Avortul

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Avortul: pro sau contra?

pro
29
58%
contra
16
32%
nu stiu
5
10%

Voturi totale : 50

Avortul

Mesajde jane doe » Vin Apr 11, 2003 2:34 pm

Sunteti pro sau contra? ati trecut prin asta deja? cunoasteti persoane care au fost puse in situatii dificile?(in sensul mai sus referit) ETC...
I woke up this morning, the sunshine was shining / I put on my happy face / I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful / Woke up and realized this world's not so bad after all / looked at it through a child's eyes, and I saw these beautiful / Things that you never think about/
jane doe
Junior Member

...

Mesajde jane doe » Vin Apr 11, 2003 2:47 pm

Ok! eu inca nu am trecut prin asta si sper sa nu fie nevoie....
Dar prietena mea cea mai buna a patit-o anul trecut, a ramas insarcinata, si normal ca la 18 ani nu avea de gand sa aiba un baby asa ca a trebuit sa faca un avort!
Aici vine partea complicata pt ca in Portugalia avortul este ilegal (inca)....asa ca a trebuit sa "rezolve problema" in Spania! Si-a facut programare cu o saptamana inainte, iar de platit a platit 300 euro!Normal ca nu le-a spus parintilor, asa ca totul s-a intamplat destul de repede.
Dar la ceva timp a inceput sa aiba dureri, asa ca s-a dus la spital aici unde a trebuit sa stea cateva zile. Pana la urma totul s-a terminat cu bine si parintii nici macar n-au aflat de nimic! Iar acum s-a mai desteptat si a inceput sa ia contraceptive!:D
I woke up this morning, the sunshine was shining / I put on my happy face / I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful / Woke up and realized this world's not so bad after all / looked at it through a child's eyes, and I saw these beautiful / Things that you never think about/
jane doe
Junior Member

Prostia la putere

Mesajde Love2Fly » Vin Apr 11, 2003 10:01 pm

Eu nu sunt de acord cu avortul. Orice tarfa, pardon fata care avorteaza e nula pt mine. Si nu ai cum sa aduci scuze. A gresit? cum? s-a impiedicat si a aterizat in p@#$ altuia care nu avea prezervativ pe ea? A inversat anticonceptionalele cu bomboanele mentolate? Nu a auzit de prezervativ? Lol....
Iar acum s-a mai desteptat si a inceput sa ia contraceptive!

Wow, asta da desteptare, probabil de prezervativ o sa auziti in mileniul viitor.

Stiti cate avorturi au fost in Romania in 2002?
230.000

Vi se pare o suma mica? lol.....mie da deoarece reprezinta populatia unui municipiu.:)
Si avortul este o consecintza a prostiei din Romania.

Sfat: Daca se poate puneti-o cat mai mult fara prezervativ si in general fara nici un fel de protectie...poate reusim sa crestem nr avorturilor la 500.000(in 4 ani dublam bucurestiul cu avortoni)....si nivelul bolnavilor de SIDA la 21.000.000.:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde J'adore » Sâm Apr 12, 2003 1:45 am

Stiu, sunt mica, blablabla, dar am o intrebare pt. Love2fly.

Asa, love2fly, dar cei care sunt casatoriti ce vrei sa faca, daca nu sunt gata sa aiba copii inca?? Din cate am auzit eu e cam incomfortabil sa folosesti prezervativ, si pt. femeie si pt. barbat, e adevarat fata poate folosii anti-conceptionale care nu sunt 100% sigure (cum am mai spus mai sus, asa am auzit eu, daca nu e adevarat, va rog sa ma corectati) Oricum intrebarea mea era legata de cei care sunt casatoriti si nu vor sa foloseasca prezervative sau anti-conceptionale.Sau persoanele sarace care deabea au cu ce sa se intretina, de ce sa aduca un copil nevinovat pe lume stiind ca o sa sufere, Love2fly si eu sunt contra avortului, dar se intampla din anumite motive, intodeauna va exista cineva care dintr-un anumit motiv va decide sa avorteze Inca 1 chestie si daca fata respectiva vrea sa pastreze copilul dar iubitu nu vrea, atunci ce? sa zicem ca sau protejat dar sa intamplat sa ramana insarcinata.

