Virgina sau prostituata?

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Virgina sau prostituata?

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Ian 23, 2003 10:24 am

Stiu doua cazuri:

1) Unu prieten a zis ca nu se insoara decit cu o virgina.

2) Stiu o fata care este virgina si are 34 de ani!!!!!

Treaba cu virginatatea este ceva ce ne-a ramas de pe vremuri...o prostie, zic eu! "Ma salvez pentru sotul meu!"...ce-a mai idioata fraza pe care am auzit-o vreodata! De ce???? De ce trebuie sa astepti pina la noaptea nunti??..:con:

Anyway, ce vreau sa zic (sa aflu) in acest post este:

Cu cine v-ati casatori? O virgina sau o prostituata? Eu sint 100% sigur ca as lua o prostituata...cel putin stie meserie, si aduce bani buni in casa! :o
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Superba Oana » Joi Ian 23, 2003 10:28 am

cale de mijloc nu exista :con:? nu de alta dar cum nu mai sunt virgina rezulta....:mad:
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Ian 23, 2003 11:14 am

*lol*...hmmm...la asta nu m-am gindit... ca intrebarea mea sa fie interpretata asa. Imi cer scuze!

ANUNT: DACA O FATA NU MAI ESTE VIRGINA, NU INSEAMNA CA ESTE PROSTITUATA!!!!

Am folosit cuvintul prostituata, deoarece l-am gasit cel relevant cuvint pentru opusul virginei!!!

Nicholas_Alex
Junior Member

Re: Virgina sau prostituata?

Mesajde eyewitness » Joi Ian 23, 2003 1:15 pm

Initial trimis de Nicholas_Alex
De ce trebuie sa astepti pina la noaptea nunti

pai barosane is multe ,chiar ff multe ,care-o iau peste tot mai putin la rozeta. deci sunt virgine nu? in schimb is "prostituate" la mansarda si la ochiu maron. ce mai faci atunci ?:D

ah si inca ceva vezi ca mai e un subiect de genu asta :
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=2886
eyewitness

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Ian 23, 2003 4:43 pm

Fuck and shit...am cautat inainte sa pun subiectul asta sa vad daca este altul la fel...dar vad ca nu am cautat bine...

Uhhhh...m-am bagat in kkt cu postul asta..:D

OK,ok...

ANUNT: DACA O FATA DA MANSARDA SI SUBSOLUL , DA FARA PARTER, ESTE PROSTITUATA VIRGINA!

Asta intra sub sectia prostituatelor...cu toate ca sint virgine!!

PS: Cam asa ceva a patit un vecin de al meu...sa insurat cu una din Braila, care cica facuse toate vapoarele de pe Dunare...si el se mindrea ca era virgina..*lol*

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Ian 23, 2003 5:25 pm

ANUNT: DACA O FATA DA MANSARDA SI SUBSOLUL , DA FARA PARTER, ESTE PROSTITUATA VIRGINA!

PS: Cam asa ceva a patit un vecin de al meu...sa insurat cu una din Braila, care cica facuse toate vapoarele de pe Dunare...si el se mindrea ca era virgina..*lol*

e clar . atunci toate araboaicele sunt " prostituate virgine ". ce ma bucur pt arabetii ginerei , da-le-as pe unde beau apa. :D

pai vecinu trebe sa fie fericit. pupa-n bot numa "traficu" fluvial. mai najpa de aia din ctza in situatia asta ca sunt si cu fluvialu si cu maritimu :D
eyewitness

Mesajde Cruela » Joi Ian 23, 2003 6:36 pm

Cred ca este o mare diferenta intre o prostituata si o virgina...
In primul rand cate din fetele de astazi se mai marita virgine... Va spun eu, aproape nici una, si asta nu inseamna absolut nimic...
Sexul este una dintre placerile vietii si noi nu ar trebui sa le judecam nici pe prostituate si nici pe virgine...
Cruela
Junior Member

Mesajde dinu » Vin Ian 24, 2003 2:29 am

Initial trimis de Cruela
Cred ca este o mare diferenta intre o prostituata si o virgina...

Ntz, ntz, ntz, atata perspicacitate ma induiosaza.
dinu
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Ian 24, 2003 7:43 am

Ce zice-ti de scenariu asta? Se intilnesc doi oameni (de acelashi sex, sau opozit :)), se indragostesc, si stau multi ani impreuna. Totul merge bine, se iubesc tare, numai ca fata (sau "fata", daca´s de acelashi sex :) ), nu vrea sa dea inainte de noaptea nunti ("A zis tata ca ma da afara din casa, daca ma prinde fara pinza de paianjen la subsol"). Baiatul, intelegator (care dracu o fii asta??), asteapta. Vine si clipa cea mare, se casatoresc, si in noaptea nunti (plus noptile ce vor urma), isi dau seama ca nu sint "compatibili" in pat!!! Baiatu´ vrea ceva, fata nu, lui ai place asa, ei nu, etc....ce se intimpla??? In cel mai bun caz, baiatul face niste vizite saptaminale la vecina de la doi, cu care sa gasit compatibil! In cel mai rau caz, isi face bagajele si pleaca! (sper sa nu faca copii inainte de asta, ca ramine cu platitul)!

Dar, daca baiatul inainte de a o cunoaste pe fata, intr-o vizita la "casa verde" se indragostea de o angajata? Si ea de el? Si erau mult mai mult decit compatibili in pat? Nu traiau fericiti pina la sfirsitul vietilor lor?

Well...daca erau amindoi constanteni, baiatul inseamna ca isi facea "relatii" de prin toata lumea, araba sau nearaba, fluviala sau maritima! :o

Citind raspunsul Hulguerei88, (si daca 88 este anul de nastere), singura concluzie pe care pot trage este urmatoarea: nu m-as insura cu ea...:D

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Ian 24, 2003 6:17 pm

(si daca 88 este anul de nastere),

nu mah anu nasterii e 82 , 88 este anu dezvirginarii fie ca-i fata fie ca-i baietel.
eyewitness

Mesajde marian jan » Vin Ian 24, 2003 9:23 pm

prostituata 100%.fug de virgine pe unde ma duc.dar cum spunea un preten bun,daca nu se f**e,p**a tot o suge :D
bravo baixule!
marian jan

Mesajde dirklady » Sâm Ian 25, 2003 3:29 pm

Da. Mai mult ca sigur in ziua de azi baietii nu cauta sa se insoare cu o virgina. Si e mai practic pentru amandoi. Asa se cunosc.......stiti voi:"compatibili la pat". Aveam o colega acum vreo 5 ani si ea avea pe atunci 25 ani.Si era virgina. Vorbea cu viitorul sot de vreo 4 ani. El era de acord cu alegerea ei. Deci poate 1 % din baietii de azi accepta sa astepte. Dar e bine ca fata sa aiba ceva experienta. Deci...mai bine "prostituata"(chiar daca termenul nu e chiar potrivit). Ciao
O mare durere sa iubesti, o mare nenorocire sa scapi de aceasta durere.
Nu exista secrete pe care timpul sa nu le dezvaluie.
dirklady
Junior Member

Mesajde dinu » Sâm Ian 25, 2003 6:59 pm

Initial trimis de dirklady
Deci poate 1 % din baietii de azi accepta sa astepte. Dar e bine ca fata sa aiba ceva experienta.

In unele medii se pare ca procentu-i ingrijorator mai mare. Jeasus !

PS. De ce dracu' nu-i ziceti pe nume, CURVA ? Prostituata suna mai elevat !?
dinu
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Sâm Ian 25, 2003 8:04 pm

*lol*...baaaahh...pai curva´i aia de zice: "Hai sa te f**, 400 de mii numaru´". Prostituata zice: " Vrei sa-ti arat raiul pe pamint? 400 de mii, si o sa plingi de fericire!" :p

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde 1FREAKBABY » Lun Ian 27, 2003 4:48 am

*lol*...baaaahh...pai curva´i aia de zice: "Hai sa te f**, 400 de mii numaru´". Prostituata zice: " Vrei sa-ti arat raiul pe pamint? 400 de mii, si o sa plingi de fericire!" :p

curvele se f..t pe gratis...si prostituatele cer bani!! deci ele au mai multa minte in cap...daca tot o faci , macar sa ai un ban de-o toala acolo !!hihi
1FREAKBABY
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Ian 27, 2003 10:34 am

Da...Freakbaby have a point here....la asta ma gindeam si eu...daca tot o fac, de ce sa nu cer bani? :p

Gata m-am hotarit, de la 1.02.03, ma prostituez....:o

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Aragorn » Mie Ian 29, 2003 5:26 am

Oameni buni va rog, nu degenerati de la subiect/problema... CA mi se apre mie ca subiectul devine mai mult de Katerinca, si stiti ce vine dupa :D

Alex vezi ca nu cumva sa te insori cu o virgina prostituata...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde AnjinSan » Sâm Feb 01, 2003 3:01 am

Mai oameni buni , dar de ce va tot ganditi voi cu cine o sa va insurati? Ce ati ajuns deja atat de aproape de pasul asta? Sincer eu cred ca este un lucru foarte serios si evident eu in nici un caz nu m-as casatori cu o prostitoata dintr-un motiv foarte simplu : eu vreau sa imi respect sotia si pe o prostituata nu as putea niciodata sa o respect iar in plus cred ca ar fi si alte inconveniete pe care nu vreau sa le mai insir aici.

