Sondaj:Cristina aguilera sau Britney Spears
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Sondaj:Cristina aguilera sau Britney Spears
pe care o preferati?
- SharKana
- Junior Member
Re: Re: Sondaj:Cristina aguilera sau Britney Spears
Imi plac amandoua.
La Britney ma deranjeaza ca uneori e cam ''prostutza''
La Christina ma deranjeaza ca ...shi-a batut cam mult joc de Brit.Zicea despre ea ca e un gunoi cantator,cu fitze de adoleshcenta.Eeee,acum cica se-ntelege mai bine cu Brit.
La Britney ma deranjeaza ca uneori e cam ''prostutza''
La Christina ma deranjeaza ca ...shi-a batut cam mult joc de Brit.Zicea despre ea ca e un gunoi cantator,cu fitze de adoleshcenta.Eeee,acum cica se-ntelege mai bine cu Brit.
- Titina
- Junior Member
Christina Aguilera. X-tina Aguilera dupa numele tau eu credeam ca esti un fan convins al Christinei, dar mi-ai stricat parerea odata cu postul din care am aflat ca o preferi mai mult pe retardata aia... anyway, e alegerea ta, e treaba ta. Nu am nimic de obiectat.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Initial trimis de Gabyzzu
Christina Aguilera. X-tina Aguilera dupa numele tau eu credeam ca esti un fan convins al Christinei, dar mi-ai stricat parerea odata cu postul din care am aflat ca o preferi mai mult pe retardata aia... anyway, e alegerea ta, e treaba ta. Nu am nimic de obiectat.
retardat esti tu ca te legi de preferintele altora!!
- Bubbels
- Junior Member
Hmmm ... nici una ... dar daca ar fi sa persistam in prostie ash alege`o pe Britney Spears ... de ce? pentru ca e mai dragutza shi sincer mi se pare mai decenta (acum) decat Aguilera .... shi parca are shi melodii mai bune ...
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
KoRn_bitch - Junior Member
Initial trimis de Gabyzzu
!!!!!!!!!!!!!!!!!!Am shtiut ca o sa incepi!Am zis ca-mi plac amandoua.Daca ar fi sa fac un fel de top,...la mine pe primul loc ar Christina ,pe al doilea Shakira shi pe al treilea Britney.(apoi vin:P!nk,Holly Valance,tATu,Avril Lavigne shi Destiny's Child)
- Titina
- Junior Member
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii