intrebare :-)

Forumul asociat fanclubului Animal X

CE va place cel mai mult la AnimalX ?

Puteţi selecta 1 opţiune

Vezi rezultatele

intrebare :-)

Mesajde Dee Dee » Dum Ian 26, 2003 10:49 pm

Shtiu ca acest subiect a mai fost deschis o data,dar l-am shters(deoarece nu avea nici sondaj,iar lumea incepuse sa abereze pe el ....)
L-am redeskis si am facut si un sondaj ...
Sunt foarte curioasa ce va place mai mult la animalx ! Shtiu ca multi ar vrea sa fie varianta "toate " ..dar nu am introdus-o deoarece ... banuiesc ca va plac toate la ei ..dar ce va place mai mult ...ce va atrage in mod deosebit .....
Sondajul ar fi fost mult prea simplu dc era si "toate" :D
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Sabyna*bc » Dum Ian 26, 2003 10:59 pm

Mie imi place cel mai mult cum danseaza, pntru ca in fond ei sunt o trupa bazata pe dans... dar pe parcurs a inceput sa-mi placa si cum canta, cum arata si restul!
Alfabetul incepe cu A si se termina cu Z, ziua incepe dimineata si se termina noaptea, iar viata mea incepe si se termina cu ... TiNe!
zZBye boys&girls! :)
Sabyna*bc
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Lun Ian 27, 2003 1:22 am

desi am votat "cum arata" daca stau sa ma gandesc mai bine zic ca-mi mai plac si felul in care se poarta cu fanele lor, cum se imbraca(mai ales alex si mr penk) ... voci ..nu ma dau in vant dupa ele...merg ... bineinteles ca-mi place si de alex cum danseaza. :)
:D
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde arici_giuly » Lun Ian 27, 2003 9:07 am

Eu nu pot sa aleg!
E adevarat ca m-a atras stilul lor de a dansa si imaginea pe care si-au creat-o .dar pur si simplu nu pot sa aleg!Imi place si cum se comporta cu fanii.Parera mea este ca sunt singurii din Romania care au o astfel de relatie cu fanii(probabil stiu cat de mult conteaza sa ai multi fani:)).Si...imi place si cum se imbraca....IMI PLACE ANIMAL X.(asta era ca o concluzie:)).
arici_giuly
Junior Member

hy

Mesajde alisa » Lun Ian 27, 2003 10:07 am

Mi-e imi plac Animalx din toate punctele de vedere adica si cum canta si cum danseaza si cum se imbrac si relatia lor cu fanii.Deci intr-un cuvant iubesc Animalx pentru tot ceea ce sunt ei.
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
alisa
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Lun Ian 27, 2003 4:20 pm

TRebuie sa recunosc ca nici eu nu am votat pana in momentul de fatza .......si nu sunt hotarata (kiar deloc) e o decizie greu de luat ...proabil din acest motiv multi fani ezita sa posteze pe acest thread....

Atunci cand au aparut..prima data mi-a atras atentia melodia "n-am crezut" ...nu ii stiam pe ei ... nu shtiam cum arata...cum danseaza etc ...apoi am vazut clipul si mi-au placut si cum arata si danseaza... dansul lor era ceva nou pt Romania la timpul respectiv ..era original ..e stilul AnimalX ( la fel si imbracamintea)

Oscilez intre cum canta si cum arata....dar am sa votez totusi cum arata :D pentru ca lookul lor e cu totul deosebit.. muzica mai putin ....