Si singurul avantaj care ar fi? ca stie ea foarte bine meserie? Dar ce , o virgina nu poate sa invete? Cat despre faza cu nepotrivitul ... nu prea e relevanta ca faptul ca doi nu fac sex ( vaginal ) inainte de casatorie nu inseamna ca nu fac si alte chestii deci se pot lamuri destul de bine daca se potrivesc sau nu.
AnjinSan
Junior Member

Mesajde AnjinSan » Sâm Feb 01, 2003 3:17 am

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Initial trimis de dirklady

Aveam o colega acum vreo 5 ani si ea avea pe atunci 25 ani.Si era virgina. Vorbea cu viitorul sot de vreo 4 ani. El era de acord cu alegerea ei. Deci poate 1 % din baietii de azi accepta sa astepte.
--------------------------------------------------------------------------------

deductia ta nu este corecta decat in ipoteza ca in lume ar exista decat 100 de baieti . :) Si eu cred ca sunt ceva mai multi :P
AnjinSan
Junior Member

Mesajde dirklady » Sâm Feb 01, 2003 12:12 pm

Ok..........ok..........eu am dat pur si simplu un exemplu.......nu neaparat tre' sa fie si adevarat. Din cati cunosc eu cam atat ar fi.............din cati sunt pe lumea asta.........cu siguranta sunt mai multi. Multumit?
O mare durere sa iubesti, o mare nenorocire sa scapi de aceasta durere.
Nu exista secrete pe care timpul sa nu le dezvaluie.
dirklady
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Sâm Feb 01, 2003 3:20 pm

Anjin, pai eu am fost insurat cu una cuminte...acu´ vreau sa incerc si opozitul...daca gasesc una ca lumea, iti fac reducere...in caz ca vrei sa dai o tura...

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde AnjinSan » Dum Feb 02, 2003 1:58 am

Alex : nu multumesc nu am avut niciodata vreo problema sa imi gasesc fete ( hmm poate cand eram mic si timid :) ) si in al doilea rand nu as da niciodata bani sa fac sex . Mi se pare un act de disperare .Nu am fost niciodata la prostituate dar nici nu cred ca am pierdut ceva.
AnjinSan
Junior Member

Mesajde costel300 » Vin Feb 07, 2003 4:35 am

n-as suporta sa ma ating de o prostituata,deci prefer una cuminte
costel300
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Feb 07, 2003 7:48 am

AnjinSan...nu ai fost pina acum la prostituate??..huh...ai pierdut ceva...sa o auzi cum zice: "Sa nu te sperii, da eu folosesc si dinti", sau "Ma f**** un arab ieri 2 ore, de ziceam co sa mor" este ceva nemaipomenit..:D

Asa ziceam si eu ca tine "nu as da niciodata bani sa fac sex", dar atunci aveam 18 ani, si fetele se invirteau pe linga mine....daca tin bine minte, a fost si o bataie dintre doua la o paranghelie, din cauza mea! :p

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde ROBAKITA » Vin Feb 07, 2003 9:20 am

Initial trimis de dirklady . Aveam o colega acum vreo 5 ani si ea avea pe atunci 25 ani.Si era virgina. [/B]

Cazuri de astea sint si chiar multe ,eu am avut destule prietene care s-au casatorit cu primul pe care l-au avut ,dupa ceva ani de prietenie si si-au pierdut virginitatea in noaptea nuntii si acum le pare rau ca ar fi vrut sa vada ce si cum e si cu altii,mai bine ''curva'' si cu experienta decit virgina si sa regret dupa altii.:D
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde curly » Lun Feb 10, 2003 11:06 am

Initial trimis de AnjinSan
Alex : nu multumesc nu am avut niciodata vreo problema sa imi gasesc fete ( hmm poate cand eram mic si timid :) ) si in al doilea rand nu as da niciodata bani sa fac sex . Mi se pare un act de disperare .Nu am fost niciodata la prostituate dar nici nu cred ca am pierdut ceva.

aaa,deci tu eshti virgin!
curly
Junior Member

on topic

Mesajde curly » Lun Feb 10, 2003 11:10 am

n-as vrea o virgina fiindca nu shi-ar da seama cat sunt de bun,dar parca nici o curva n-ar fi grozav sa shtii ca unde pui tu au pus inca altzii,prea multzi altzii
curly
Junior Member

Mesajde genicon » Lun Feb 10, 2003 9:13 pm

Fratilor, nu am mai postat de mult, si se vede ca ati luat-o deja razna!!!! :) Pai cum cu cine m-as insura? Cu o prostituata sau o virgina? Pai ganditi-va si voi - nici cu o curva nu e bine, da parca nici la o virgina nu te trage inima (nu de alta, dar nu prea vrea nici ea sa se traga...) Asa ca cel mai bun raspuns ar fi : BURLACIA! Asa poti sa o faci si cu prostituate, si cu curve, poti sa si dezvirginezi, si nu ai nici o problema! Nu-i asa?
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Feb 11, 2003 1:54 pm

Genicon, ideea ta nu este rea! Mai ales daca faci citiva copii "din flori", sa ai de cine sa te iei la batrinete! :)

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde deampulea » Mar Feb 11, 2003 5:16 pm

Initial trimis de AnjinSan
Mai oameni buni , dar de ce va tot ganditi voi cu cine o sa va insurati? Ce ati ajuns deja atat de aproape de pasul asta?

AnjinSan, ai dreptate olecuta, da' pe de alta parte nu stii cand dai de o Mariko-San asa ca e bine sa-ti pui problema cat mai ai timp... nu?

parerea mea
deampulea
Junior Member

Următorul

Înapoi la Sex