Scuze de deranj, dar nu vreau sa mor proasta, va rog sa nu imi sariti in cap, daca am gresit cu ceva legat de topic-ul asta va rog sa ma corectati :D
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Sâm Apr 12, 2003 2:39 am

Pana acum ceva timp nu am dat prea mare importanta acestui subiect...
Dar de ceva timp din pacate a trecuit sa-i acord o foarte mare importanta.cunosc persoane care au trecut prin asta ...si din experientza lor...din regretele lor am invatat foarte multe !

Avorul este considerat un pacat egal cu sinuciderea si cu omorarea prin euthanasiere.. ! Deci e CRIMA !!!
Mi se pare ingrozitor ce se intampla.....
cum e posibil sa moara copii nevinovati din cauza unui moment de neatentie savarsit de nishte oameni inconshtienti ... :( ?
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Sâm Apr 12, 2003 2:41 am

Oricum intrebarea mea era legata de cei care sunt casatoriti si nu vor sa foloseasca prezervative sau anti-conceptionale

Scumpa si inocenta Crinutza, tu de pulling out ai auzit? :D
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Aliosha » Sâm Apr 12, 2003 4:22 am

PRO

Love2Fly, ai pareri extreme ca de obicei.

PS: nu am nici cea mai mica intentie de a te jigni dar te-ai gandit ca e posibil ca mama sau bunica ta sa fi facut avort(uri) in tineretze ?

Lasand la oparte inconstienta care este de blamat(aici sunt 100% de acord) se mai intampla si accidente. Eventual dezvolt daca este nevoie.
Aliosha

Re: Avortul

Mesajde Hera » Sâm Apr 12, 2003 5:05 am

Initial trimis de jane doe
Sunteti pro sau contra?

Atata timp cat stii ca nu iti doresti copii si ai cunostinta de metode antiprocreative, atunci sunt impotriva.
Dar, de exemplu, daca in urma unui viol, femeia ramane insarcinata si nu doreste copilul, atunci as fi de acord cu ideea.
Totodata sunt impotriva legii interzicerii avortului, fiindca ar fi o legea ce ar incalca drepturile omului.
Trebuie sa precizez ceva: daca eu sunt impotriva avortului in situatia expusa mai sus, asta nu inseamna ca sunt judec ( vezi mesajul lui love2fly). E alegerea femeii daca sa dea nastere sau nu unui copil, nu ma intereseaza aspecte de genul ... scade natalitatea. Nu, nu interpretati ca nu m-ar interesa viitorul tarii - oricare ar fi ea- dar ma incanta mai mult o natalitate scazuta decat copii nedoriti, nascuti si abandonati, maltratati, subnutriti, aurolaci, analfabeti...nu mai continuu cu adjectivele acestea, desi, dupa cum bine stiti, mai sunt...
ati trecut prin asta deja? cunoasteti persoane care au fost puse in situatii dificile?(in sensul mai sus referit) ETC...

Nu am trecut si nici nu o sa trec, dar cunosc persoane care au avortat fiindca asta au ales ele - sa nu uitam ca exista si avortul spontan.
Hera
Junior Member

10 pasi spre adevãr

Mesajde nu brublem » Sâm Apr 12, 2003 5:31 am

Initial trimis de Love2Fly
Prostia la putere

Mí£ intreb cum poti sí£ pui titlul í£sta unui post in care sí£ te exprimi apoi explicit impotriva avortului...

E atat de simplu:

1. Inchizi calculatorul.
2. Pui ceva (cat de cat) decent pe tine.
3. Dai cu un pic de parfum, ca regii francezi.
4. Cauti cheile.
5. Incui usa (pe dinafarí£)
6. (optional) Iei un mijloc de transport in comun.
7. Esti atent la lumea de pe stradí£.
8. Te intorci acasí£.
9. Deschizi calculatorul.
10. Scrii "Mai bine o tara de avortoni decat una de prosti!"

