cu adevarat sa castigati ceva bani, duceti-va la zoo.
Unregistered

Mesajde Crazy Babe » Lun Dec 23, 2002 5:50 pm

:lol: vaid e voi.. sunteti cam in urma cu noutatile ppl. au alnsat deja un album superbcu niste piese absolut superbe.
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde SharKana » Mie Dec 25, 2002 6:37 pm

asteptam si videoclip..........
SharKana
Junior Member

Mesajde catharsis » Mie Dec 25, 2002 7:40 pm

Initial trimis de SharKana
asteptam si videoclip..........
si mai ales asteptam marea retragere de pe scena muzicala...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde sly » Mie Dec 25, 2002 8:17 pm

care din pacate sau din fericire (luati cum vreti voi) nu se va face prea curand...
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde catharsis » Mie Dec 25, 2002 11:46 pm

pai mare are nevoie si duta nevoie de un b.j. la serviciu...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Lovealot » Joi Dec 26, 2002 12:54 am

Sa se retraga... Pai daca se retrag cine mai ne povesteasca despre cum e sa fi vazut de miliarde de telespectatori in pauza publicitara?
/me care asteapta momentul in care unul din ei isi va rupe gatul in timpul "playback-ului live"
Lovealot
Junior Member

Mesajde Lutza-Utza-Fuckerutza » Joi Dec 26, 2002 9:12 pm

Tocmai am taiat azi trei vitei.
Si aia erau marcati cu X.
Stiu, e pacat ca e Craciunul, dar eu n-am avut porc.:D
Lutza-Utza-Fuckerutza

Mesajde Unregistered » Joi Dec 26, 2002 10:28 pm

Initial trimis de Lutza-Utza-Fuckerutza
Tocmai am taiat azi trei vitei.
Si aia erau marcati cu X.
Stiu, e pacat ca e Craciunul, dar eu n-am avut porc.:D

Fa-ne fericiti si spune-ne ca ai filmat sau macar ai facut nishte poze:)))
Unregistered

Mesajde Lutza-Utza-Fuckerutza » Vin Dec 27, 2002 9:39 pm

N-am facut poze pentru ca nu erau viteii mei.
Astfel s-ar fi putut afla cine i-a furat.
Lutza-Utza-Fuckerutza

Mesajde Crazy Babe » Vin Dec 27, 2002 10:13 pm

:no:

u have no jobs ppl.. criticati-i mai putin .. ca va tociti degetele degeaba aberand. din muzica romaneasca nu vor disparea prea curand deoarece la ora actuala sunt cea mai iubita trupa din ro.
se bucura de un suces imens in randul tinerilor. nu sunt fana a lor , nu am fost niciodata. dar postati si voi mesaje mai inteligente ppl.
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

the Animal X who?

Mesajde the Zephyr » Vin Dec 27, 2002 11:21 pm

Cat de bine ma simt cand ma gandesc ca nu mi-au placut Animal X niciodata....la inceput chiar ma gandeam ca toata lumea vorbeste despre emisiunea de pe Discovery cu acelasi nume:)
Deci parerea mea, destul de obiectiva, este ca si-au cam pierdut din popularitate, desi incearca ei sa revina in atentia tarii. Am observat ca fanii sunt cam dezamagiti ca au stat degeaba anul asta. Sau pardon, au "lucrat" din greu la noul album. In ritmul asta, cred ca in 2 ani dispar complet. Sper...
Sanest choice in the insane world...
the Zephyr
Junior Member

Re: the Animal X who?

Mesajde swettybaby » Sâm Dec 28, 2002 12:15 am

Cum poti spune asa ceva despre cei mai swett, cei mai tari si cei mai cool baieti de pe scena romaneasca si nu numai?Eu ii ador ,sunt preferatii mei si nu cred ca sunt singura care are aceasta parere!
swettybaby
Junior Member

come again?