Acest lucru nu insemna ca imi plac Animalx numai pentru cum arata !!!!!Imi plac AnimalX pentru tot ce sunt ei ..pentru toata muzica lor.. pt tot ce au facut pana acum ....pt tot ! :hehe:
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Lun Ian 27, 2003 5:04 pm

O intrebare foarte grea.... :) La fel ca si Deedee, eu am ascultat melodia N-am crezut inainte sa vad videoclipul, inainte sa ii vad pe ei, inainte sa stiu de relatia lor cu fani sau sa stiu ce fel de dans au. Melodia N-am Crezut m-a impresionat! :lol: Am ascultat-o prima oara pe o compilatie, din greseala... Mi-a placut din prima, chiar ma gandeam ca ar trebui sa-mi cumpar si eu cd-ul... In aceasi seara s-a intamplat sa merg si la discoteca, unde am ascultat din nou N-am crezut.... Pana la urma mi-am cumparat cd-ul, am ascultat restul pieselor, am vazut videoclipul si am ramas impresionata de dansul lor... Prin Septembrie (anul 2000) am apucat sa ii si intalnesc, sa stau putin de vorba cu ei (sa mai adaug ca nu prea am vorbit foarte mult pentru ca toata lumea tragea de mine, ba sa fiu afara la urmatoarea trupa, ba sa merg pana la taica-mio etc..) Si tot asa.... Pana la urma m-au impresionat si personalitatea lor, felul lor de a fi... Erau 3 baieti fara fitze in cap care isi iubeau fani (cel putin asa pareau...:hehe: )

Am scris destul si totusi n-am putut sa raspund inca... Sa spun ca votez cum arata ?? Ca imi place cum canta?? :con:Cam din astea 2 trebuie sa aleg eu (nu ca nu mi-ar place dansul lor or anything...) Dar cred ca ar fi mai bine sa ma mai gandesc putin inainte sa votez...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Titina » Mar Ian 28, 2003 9:51 pm

Mie imi plac vocile shi cum arata...eeee,Vierme nu imi place cum arata,da'...ceilalti doi da.
Titina
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mie Ian 29, 2003 9:34 am

eu am sa raspund asa..nu in calitate de fan..logic..
imi plac ei k oameni ,nu ca ceea ce vor sa para..
bineinteles ca-i ascult mereu cu placere; mor dupa Alex cand danseaza , dupa Mihai cand se prosteste .. acum ca au si ei stilist , hairstilist & co pot spune ca sunt din cap pana-n picioare OK!! din partea mea numai laude..
sunt si unele chestii care ma deranjeaza dar acest topic nu se refera la asa ceva..si oricum sunt chestii mai personale ..

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

hmmm..

Mesajde F|y! » Lun Feb 03, 2003 11:33 pm

chestii personale??....sis...:)...mie imi place Alex pt ca e asa cum e...Vierme?...pentru ca e copilaros (asa il vad eu)...Hyena a inceput sa imi displaca, pentru ca de la o vreme nu isi mai gaseste nici cuvintele cand da un interviu...
F|y!
Junior Member

Mesajde xgirl » Mar Feb 04, 2003 4:10 pm

Nu pot sí£ aleg.. Imi place si cum cantí£,
si cum danseazí£... dar si restul ( in afarí£ de "cum sí£ comportí£ cu fanii" pt. cí£ nu-i
cunosc personal iar la scrisorile pe care i-am trimis la fanclub oficial nu mi-a rí£spuns Sopy)
xgirl
Junior Member

Mesajde DoveGirl » Mar Feb 04, 2003 4:26 pm

Mie cel mai mult imi place cum se comporta cu fanii. Sunt foarte atenti cu ei si mertita toata admiratia din acest punct de vedere. You go, boys!
.:It's so hard to believe that sometimes life can break you down. Happiness and all the good things disappear like there is a spell... And dispare overcomes you. Maybe you wish to be yourself again, but that will never happen. Be aware of the dark!:.
DoveGirl
Junior Member

Mesajde helina » Sâm Feb 08, 2003 12:26 pm

am votat cum canta(vocile) deoarece acesta este primul lucru care m-a atras la ei; nu pot sa zic ca nu-mi place cum arata pentru ca as minti(sunt super draguti), dar acesta este al doilea lucru care-mi place la ei.
parerea mea!
helina
Junior Member

daaa

Mesajde andra}{17 » Vin Mar 07, 2003 9:41 am

mie cel mai mult si mai mult imi plac vocile lor pana la urma ei canta nu?
dar sa nu uitam look-ul lor
care dupa mine e DEMENTIAL
sincer,mi se par cei mai adevarati in relatiile lor cu fanii
niciodata nu iam auzit spunand ca nu dau autografe sau nu fac poze ptr ca sunt prea obositi
mereu acceptau
deci ei sunt cei mai tari nu???????
andra}{17
Junior Member

Mesajde ograsa » Vin Mar 07, 2003 4:37 pm

Am votat "cum canta", cred ca majoritatea asta iau in seama vocile, cred ca-s cele mai importante fiind primul lucru inainte de a incepe totul pe urma restu ...
ograsa
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Dum Mar 09, 2003 1:16 am

Nu prea ma pot hotara ce sa votez pt ca mie imi place aceasta formatie din toate punctele de vedere ,dar cred ca aleg cum canta (vocile) deoarece la inceput m-au atras prin piesele lor .Acum ma atrag din toate punctele de vedere.Sunt confuza
SiMiCs
Junior Member

Mesajde Nightmare » Dum Mar 09, 2003 11:37 am

Mie imi place totul la ei.
Se imbraca super, au niste voci superbe, arata super (in special Hiena) si fac si o muzica de calitate.
Dar au si ei un defect. Merg peste tot cu "familia" Music&music (3SE, Cristiana si LA). Parca ar fi copii de 3 ani.
Nightmare
Junior Member

Mesajde Jasmine » Lun Mar 10, 2003 12:29 pm

eu am trisat,am mai adaugat o optiune in sondaj ca sa pot vota...
pentru mine nu conteaza cum arata,cum se imbraca,cum se poarta cu fanii sau cum canta ... cel mai mult ii apreciez pentru ceea ce sunt, pentru nivelul la care au ajuns fiindca s-au nascut in familii sarace, fara posibilitati prea mari si sunt in TOP datorita muncii lor !

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

hmmm...

Mesajde lamina » Mie Iul 09, 2003 11:13 am

mie imi place si cum se poarta cu fanii si cum se imbraca, dar parca cel mai mult imi place cum, arata, oricum, nu as putea alege numai una dintre variantele care ar trebui sa le votez.
cam asta e tot, oricum, imi place foarte mult si stilul lor de viata...
lamina
Junior Member

Mesajde Red_Mustang » Mie Iul 09, 2003 8:57 pm

Mie imi place cum se comporta cu fanii si felul lor de a fi in emisiunile TV(adik pusi pe shotii).
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

Mesajde katitza_elena » Mar Iul 15, 2003 8:56 pm

Am votat cum se comporta cu fanii,pentru k eu consider k asta e cel mai important dupa muzik.sa fie niste adevarati idoli care sa aiba grija de fanii lor si sa ii iubeasca asa cum si fanii ii iubesc pe ei!
It is not the fall that kills u, it's just the sudden stop at the end.
katitza_elena
Junior Member

Mesajde FOXXY_8 » Mar Iul 15, 2003 9:48 pm

Cam greu de ales. Dar fiindca ca mie mi-a placut de prima data dansul lor am votat cum danseaza. A fost ceva nou pe scena muzicala si asta m-a fascinat.
FOXXY_8
Junior Member

pazea...

Mesajde Aldea Alina » Joi Iul 17, 2003 11:54 pm

eu as vota toate variantele mai putin "cum se imbraca" si "cum arta"....eu zic ca nu conteaza aspectul fizic...si nu cred ca de aceea au ajuns asa celebri,parerea mea...
nu stiu.....sa fii fan inseama sa auzi o melodie la radio sa-ti placa....si sa te interesezi ce albume se mai gasesc cu respectiva formatie.....sau sa cumperi toate revistele si sa ai toate posterele cu ei...nu stiu...este si asta o modalitate de a fi fan....

dar ganditi-va daca ei s-ar tunde cheli....ati renunta la animal x? pt ca s-au tuns si arata naspa`..... ?

nu stiu.....spuneti si voi...daca ati renunta din cauza ca arata naspa.....in final muzica conteaza...sau?
so go on and scream
scream at me i'm so far away
i won't be broken again
Aldea Alina
Junior Member

intr-un fel ai dreptate...