Suficient de simplu?
nu brublem
Junior Member

"Mai bine o tara de avortoni decat una de prosti!"

Mesajde Necuratu' » Sâm Apr 12, 2003 7:50 am

Am votat pro pentru ca:

- daca ar fi interzis, oricum s-ar face ilicit in spatii improprii si de catre personal necalificat (vezi perioada de dinainte de revolutie cand au murit cateva sute de femei din cauza asta)
- exista cazuri cand sarcina nu poate fi dusa pana la capat
- nu e nici o crima sa elimini un conglomerat de celule care nu au constiinta propriei existente
- conceptul de"pacat" e relativ (eu as zice ca nu exista nici un pacat)
- in majoritatea cazurilor cele care au ajuns insarcinate fara sa vrea provin din mediile sociale de jos. Ele nu isi permit si nu au capacitatea de a creste un copil. Daca il vor creste intr-un asemenea mediu nestimulant, mai ales daca copilul ala e si nedorit, va dati seama ce-o sa iese. Mai degraba un animal
"Imperious, choleric, irascible, extreme in everything,
with a dissolute imagination of the like which has never been seen.
Atheistic to the point of fanaticism, there you have me in a nutshell.
And kill me again or take me as I am, for I shall not change.
NEVER !"
Necuratu'
Junior Member

Mesajde J'adore » Sâm Apr 12, 2003 12:57 pm

Initial trimis de Mr Hyde
[b]Oricum intrebarea mea era legata de cei care sunt casatoriti si nu vor sa foloseasca prezervative sau anti-conceptionale

Scumpa si inocenta Crinutza, tu de pulling out ai auzit? :D [/B]

Hyde, da am auzit de pulling out, dar tu crezi ca toti fac asta, I doubt it:D .

Sunt de acord cu Hera, de ce sa nasti un copil, daca nu il vrei sau daca nu ai bani suficenti ca sa il intretii, de ce sa aduca un copil nevinovat pe lume ca apoi sa sufere el, COPILUL!

P.S. Daca o luam asa trebuia sa mai am inca 4 frati:D
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde genicon » Dum Apr 13, 2003 11:33 am

Daca va intereseaza cumva o discutie ceva mai "filozofica" pe tema asta a avortului, v-as sugera adresa sa cititi ce scrie aici:
Avortul - moral sau nu
Poate va faceti o parere mai completa. (Daca vi se pare nepotrivita aceasta adresa, imi cer scuze si accept stergerea postului meu)
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde bhn_02 » Dum Apr 13, 2003 2:54 pm

Subiect fain nu am ce zice.
Multe femei au murit din cauze de genul asta mai ales pe vremea lui odiosu, caci nu prea existau metode contraceptive. si nu era vina lor si asta mi se pare tare nasol.
In ziua de azi, adevarul este ca nu stiu de ce parte a baricadei sa fiu, poate la vot ar fi trebuit sa fie mai multe variante, am pus nu stiu si asta pt ca nu sunt de acord cu el dar mi se pare necesar.
Poate lasa multe traume unei femei si chiar pe plan fizic sa nu mai poata avea copii pe viitor, dar uneori e singura solutie.
Ce nu vi s-a intimplat niciodata sa gresiti...????????si daca spune-ti NU ,toti mintiti.
A gresi e omeneste. Acuma , ca tot veni vorba cind faci un avort - consideri sau nu ca omori pe cineva ca intr-un fel acolo a luat fiinta ceva care m-ai tirziu se va numi om.
Eu cred ca nu , dar in fine ma pot insela.
As vrea ca prin lucrul asta oribil sa nu treaca nici o femei si chiar nici barbatii a caror pritena trece prin asa ceva.(caci altfel cred ca nici nu le-ar pasa)
bhn_02

Mesajde bhn_02 » Dum Apr 13, 2003 3:00 pm

aa
bhn_02

Mesajde darkshines » Dum Apr 13, 2003 3:38 pm

PRO, clar.

