Muzica sau cum arata???
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Muzica sau cum arata???
Ce apreciati mai mult la fetele de la candy??? Muzica, cum arata sau amandoua??? Credeti ca ele au ajuns unde sunt prin muzica sau prin look?
- DeVil Bitch
- Junior Member
Am votat amandoua pentru ca in ziua de astazi, look-ul este important la orice formatie (cel putin cele comerciale! ) ... Totusi, observ ca ele au sucess desi nu se inbraca ft 'sexy' (precum cele de la Blondy, Sexxy etc) si au suces chiar daca se urca pe scena in blugi si pulover.... Mie Candy mi-au placut (si imi plac) pentru MUZICA pe care o fac
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Eu cred ca ambele.In ziua de azi look-ul este foarte important.Daca e sa te sui pe scena cu niste haine jerpelite, dar sa canti misto, sunt sigura ca nimanui nu o sa-i placa.Conteaza foarte mult imaginea...bineinteles si vocea!
Love, love ,love...
Love, love, love...
La multi ani tuturor indragostitilor!
Love, love, love...
La multi ani tuturor indragostitilor!
- Lovely_angel
- Junior Member
Mie imi place si lool-ul dar si muzica.
Degeaba ar arata bine daca nu ar face o muzica de calitate.
Degeaba ar arata bine daca nu ar face o muzica de calitate.
- Fişiere ataşate
-
- tweety_monica.jpg (110.44 KiB) Vizualizat de 5529 ori
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
Ambele...
Majoritatea celor care au postat au spus: AMBELE!:N
Ma alatur lor pt ca fetele de la CANDY au si voce buna,au dovedit ca pot canta live si ca pot face si show de exceptie dar ca arata si super bine!:B
So....CANDY RULLZ:rulz:
Ma alatur lor pt ca fetele de la CANDY au si voce buna,au dovedit ca pot canta live si ca pot face si show de exceptie dar ca arata si super bine!:B
So....CANDY RULLZ:rulz:
-
Matrashita - Mesaje: 804
Mie imi place si cum arata si cum canta si cum se imbraca totul! Tot ce nu-mi place este ca Selena a plecat!
- Fişiere ataşate
-
- selena4me.jpg (76.86 KiB) Vizualizat de 5532 ori
Sunt un dracusor care incanta pe toata lumea, dar care nu se lasa stapanit de nimeni si nimic...
- Dracushor
- Junior Member
Ce mi-a placut mereu la trupa Candy a fost cum se imbraca... Prin acest lucru, cel putin, am impresia ca sunt unice (cel putin la noi)... Si muzica imi place si e speciala, dar totusi am votat look-ul...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
Black Beauty - Junior Member
Ambele...fetele arata grozav de bine si imi place si cum canta...
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
Am votat lookul pt ca muzica lor e groaznica...nu imi place candy pt ca nu se deosebesc cu nimik de restul trupelor de fete din romania. Look da muzica ba! Ar trebui sa invete ca lookul nu inseamna totul. Dak vor sa fie fotomodele le ajunge lookul dar le mai trebuie si cantece..si voce...imi pare ff rau..dar asta e adevarul! muzica romaneasca in general e ff slaba
Este es un dÃÂa especial
Quiero creer en otra oportunidad
Dimos un salto mortal
Y hoy vuelvo a ver
Un faro en la oscuridad
Quiero creer en otra oportunidad
Dimos un salto mortal
Y hoy vuelvo a ver
Un faro en la oscuridad
-
sand_o - Junior Member
ce muzik, frate?!?!?!?? aia se numeste muzik?! knd le-am vazut, in formula actuala, la atomic am crezut k difuzeaza un concurs de miss sa ne lase in pace, sa nu ne mai aburesak atat k au voce si dak le pune cineva sa cante ...... "gata m-am inecat" .., mi-e scarba, si-au batut joc de Laurentiu Duta .... macar sa-si schimbe denumirea aia
- urata
- Junior Member
17 mesaje
• Pagina 1 din 1