Mesajde lamina » Vin Iul 18, 2003 1:38 pm

nu cred ca este cel mai important aspectul fizic, dar totusi unii au fost impresionati de felul in care arata....oricum parerea mea este ca de fiecare data noul look pe care l-au avut a atras si mai multi fani...
daca s-ar tunde cheli io am toate motivele sa cred ca vor ramane doar "fanii adevarati" in toate fan-club-urile din tara...
oricum, eu n-as renunta la ei pt ca arata nashpa; in orice caz, sunt absolut sigura ca nu vor face lucrul acesta...
decat sa renunt la ei pt ca s-au tuns, mai bine as prefera sa ... ;f
lamina
Junior Member

Mesajde Weirda » Vin Iul 18, 2003 9:50 pm

:hehe:
chair nu mi`i pot imagina chei! ;m mai ales pe alex... :hehe:
bine, ca iti place o melodie,o auzi prima data , te interesezi cine o canta, nu dak acea pers. arata bine... anyway... aspectul fizic a contribuit la succesul lor si asa va fi mereu..pt ca... stiti cum e... "ambalajul" mai ajuta... ;)
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde F|y! » Sâm Iul 19, 2003 11:06 am

hey!!!...inevitabil, impactul vizual te da gata cand ii vezi..."ambalajul" are o mare importanta cand vine vorba de Animal X...;) iar, daca mai apuci sa ii si cunosti si sa vezi cate tampenii fuck zi de zi...:D ajungi sa ii placi (nu sa ii adori, iubesti and so on... ) :p
Cred ca noi, fanii, ar trebui sa ii apreciem pentru campaniile pe care le conduc si pentru muzika pe care o canta...ma rog, chestia asta e discutabila...:p Bad Girl cred ca e in masura sa va spuna mai multe despre Alex, Mihai si Serban...nu despre Soparla, Vierme si Hyena, ca stiti totul...nu? :con:
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Sâm Iul 19, 2003 11:45 am

eu, fiind o "mare fana" (yeah right) va asigur k as renunta complet la ei daca ar fi chei.. pentru ca.. nu imi plac chelioshi .. deloc...
logik k glumesc :p
cat despre ce a spus Lil`Angel.. nu stiu ce sa zic.. are dreptate (ata ete...guilty as charged :D ) dar nu stiu ce as putea sa spun despre asta pe forum ... they are who they are... you just have to accept that...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde opyu » Mar Aug 12, 2003 5:27 pm

eu nu am votat pt ca nu puteam sa votez numai o chestie pt ca mie imi plac cum canta cum arata cum se imbraca etc. dar faza cum sunt ei in viatza de zi cu zi nu as putea sa o votez pt ca nu ii cunosc personal ,aiurea
opyu
Junior Member

Mesajde opyu » Mar Aug 12, 2003 5:29 pm

eu nu am votat nimic pt ca mie imi plac cum canta cum arata cum se imbraca dar faza cum sunt ei de zi cu zi nu am putut sa votez pt ca nu ii cunosc pe baieti ,pacat
opyu
Junior Member

...

Mesajde Black Beauty » Mar Aug 12, 2003 10:12 pm

Daca i-as fi cunoscut mai bine, as fi ales ultima varianta... dar asa :(... sper, totusi, ca nu e timpul pierdut! :) ;)
Oricum, am actionat dupa primul impuls si am votat 'cum arata'... fiindca, sa fim seriosi, arata bine! (mai ales unii dintre ei :rolleyes: :drool: ;D :eat: :lol: ;y )
Dar daca ma gandesc mai bine, poate chiar si daca nu ar fi aratat asa bine mi-ar fi placut... Mi se par niste tipi de treaba si, oricum, muzica lor e superba! Mmmda, poate ca nu am ales cea mai buna varianta votand, dar...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
Black Beauty
Junior Member

Următorul

Înapoi la Animal X