1. e dreptul fiecaruia sa faca ce vrea cu corpul sau, si dupa parerea mea nimeni nu are dreptul sa impuna unei femei sa dea nastere unui copil pe care nu si-l doreste.

2. majoritatea avorturilor se fac atunci cand embrionul nu are nici organe interne sau orice care sa il faca practic un copil. si deci nu e crima, si daca o consideri crima atunci poti considera si orice alta metoda contraceptiva o crima pentru ca fiecare ovul care nu e fecundat 'moare', ovul care putea sa devina un copil.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Pro

Mesajde PreferatA » Dum Apr 13, 2003 6:49 pm

pai cum de ce pro ? paipentru ca suntem in secolul in care suntem si in mileniul in care suntem .. si pentru ca e libertate :) asha ka aceasta intrebare mi se pare depashita .. pai daca voi avortul il consideratzi crima pai atunci .. pe parintzii care ishi ucid copiii .. pe ei tot ucigashi ii consideratzi .. si pe femeile care fac avort .. tot criminale nu ? e hai ka e ridikol
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

...

Mesajde Love2Fly » Dum Apr 13, 2003 11:14 pm

Love2Fly, ai pareri extreme ca de obicei.

PS: nu am nici cea mai mica intentie de a te jigni dar te-ai gandit ca e posibil ca mama sau bunica ta sa fi facut avort(uri) in tineretze ?

Lasand la oparte inconstienta care este de blamat(aici sunt 100% de acord) se mai intampla si accidente. Eventual dezvolt daca este nevoie. .

Lol....stii care e faza? cel care a creat subiectul nu a expus si "derivatiile" care se succed rapid din acest subiect atat de simplu dar in profunzime atat de delicat-AVORTUL.
Intr-adevar, postul meu a fost dur si inca il sustin. Am uitat insa sa specific carui "segment" de femei care avorteaza se adreseaza el. Deci este vorba de "fetele" daca pot fi numite asha, care prefera sa faca avort, facand sex fara prezervativ(constiienta de ceea ce face) doar pt placere si avand mentalitatea: "eh! doar nu mi s-o intampla mie!".
Va dati seama ca nu pot sa judec toate femeile care au facut avort pentru ca as fi ILOGIC doar prin simplu fapt ca si mama cum spunea si Aliosha a facut avort DAR pentru ca, conditiile nu permiteau pastrarea sarcinii. Va dati seama ca as fi nebun sa acuz o femeie care a fost violata ca a facut avort...sau ca nu poate sa pastreze sarcina din conditii materiale sau medicale. INSA....va intreb....credeti ca alea 230.000 de avorturi facute in Romania in 2002 sunt numai din violuri si situatii materiale nashpa.? nu cred.....
Personal cunosc vreo 2 fete care pana in 20 de ani aveau deja 3 avorturi la activ.....cum se nascusera embrionii? sex neprotejat pt a sporii placerea....lol...ce stupid. Deja multe fete dupa al 2-lea avort ii dau fara numar pana in 23.....de avorturi(cum se spunea la TV acum ceva vreme).
Si pana la urma.....avortul este o CRIMA.....
Love2Fly
Junior Member

...

Mesajde jane doe » Lun Apr 14, 2003 2:43 am

Am uitat insa sa specific carui "segment" de femei care avorteaza se adreseaza el. Deci este vorba de "fetele" daca pot fi numite asha, care prefera sa faca avort, facand sex fara prezervativ(constiienta de ceea ce face) doar pt placere si avand mentalitatea: "eh! doar nu mi s-o intampla mie!".

Bine, bine...da numai eu cunosc destule cazuri de fete care au ramas insarcinate pur si simplu printr-o greseala, sau mai bine zis din GHINION!!! Probabil ca n-ai sa crezi pt ca ai deja ideia ta preconceputa, dar mai stai si gandeste-te inainte sa faci afirmatii din astea. [color=blue]Spre exemplu prietena despre care vorbeam mai sus a ramas insarcinata folosind prezervativ ( pt ca da, auzise ca s-a inventat:rolleyes:) ci nu de placere... Se vede ca nu stii mai nimic despre subiect, daca ai stii sunt convinsa ca nu ai fii asa subiectiv.[/color] Si mai cred totusi ca nimeni nu si-a facut o pasiune din a face avorturi, desi tu asa vezi lucrurile!:confused:

Bhn02 nu reusesc sa-ti raspund pe privat, se pare ca trebuie sa permiti primirea mesajelor.
jane doe
Junior Member

Re: ...

