bosquito

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

bosquito

Mesajde ReBeLx » Dum Sep 23, 2001 10:40 pm

melodia pepita a celor de la bosquito este copiata dupa o melodie a celor de la los paraguayos . isi aduce cineva aminte titlul? :confused:

eu n-am nimic cu ei... am inteles ca baietii au cantat ceva rock inainte, nu iesea banu' si au dat-o pe comercial... dar chiar asa... sa copiezi munca altora si sa mai ai si pretentii ca esti original... nu-i frumos
:mad:
ReBeLx
Junior Member

Re: bosquito

Mesajde Rolf » Lun Oct 01, 2001 12:34 pm

Los Paraguayos - Pepita de Mallorca
Totusi a lu Bosquito e putin diferita (ritm mai energic, ca linia melodica e identica) dar e de kko daca nu recunosc ca e copiata si pretind ca e a lor.
Rolf
Junior Member

Re: Re: bosquito

Mesajde Florin Hi-Q » Mar Oct 02, 2001 12:45 am

Initial trimis de Rolf
Los Paraguayos - Pepita de Mallorca
Totusi a lu Bosquito e putin diferita (ritm mai energic, ca linia melodica e identica) dar e de kko daca nu recunosc ca e copiata si pretind ca e a lor.

Nu va mai aberatzi:-) daca nu stiti... Pe bune! Inaite intrebati si documentati-va si apoi aruncati cu kkt!

Pe caseta Bosquito scrie "Pepita (cover)". Nu copie, au facut un cover!

Multumesc de atentie!
Florin Hi-Q
Junior Member

Re: Re: Re: bosquito

Mesajde Rolf » Mar Oct 02, 2001 9:55 am

Initial trimis de Florin Hi-Q

Nu va mai aberatzi:-) daca nu stiti... Pe bune! Inaite intrebati si documentati-va si apoi aruncati cu kkt!

Pe caseta Bosquito scrie "Pepita (cover)". Nu copie, au facut un cover!

Multumesc de atentie!

Fratioare, eu nu stiam ce scrie pe caseta si nu imi place sa arunc cu kkt! Am raspuns si io la intrebarea colegului de forum si in plus am spus ca difera putin de original. Am zis ca e de kko daca nu recunosc ca e cover (cum a facut de ex. Latin Expres cu "cred ca m-am indragostit", care apare muzica si versuri Latrin, cita vreme alte piese apar cum ca sunt compuse de altii daca e cazul), da nu stiam daca e asa sau nu. Mersi.
Rolf
Junior Member

florin...

Mesajde Vizitator » Mie Oct 03, 2001 5:25 pm

dle florin, onor, salutam initiativa de a veni pe aici, desi ma tem ca veti ramane cam fara picioare

ma asteptam la niste dezmintiri la referirile facute pe situl muzica.home.ro, dar, daca nu au venit, presupunem ce e mai rau

am mai auzit noi pe la lansare la stigma texte de genul "piesa asta am gasit-o noi pe internet, e a unor necunoscuti!" si baietii pareau foarte seriosi. poate ati pierdut faza

oricum, un cover ramane un cover

btw, spuneti-i stimabilului dvs coleg de trupa sa nu mai vina cu fatza aia de spart borduri in facultate, ca ne suparam. sa isi cumpere o alta mai de doamne-ajuta
Vizitator

Re: florin...

Mesajde EXOTICA » Mie Oct 03, 2001 7:30 pm

Initial trimis de vali
dle florin, onor, salutam initiativa de a veni pe aici, desi ma tem ca veti ramane cam fara picioare

ma asteptam la niste dezmintiri la referirile facute pe situl muzica.home.ro, dar, daca nu au venit, presupunem ce e mai rau

am mai auzit noi pe la lansare la stigma texte de genul "piesa asta am gasit-o noi pe internet, e a unor necunoscuti!" si baietii pareau foarte seriosi. poate ati pierdut faza

oricum, un cover ramane un cover

btw, spuneti-i stimabilului dvs coleg de trupa sa nu mai vina cu fatza aia de spart borduri in facultate, ca ne suparam. sa isi cumpere o alta
mai de doamne-ajuta

Vali, Vali..iti mai urmaresc evolutiile din cand in cand. Ce sa-i faci daca unii au o fata dura de calendar ortodox si arata ca dupa 4 ani de box? treaba lor:)
exo
EXOTICA
Junior Member

mda

Mesajde Vizitator » Joi Oct 04, 2001 7:10 pm

pt. florin hi-q::low-iq :
n-am stiut ce scrie pe caseta... eu am auzit ce au spus ei cand au intrat pe piata... probabil s-au razgandit...

btw: your music sucks. nu eu arunc cu kkt , voi ati aruncat in urechile noastre atata timp bai "discolo boy".
(recunosc ca ultimele creatii seamana a melodi totusi).
Vizitator

naspa

Mesajde m dan » Joi Oct 04, 2001 8:20 pm

sa se adapteze la un stil mai sombru cum ar fi manele ca le merge vocea, nu credeti
m dan

BOSQUITO

Mesajde AnaiD » Mar Dec 03, 2002 9:35 pm

Sincer,nu sti ce aveti cu cei de la Bosquito!Mie cel putin mi se pare una din cele mai bune formatii la ora actuala!Ii aprciez mult pt. melodiile lor si pentru ceea ce au reusit sa obtina!
AnaiD
Junior Member

Re: BOSQUITO

Mesajde Unregistered » Mie Dec 04, 2002 11:11 am

Initial trimis de AnaiD
...si pentru ceea ce au reusit sa obtina!

like...ce au reusit sa obtina?!
Unregistered

Mesajde lil'lizard » Joi Dec 05, 2002 2:01 am

e simplu de raspuns la intrebarea ta unregistered: desi nu au luat nici un trofeu important in cariera lor.. au reusit sa-si adune admiratori si in romania dar si in afara....ceea ce zic eu ca e destul de important...nu multe trupe romanestiau reusit asta
I am just an Evil Girl
lil'lizard
Junior Member

Re: Re: BOSQUITO

Mesajde AnaiD » Lun Dec 09, 2002 12:16 pm

Oare?
AnaiD

Mesajde copiutzu » Lun Dec 09, 2002 12:26 pm

Initial trimis de lil'lizard
e simplu de raspuns la intrebarea ta unregistered: desi nu au luat nici un trofeu important in cariera lor.. au reusit sa-si adune admiratori si in romania dar si in afara....ceea ce zic eu ca e destul de important...nu multe trupe romanestiau reusit asta

Si crezi ca daca ar fi luat vreun trofeu erau mai cu mot?
La fel ca si alea trei lighioane. Ti se pare ca daca au luat besina aia de premiu de la MTV au muzica mai bune. Sa fim seriosi.
Maca Bosquito canta pe bune si chiar f. bine.
Imi pare rau doar de faptul ca mai dau pe alaturi in concerte cantand piesele altora. Dar ce sa-i faci, cand si Vama Veche face la fel si chiar si Iris.
Asta e romanu'.

:)
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii