Parazitii la Iasi

ce-a fost pe Muzici o data

Parazitii la Iasi

Mesajde Malm » Dum Apr 06, 2003 2:22 am

Da ... de aproape 4 ani de cand ma aflu in Iasi e primul concert al Parazitilor la care particip.
Sincer ascult Parazitii de cand a aparut "Injur" sau cum ii zice piesei aleia ... desi sunt rocker mi-au placut foarte mult.
Sa revenim la concert ...show-ul a fost cool din punctul meu de vedere, mai putin lumea care a venit la show ... :( Cam jumate din populatie statea pe scaune (concertu` desfasurandu-se in Sala Polivalenta din Iasi), chestie ce m-a intrigat cel mai tare.
Pai mai tata vii la concert nu sa stai sa te uiti ca la cinematograf, ca la un moment dat Ombladon a mobilizat gloata din fatza scenei si a adresat un mare MU33 si in stanga si in dreapta.

Ce as dori eu sa aflu de la ceilalti fani care vor citi postul ... cand si unde vor mai avea loc concerte Parazitii ... ca vreau sa vad si eu un show adevarat nu spectacol de teatru sau film la cinema ... ca sincer mi-a fost rushine ca oamenii transpirau pe scena si ashtia stateau pe scaun si se uitau ca prostii.

RUSINE!

Bine ca se aduna gloata si sar in sus la Voltaj si alti cacanari de genu asta .

Astept mail-uri, private messages, sau reply-uri la acest post.

Multa bafta!
Imi plac berile nu verile nu strang averile .... pe noi nu ne conduc femeile ...
Malm
Junior Member

Zii-mi...

Mesajde Aurolacul » Dum Apr 06, 2003 3:02 am

Zi-mi shi mie cum a fost concertul in general, ce cantece au cantat. Am fost shi eu din, Iasi, dar prietenii mei nu s-au dus, ca ei is rockeri inraiti.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde gutza36 » Dum Apr 06, 2003 10:49 pm

..´neam pula-n ei de manelisti!
..las ca la augsburg anu asta a fost cam la fel.. se inghesuiau dobitocii cat mai in fata sa stea sa se uite cu mainile-n san! stateau la 30cm de scena rigizi ca niste scanduri si se uitau.. atat faceau: se uitau!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagrargarhhraahgagrhrghg!!!!!
MU3333333333333333e3 !!!

peace'n'out
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
gutza36
Junior Member

Mesajde usualflow » Mar Apr 22, 2003 10:26 pm

intr-adevar a fost putina lume la concert. avand in vedere ca a fost primul din Iasi, ma asteptam la o cu totul alta reactie din partea populatziei. ei in schimb, nimic...... In conditiile astea nu stiu in cat timp vor mai fi Parazitii prezenti la Iasi ....poate doar daca se milogesc fanii de Gianiny. :mad:
usualflow
Junior Member

Înapoi la De pe muzica