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Apr 14, 2003 6:25 am

cum se nascusera embrionii? sex neprotejat pt a sporii placerea....lol...ce stupid.

Placerea cui??
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde vali » Lun Apr 14, 2003 6:42 am

sunt de acord cu avortul din motivele expuse de hera
fac sex cu prezervativ cat pot de rar
fac sex oral fara prezervativ cat pot de des

pulling out is not a sollution, daca va uitati mai bine (aviz amatoarelor :a ), sperma ajunge la tzeava inainte de orgazm si se poate elibera inainte (intr-adevar, in cantitati extrem de mici, dar suficiente pentru a fecunda ovulul)
some people deserve to die
vali

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Apr 14, 2003 7:06 am

*lol*..Vali..fetele nu prea au auzit termenul de pre-ejaculare..si treaba cu calendarul si numaratul zilelor este o prostie.
Dar cum dracu sa stie fetele asta??? Se vorbea despre educare sexuala in licee! Unde a ramas? Plus ca la noi, sexul este inca un cuvint "pudic"..sa zic asa.

Pina acum nu am cunoscut vreo fata sa nu intrebe de prezervativ..cel mai tirziu inainte de act. Dar unii dintre noi barbatii, atunci infierbintati, zic.."lasa-l dracu de prezervativ, ca explodez linga tine"...si uite asa, fata pune botul, si dupa o luna, se mira...ce dracu, mi-a secat fintina?
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde darkshines » Lun Apr 14, 2003 10:45 am

auzi love2fly, ia spune-mi, in cazul in care fata e fortata de iubitul/sotul ei sa faca avort, tot tarfa e? el e ce e? el nu are nici o vina presupun.

un embrion nu are constiinta de sine, inca nu e om.
initial trimis de darkshines
atunci poti considera si orice alta metoda contraceptiva o crima pentru ca fiecare ovul care nu e fecundat 'moare', ovul care putea sa devina un copil.

deci si folosirea prezervativului sau a pilulelor e o crima. pai ca sa nu fie crima o femeie ar trebui sa fie gravida toata viata.

imho, inecarea puilor de catei/pisici dupa nastere este mult mai grav decat un avort

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Sopra Tutt1 » Lun Apr 14, 2003 4:58 pm

Love2Fly - eu sunt de parere ca cei care nu au folosit cel putin o cutie de prezervative (3 bucati) nu prea au de ce sa-si dea cu parerea atat de categoric despre avort, deci nu vad ce cauti tu aici? cand mi-am format parerea asta m-am bazat pe:
sex neprotejat pt a sporii placerea....lol...ce stupid.
Da, intr-adevar... esti cam stupid.
Desi este evidenta o schimbare de pozitie intre cele doua posturi ale tale, imi permit sa spun ca esti total pe langa. Sunt curios sa te intreb:
- daca ai idee care sunt acele accidentele in urma carora o femeie poate sa ramana insarcinata (pe langa acelea ca: s-a impiedicat si a aterizat in p@#$ altuia care nu avea prezervativ pe ea? A inversat anticonceptionalele cu bomboanele mentolate?... pe care excelent le-ai enumerat mai sus)... si pe care nu le-a detaliat Aliosha?
- daca ai idee de metode contraceptive se pot folosi dupa ce a aparut riscul unei sarcini si daca stii in ce conditii acestea nu dauneaza sanatatii femeii;
- daca ai idee cate din acele 230,000 de avorturi in Romania pe 2002 au fost facute in urma unor violuri si situatii materiale nashpa (dupa cum bine ai spus)... sau din cauza unor accidente (ash mentiona eu) si cate avorturi au avut loc ori pentru ca respectivii erau prea inconstient, ori prea beti, ori prea prosti, ori prost informati ... ca sa foloseasca mijloace contraceptive? Probabil ca tu ai stat la curul lor in acele momente dificile si ai facut o statistica (din moment ce te folosesti de aceasta cifra si esti de parere ca predomina inconstienta, prostia, betia...). E buna si o probabilitate partiala, nu e nevoie sa fii exact.
... imi permit ca restul intrebarilor sa le pastrez pentru mine si sa ma abtin de la a cere lamuriri de undeva... de unde nu pot sa le obtin.

Initial trimis de bhn_02
Poate lasa multe traume unei femei ... Ce nu vi s-a intimplat niciodata sa gresiti...????????si daca spune-ti NU ,toti mintiti.
A gresi e omeneste.
Cum "a gresi" este omeneste si "a suferi" este la fel de omeneste (doar este o consecinta a unei greseli), deci in continuare nu vad de ce esti impotriva avortului.

Initial trimis de Hera
E alegerea femeii daca sa dea nastere sau nu unui copil

Initial trimis de darkshines
nimeni nu are dreptul sa impuna unei femei sa dea nastere unui copil pe care nu si-l doreste
Observ ca dupa parerea voastra nu conteaza decat ce spune ea. Dar sunt curios, cine draq le fute pe femeile astea ca sa ramana insarcinate? Poate ca unii dintre voi mai cred in berze :D. Oare cuvantul barbatului chiar nu conteaza?... atunci de ce femeile care fac copii fara sa fie maritate, cer pensie alimetara?

Initial trimis de vali
fac sex
nu ma-nebuni :rolleyes:

Initial trimis de darkshines
auzi love2fly, ia spune-mi, in cazul in care fata e fortata de iubitul/sotul ei sa faca avort, tot tarfa e? el e ce e? el nu are nici o vina presupun.
Eu am intalnit cazuri (e la plural) in care dupa ce apare riscul ca respectiva sa ramana insarcinata, aceasta il anuntza pe individ ca ea nu avorteaza nici in ruptul capului (din diverse motive), desi nu este maritata cu el. Oare cei doi nu trebuie sa se puna de acord inainte sa "se rezolve" unul pe altul? Oare ea este atat de inconstienta incat sa nu inteleaga ca e nevoie de un :sperm: ca sa apara un copil si ca apoi barbatul e obligat prin lege sa ajute la cresterea copilului, desi decizia e numai a ei... doh!

sexologul de servici™

PS: nu sunt misogin, sunt pur si simplu... rational :)
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde dinu » Lun Apr 14, 2003 6:36 pm

Va dati seama ca as fi nebun sa acuz o femeie care a fost violata ca a facut avort...sau ca nu poate sa pastreze sarcina din conditii materiale sau medicale.

Da' cine te pune pe tine in pozitia sa acuzi pe cineva, n-am inteles ? Esti pe langa ca de obicei. "A gresit? cum? s-a impiedicat si a aterizat in p@#$ altuia care nu avea prezervativ pe ea? A inversat anticonceptionalele cu bomboanele mentolate?" :con: Ej penibil. Ce-au dinozaurii cu prostia ta ? Un copil efectuat la betzie, din prostie sau din mentosane, e o perspectiva mai putin reala ? Presupun ca femeia care se gandeste la un avort a ramas in prealabil insarcinata, printr-o metoda oarecare. Indraznesc sa afirm ca in momentu' asta, modu' in care s-a intamplat e la fel de relevant ca parerile tale. E ca si cum ai interzice ghipsu' pentru ca nimeni n-ar trebui sa fie asa de prost sa-si rupa picioarele, nu ? Fa-mi placerea si spune da.