Mesajde the Zephyr » Sâm Dec 28, 2002 1:51 am

Pot spune ca ma asteptam sa primesc replica unui fanatic....ceva in genu....12 ani? Yeah right "swetty".....si tu ce vrei sa spui prin nick-ul tau? Ca mi-e putin necunoscut. Ce sa-i faci daca n-am studiat cum trebuie limba engleza...:(
Sanest choice in the insane world...
the Zephyr
Junior Member

Mesajde SharKana » Dum Dec 29, 2002 9:56 pm

desi imi plac baietii as vrea sa stiu si eu ceva
nr fanilor este foarte mare,da fanii aia nu sunt de fapt fane
eu nu cunosc nici un baiat fan ANIMAL X
SharKana
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Dum Dec 29, 2002 10:03 pm

:hehe: ;h aici da-mi voie te rog frumos sa te contrazic spunandu-ti ca sunt si baieti care-i plac pe animal x.cunosc foarte multi astfel de tipi.:o
Crazy Babe

Mesajde catharsis » Dum Dec 29, 2002 10:26 pm

probabil ca sunt toti ca sly
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

hy

Mesajde alisa » Mie Ian 01, 2003 1:47 am

Animalx:sunt preferati mei si nu as vrea in nici un caz sa se desparta sau sa dispara de pe piata muzicala romaneasca.Sunt inebunita mai ales dupa Serban ,e super sweet ,cool,de treaba si tot ce mai vreti voi sa spune-ti despre el in sensul bun al cuvantului,baiat.
alisa
Junior Member

Re: hy

Mesajde catharsis » Mie Ian 01, 2003 10:12 pm

Initial trimis de alisa
Sunt inebunita mai ales dupa Serban ,e super sweet ,cool,de treaba si tot ce mai vreti voi sa spune-ti despre el in sensul bun al cuvantului,baiat.
spune-ti singura ce vrei despre serban si lasa-ne pe noi in pace...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Re: hy

Mesajde sentosa » Vin Ian 03, 2003 11:13 am

Initial trimis de alisa
Animalx:sunt preferati mei si nu as vrea in nici un caz sa se desparta sau sa dispara de pe piata muzicala romaneasca.Sunt inebunita mai ales dupa Serban ,e super sweet ,cool,de treaba si tot ce mai vreti voi sa spune-ti despre el in sensul bun al cuvantului,baiat.

Din fericire nu sunt toti fanii Animalelor X ... Puteti sa spuneti ce vreti voi, dar daca aia nu e muzica (parerea mea).
sentosa

Mesajde Gavozdita » Vin Ian 03, 2003 10:24 pm

muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
:cow:
serbane te iubim ada ne un chil de jin!;f
Gavozdita

Mesajde KoRn_bitch » Vin Ian 03, 2003 11:11 pm

Animal X? Well mie nu`mi plac cum canta ... in schimb imi place la nebunie cum arata Mihai Laurentiu Penca aka Vierme ... ma rog are baiatu asta cva special care ma atrage :-X ... oh well .... in rest trupa in sine este o mare aberatzie ...
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
KoRn_bitch
Junior Member

Mesajde SharKana » Dum Ian 05, 2003 1:47 pm

sunt bunicei....dar pana la cea mai buna formatie mai e mult
chiar arata bine in comparatie cu baietii din romania dar daca-i comparam cu cei de pe plan international dunt indiferenti
preferatul meu e vierme.
si canta frumos .sunt frumoase melodiile de pe noul album chiar daca fac ei play-back 95%
e da mie tot imi plac
SharKana
Junior Member

poveSTIRI adevaRATATE

Mesajde genicon » Dum Ian 05, 2003 7:18 pm

Hai sa va zic si eu o povestioara, care e si adevarata.
Dupa celebrul lor concert anti-drog, care in cele din urma, din pacate, a ajuns si in orasul meu, ce credeti ca i-au pus nebunii de la primarie sa faca??? Sa isi lase amprentele mainilor in ciment, ca niste "mari" si "adevarate" vedete ce sunt... Si au facut-o. Spre nepacerea mea, nu le-au ramas mainile intzepenite acolo... Oricum, este foarte bine ce au facut, pt ca parcul respectiv este mult mai populat acum, de baieti care scuipa in palmele lor si de fetitze innebunite si adevarate fane care sterg cu limbutza...(ultima fraza e 50% inventata :))
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii