Ruff Ryders

Cel mai tare la Ruff Ryders este :

Drag-On
2
12%
Swizz Beatz
0
Niciun vot
DMX
15
88%

Voturi totale : 17

Ruff Ryders

Mesajde Street-Style » Vin Ian 03, 2003 12:41 am

Dupa parerea mea este una dintre trupele care au ceva de spus in hip-hop alaturi de Wu-Tang chiar daca intre cele doua trupe
nu se poate face diferenta (in privinta stilului).
Ce parere aveti despre Ruff Ryders?
RIDE OR DIE
Street-Style
Junior Member

Mesajde MasterGz » Vin Ian 03, 2003 1:18 am

Ruff Ryders nu e trupa...este o grupare spre deosebire de Wu Tang. Si Swizz Beats nu e MC...e producator...acum de curand a inceput s'o dea si in microfon..da' separat de Ruff Ryders.
Oricum..cel mai tare din Ruff Ryders e DMX..de departe. Drag On e cam sclav..Eve nici nu se pune problema. Styles si Jada Kiss sunt mai marfa.
MasterGz
Junior Member

La o privire (auditie) mai atenta...

Mesajde AdevaRapper » Vin Ian 03, 2003 11:34 pm

...Dark-Man-eXtra incepe sa ma dezamageasca! In schimb, STYLES: Excelent work!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde diana_2205 » Mar Ian 07, 2003 7:20 pm

Hey! Mie`mi place de EVE...she`s the best...just listen to her a little bit...si patrunde`ti dincolo de versuri...u know...si dmx...e super
!L3t m3 b|0w y4 m|nd~
diana_2205
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Mie Ian 08, 2003 10:55 pm

Mie nu-mi place EVE! Imi pare ca ea doar canta, nu compune nimic, deci afiseaza o fatza falsa!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde diana_2205 » Joi Ian 09, 2003 9:25 pm

Nush..mie`mi place....cand aud si melodia si versurile...parca plutesc..it`s sooo cool...i luv it :o ..da` fiecare cu parerea lui
!L3t m3 b|0w y4 m|nd~
diana_2205
Junior Member

Mesajde Street-Style » Joi Ian 09, 2003 11:27 pm

Eu unul abia astept sa ascult urmatorul album al lui DMX
"X Gonna Give It To Ya" .
Sunt curios cum va suna . . .
RIDE OR DIE
Street-Style
Junior Member

deci

Mesajde n3aGabitz » Vin Ian 10, 2003 2:27 am

x gon' give it to ya - primu single

noul album se numeste "it's not a game"

piesa lu styles good times e beton, insa album este unul din cele mai de cacat

pace
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde sadox » Dum Ian 12, 2003 4:45 am

N-am prea auzit de trupa asta :Ruff Ryders ,da yo cred ca sunt in plina afirmare,de vreme ce-l are pe DMX(fratele lu' DMS da la noi:):):):)) in componentza.Cred ca le ridica mult stacheta.Peace to all of you!!!!!

Revin shi ma scarpin/Mananc panamor /Vrea sa vad tzatze shi buci pa televizor
sadox
Junior Member

Mesajde sadox » Dum Ian 12, 2003 4:51 am

N-am prea auzit de trupa asta :Ruff Ryders ,da yo cred ca sunt in plina afirmare,de vreme ce-l are pe DMX(fratele lu' DMS da la noi:):):):)) in componentza.Cred ca le ridica mult stacheta.Peace to all of you!!!!!

Revin shi ma scarpin/Mananc panamor /Vrea sa vad tzatze shi buci pa televizor
sadox
Junior Member

Mesajde omerta » Mar Ian 25, 2005 3:32 pm

AdevaRapper scrie:...Dark-Man-eXtra incepe sa ma dezamageasca! In schimb, STYLES: Excelent work!

dmx este cel mai bun are prea multe pe cap, acum are probleme cu gabory are un stil aparte te face sa te ridici din fotoliu si sa spargi tot din casa
omerta
Junior Member

Mesajde Maeditus » Mar Ian 25, 2005 4:23 pm

preferatii mei din Ruff Ryders sunt in primul rand, Sheek Louch si apoi Holiday Styles P....cel mai jalnic mi se pare noul membru, Jin...:"ya gon' learn chinese" ~p ..esec total!
Maeditus
Junior Member

Mesajde Neddy » Mie Ian 26, 2005 4:29 pm

Ruff Ryders este o grupare ca si Das Efx
gasti de motococlisti care sunt reprezentati de catre un boss (de ex. Ruff Ryders este reprezentata si finantzata de Dmx)
Si Ruff Ryders este de mult timp
Neddy
Junior Member

Mesajde Maeditus » Mie Ian 26, 2005 6:07 pm

Neddy scrie:Ruff Ryders este o grupare ca si Das Efx
gasti de motococlisti care sunt reprezentati de catre un boss (de ex. Ruff Ryders este reprezentata si finantzata de Dmx)

probabil, vrei sa spui ca Das Efx au facut parte impreuna cu Erick Sermon si 8-Off Aggalah din gruparea Hit Squad...cred ca la asta t refereai...
e adevarat ca DMX este cam cel mai bazat din RR, insa RR sunt finantati d Darrin Dean aka Dee, Joaquin Dean aka Waah si Chivon Dean, care sunt oamenii din spatele acestui mic imperiu...practic, ei dirijeaza tot
Maeditus
Junior Member

Mesajde HABEEB » Vin Ian 28, 2005 3:18 pm

Joaquin, Darrin, & Chivon Dean, established Ruff Ryders Records in 1988. These three siblings decided to launch their own record label after managing several artist careers for a numbers of years. The success of their business is created around the family environment they provide for their stable of artist. Ruff Ryders commitment to its family value has created a new breed of Hip Hop artist who work, corporately to promote their music. This posture has made them an innovators in the growing trend of family based businesses in the music industry. Their philosophy of business is centered on cross marketing their artist with their brand in order to allow all components of their business to be successful.

Our stable of artist include gold and multi-platinum artists DMX, Eve, The LOX, Jadakiss, Styles and Drag On. Collectively they have sold over 20 million albums. We recently signed Jin, Fiend, and and R&B sensation Aja which are our new breed of artists that will be released in 2004. Our core consumers fall into the 13-24 year old demographic. However, artist such as Eve have been able to attract a cross section of customers 11-30 year olds. Our Designated Marketing Analysis reports reveal over 80% of our sales coming out of suburban and rural areas for artist such as Eve. However, artist such as DMX and The LOX reports are equally balanced across urban, suburban and rural communities. In these markets collectively we have been able to generate over $240 million is sales since our first release in 1998 with DMX. The growth of our record sales has been consistent and has allowed us to headline a national tour where we have broken house records on merchandise sales. We are presently slated for a 20 city national tour starting in June 2004 and a International for Fall 2004.

Ruff Ryders Film & Video division has released to major projects in 2002. They were Ruff Ryders Documentary Volume I & Wink 1100 motorcycle video. These movies were straight to video projects which are presently being distributed by Blockbusters chains. Jin, our first launch from our new breed of artists had a substantial role in the summer blockbuster action movie 2 Fast 2 Furious directed by John Singleton and starred Paul Walker. DMX has also starred alongside Steven Segal in “Exit Woundsâ€Â
[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
HABEEB

Mesajde Katta » Lun Apr 04, 2005 3:22 pm

Fraiere sa razi de Jin cand ai sa ajungi ca el. :fuck:
Katta
Junior Member

Mesajde Katta » Lun Apr 04, 2005 3:32 pm

Adica de ce Darkn Man X incepe sa te dezamageasca ? iti datoreaza ceva? Hei YO verificati adresele astea:http://www.dmxonline.com ,http://www.ruffryders.com
Katta
Junior Member

Mesajde Maeditus » Lun Apr 04, 2005 9:13 pm

Katta scrie:Fraiere sa razi de Jin cand ai sa ajungi ca el. :fuck:

nu cred ca era cazul sa t manifesti in halul asta, dar acuma fie...sa nu t astepti sa ma cobor la nivelul tau, pt ca nu o voi face...prefer sa nu ma injosesc!
Maeditus
Junior Member

Mesajde HABEEB » Mar Apr 05, 2005 2:39 pm

Jin-The_G.A.R.T.E.E.S_World_Mixtape-2005-MoB
Jin-The_Yellow_Tape_Hosted_by_DJ_Kool_Kid-(Limited_Edition)-2004-MoB

ambele dragutze.. aparute de curind...
iar katta esti bou! dorohoi powered doh!
[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
HABEEB

Dmx Is Back!

Mesajde Katta » Dum Iul 17, 2005 7:43 pm

Sup? Ayo DMX are un album now "HERE WE GO AGAIN" si Ruff Ryders la fel un nou album "REDEMPTION" . Super nu ? Mai vreau sa va rog si eu ceva daca nu va suparati : verificati site-ul asta http://www.ruffryders.com si va rog eu sa imi spuneti daca va merge forumul. Este acolo la meniu "RR FORUM" va rog eu. 10X.
Katta
Junior Member

Mesajde LoveVerde » Lun Iul 18, 2005 7:36 am

In Romania sunt cateva grupuri, cativa MC de afara care sunt considerati cool si asa ii ascultati voi, ca se duce din vorba in vorba. Se numeste lipsa de cultura muzicala. Eu zic sa incepeti sa ascultati si altceva si vi se vor schimba punctele de vedere. Documentati-va umpic ! ...

(poate ca nu asta era thread-ul cel mai potrivit unde sa postez asta, dar nu am vrut sa fac un thread nou ya Ruff Ryders se numara printre cei care sunt considerati marfa pe aici)
I don`t like to watch myself in the mirror cause i`m a narcississt,
I simply like to see myself exist.
LoveVerde

Mesajde Gyno » Lun Iul 18, 2005 9:46 am

DMX ,din anumite motive,nu mai e la Ruff demult... are el propriul label,Blood Line Records...
cu capu-n nori si picioarele pe pamant
Gyno
Junior Member

Ba da

Mesajde Katta » Lun Iul 18, 2005 10:18 am

Gyno scrie:DMX ,din anumite motive,nu mai e la Ruff demult... are el propriul label,Blood Line Records...

Nu ai zis bine ca DMX nu mai e Ruff Ryders , inca e si va ramane la Ruff Ryders pentru ca ei la-u salvat . Daca vrei sa te convingi cumpara albumul nou de la Ruff Ryders "REDEMPTION" sau cel mai bine verifica siteul asta : http://www.ruffryders.com. ai acolo noul videoclip care va fi lansat pe 26 iulie.
Wei daca tot intri incearca sa vezi daca merge forumul si anunta-ma. 10X.
Katta
Junior Member

Înapoi la Hip-Hop