Mr.Hyde: "Scumpa si inocenta Crinutza, tu de pulling out ai auzit?" :A Be' tu ai citit vreodata pe o cutie de prezervative atentionarea ca firma producatoare nu garanteaza in nici un fel infailibilitatea produsului si ar exista un factor de risc undeva sub 10% ? Carvaszica, escluzand cazurile de rupere sau de utilizare defectuoasa (deh, cica mai sunt si barbati blonzi) inca exista 1% sansa sa te vezi la spital cu mana-n cur (scary, eh, Lovefly, tu'tz mentosana ta). Eee, a'ma te las pe matale sa calculezi eficienta metodei promovate de tine, ca ej baiat distept :A Hylarious :A

Ontopic: Intrucat nu vad in ce fel ma priveste pe mine un eventual avort al prietenei lu' Sopra, si nici nu vad vreun motiv pentru care judecata mea ar fi mai de pret decat a cuplului in cauza, nu ma gasesc calificat sa intervin in vreun fel. Si cum nu sunt frumos, destept si moderat ca Love2Fly, nu ma pot gasi indreptatit nici sa arat cu degetu'. De ce dracu tre sa aiba toti o parere, si intotdeauna la persoana a treia. Adica, daca venea EatWhatFlies si zicea "eu n-o sa fac niciodata un avort", era ok, il intelegeam.

sex log™
dinu
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Lun Apr 14, 2003 9:33 pm

au ramas insarcinate pur si simplu printr-o greseala, sau mai bine zis din GHINION!!!

Cam ghinioniste fetele astea in ultiam vreme....se pare ca, ghinionul creste exponential cu trecerea anilor. In curand nu vom mai castiga la loto...

auzi love2fly, ia spune-mi, in cazul in care fata e fortata de iubitul/sotul ei sa faca avort, tot tarfa e? el e ce e? el nu are nici o vina presupun

Lol....daca fata e fortzat de iubit sa faca avort? lol....pai tot ea e proasta ca l-a ales de iubit sau sotz pe acel imbecil notoriu......si situatia asta e tot mai des intalnita.....

Love2Fly - eu sunt de parere ca cei care nu au folosit cel putin o cutie de prezervative (3 bucati) nu prea au de ce sa-si dea cu parerea atat de categoric despre avort, deci nu vad ce cauti tu aici? cand mi-am format parerea asta m-am bazat pe:

Nu stiu care e mai stupid dintre noi doi...eu ca afirm ca majoritatea fac sex fara prezervativ pt un "feeling" mai intens...sau tu care judeci omu' dupa "cat sex a facut". (EU am renuntzat sa ma oftic la faze din astea....daca vrei iti zic si in fatza unei multimi imense ca sunt GAY!:) Nu asta e esential! atat timp cat EU stiu ce sunt si ce am facut nimic nu ma atinge!) Ma intreb care este parerea ta despre Mosh in conditiile date....
Love2Fly
Junior Member

Mesajde dinu » Lun Apr 14, 2003 10:04 pm

Ma intreb care este parerea ta despre Mosh in conditiile date....

Moshu' a renuntat sa-si dea cu parerea despre ce-l depaseste :D
dinu
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Lun Apr 14, 2003 11:33 pm

Nu stiu care e mai stupid dintre noi doi...

Daca nu stii... iti zic eu: tu.

eu ca afirm ca majoritatea fac sex fara prezervativ pt un "feeling" mai intens...
Unde afirmi tu ca majoritatea fac sex fara prezervativ pentru feeling? Nu de alta, dar eu pot sa dau un citat din ceea ce ai spus mai sus, in care sustii contrariul:

Personal cunosc vreo 2 fete care pana in 20 de ani aveau deja 3 avorturi la activ.....cum se nascusera embrionii? sex neprotejat pt a sporii placerea....lol...ce stupid.
Deci esti stupid de 2 ori... iar pe langa asta te schimbi de la un post la altul dupa cum bate vantul...

daca fata e fortzat de iubit sa faca avort? lol....pai tot ea e proasta ca l-a ales de iubit sau sotz pe acel imbecil notoriu......si situatia asta e tot mai des intalnita.....
Deci prostii se exclud din calculele tale si cele 230,000 de avorturi sunt facute numai de destepti? Aaica... femeile sunt proaste ca isi iau barbati imebecili si barbatii sunt imbecili ca isi gasesc femei proaste... domne, ce teorema ai putut sa scoti din tine :o si mai are si reciproca valabila. Acum stau si ma intreb... tu din ce categorie faci parte? A barbatilor imbecili sau a femeilor proaste? :-?

sau tu care judeci omu' dupa "cat sex a facut".

