Cred ca Mutu face impresie buna in Italia, iar Chivu o sa ajunga si el in curand in aceiasi sitoatie. Mi se pare idioata ideea de a avea un singur stranier in echipa din sezonul viitor, a ligii italiene.
Sunt fan Juventus si daca ma gandesc bine Zalayeta si Salas ar avea probleme.
Comentarii...
romani care joaca sau ti-ai dori sa joace in Italia
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
romani care joaca sau ti-ai dori sa joace in Italia
El condor pasa!
- Remy
- Junior Member
Care Ilie, Sabin? Asta sigur ajunge la Inter, ii pune Zenga o pila!
Si acolo o se sa faca precum la Valencia un trofeu ce se va decerna celui mai prost fotbalist din echipa, numit "Trofeul Sabin Ilie"...
Tii tu cu Craiova, dar sa mai si votezi cu Lutu, sau sa il pui in sondaj pe Sava, cel ce a jucat in 6 luni vreo 3 minute in Serie B e chiar caraghios... Ce dracu, daca faci ceva macar fa-l serios, ca aici nu e forumul "Katerinca si aberatzii"!
Si acolo o se sa faca precum la Valencia un trofeu ce se va decerna celui mai prost fotbalist din echipa, numit "Trofeul Sabin Ilie"...
Tii tu cu Craiova, dar sa mai si votezi cu Lutu, sau sa il pui in sondaj pe Sava, cel ce a jucat in 6 luni vreo 3 minute in Serie B e chiar caraghios... Ce dracu, daca faci ceva macar fa-l serios, ca aici nu e forumul "Katerinca si aberatzii"!
-
Ayrton - Mesaje: 1790
si eu tin cu stiinta,ca doar sunt din Craiova,dar sa-i pui pe betzivanii aia de Lutu si Sava in sondaj chiar n-are nici un rost...au fost baieti talentati,dar si-au cam bagat pula in talentu' lor...chivu e singurul care mi se pare ca merita sa joace in Italia...
I slice nerds and melt icebergs in the north pole
You soft so, really awful, i rock the grand flow
You soft so, really awful, i rock the grand flow
-
b0mber - Junior Member
Si Radoi ar face fata fara probleme cerintelor din Serie A, este rapid, are viziunea jocului si cel mai important are foarte mult sange rece... este fara indoiala cel mai bun jucator din Div A alaturi de Dorinel Munteanu ( ah da nu sunt stelist dar recunosc vaolare jucatorilor ), iar cu importurile de acum ca jucatori buni sunt Contra, Moldovan care si el daca ar avea cu vreo 10 ani mai putin ar juca fara nici o problema in Serie A,
OFFTOPIC: sincer sa fiu ma bucur ca sunt in tara si joaca in campionatul nostru... poate asa primavara viitoare ne prinde nu cu una poate cu doua, trei echipe in cupele europene.
OFFTOPIC: sincer sa fiu ma bucur ca sunt in tara si joaca in campionatul nostru... poate asa primavara viitoare ne prinde nu cu una poate cu doua, trei echipe in cupele europene.
Fiecare zi trebuie traita ca si cum ar fi ultima. Inevitabil va veni si aceea zi.
-
Torrado - Junior Member
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Fotbal International