Nu te-am judecat dupa cat sex ai facut ci dupa cate prezervative ai folosit... dar frustrarile tale vad ca-si spun inca odata cuvantul. Cum eu n-am carnet si nu shtiu sa conduc masina... evit sa-mi dau cu parerea relativ la orice tip de masina (dpdv al condusului), asa ca te rog si pe tine sa faci la fel in cazul de fatza, nu de alta, dar dai in penibil.

Ma intreb care este parerea ta despre Mosh in conditiile date....
banuiesc ca echivaleaza cu parerea majoritatii.

dinu a incercat sa fie mai diplomat cu tine... dar daca n-are de ce sa se prinda, asta e.

dinu - medic de famile™
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde vali » Lun Apr 14, 2003 11:48 pm

sopra, dinu, ce sa zic, v-ati gasit un adversar pe masura. felicitari
some people deserve to die
vali

Mesajde Love2Fly » Mar Apr 15, 2003 12:18 am

eu ca afirm ca majoritatea fac sex fara prezervativ pt un "feeling" mai intens...
--------------------------------------------------------------------------------

Unde afirmi tu ca majoritatea fac sex fara prezervativ pentru feeling? Nu de alta, dar eu pot sa dau un citat din ceea ce ai spus mai sus, in care sustii contrariul:

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Personal cunosc vreo 2 fete care pana in 20 de ani aveau deja 3 avorturi la activ.....cum se nascusera embrionii? sex neprotejat pt a sporii placerea....lol...ce stupid.

Mah ce nu ti-e clar?
fac sex fara prezervativ pt un "feeling" mai intens...
=sex neprotejat pt a sporii placerea.
Ti se pare contradictie? Apropos? stii sa numeri gaurile pe care le da un perforator din RATB in biletul tau?

Aaica... femeile sunt proaste ca isi iau barbati imebecili si barbatii sunt imbecili ca isi gasesc femei proaste... domne, ce teorema ai putut sa scoti din tine si mai are si reciproca valabila. Acum stau si ma intreb... tu din ce categorie faci parte? A barbatilor imbecili sau a femeilor proaste?

Din ce categorie fac parte? oricare....OPUSA TIE....!

Stiu...le sunt superior!
Apropos: stiti expresia aia? cand nu esti ca ei esti impotriva lor....voi o aplicati cel mai bine!
Si iertati-ma ca nu sunt de acord cu AVORTUL, probabil la cate au vazut ochii vostrii experimentati la viata lor...un avort e ca micul dejun pt voi....la fel ca si...iarba, alcoolul si mai stiu eu ce narcotic (dupa spusele voastre)........
So......propun sa ma votati pt avertisment sau chiar banare....ca sunt un baiat rau....BAD LOVE2FLY.
Love2Fly
Junior Member

Mesajde dinu » Mar Apr 15, 2003 2:09 am

Initial trimis de vali

Da, pe masura ta :D

Soprica, io creca falfaitoriu' e constient ca singuru' lui copil nu se poate naste decat dintr-o gresala, si de frica sa nu-l avorteze ma-sa, face educatzie sexuala la lulutze. Da' io zic ca daca ala micu are ceva demnitate, se avorteaza singur :D

A'ma referitor la
"Oare ea este atat de inconstienta incat sa nu inteleaga ca e nevoie de un :sperm: ca sa apara un copil si ca apoi barbatul e obligat prin lege sa ajute la cresterea copilului, desi decizia e numai a ei... doh!"
... ai mare dreptate. Da' sa stii ca daca era vreo fata desteapta pe forumu asta, ar fi sugerat un raspuns de jenu'
"Pai avorteaza-l tu, daca l-am facut impreuna !"
dinu
Junior Member

Următorul

Înapoi la Sex