De kare va place?

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

De kare va place?

Mesajde Titina » Dum Apr 13, 2003 7:01 pm

Hai sa zicem ca ati avea "shansa" (nu shtiu daka e buna sau rea) sa fitzi cu unu'/una de la BigBrother.
De care va place dintre ei?(daka va place vreunul)
My answer: Ernest :-X
Titina
Junior Member

Hy!

Mesajde RalucaB » Lun Apr 14, 2003 12:28 pm

Mie imi plac Andreea shy Florin.'
Deoarece se potrivesc shy le sta mijto impreuna.
ZbyE!
3 maimute au scapat de la zoo. 1 a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj!
RalucaB
Junior Member

Mesajde genicon » Lun Apr 14, 2003 1:50 pm

Nu pentru ca as vrea sa fiu cu el (nu-s pe invers ;) ), dar imi placea foarte mult de mumu. Insa... a iesit...
Acum, mai mult ca nu e nici unul sa imi placa cu adevarat, zic Ernest, pentru ca mi se pare cel mai adaptat, sau nush - cel mai inteligent, chiar daca unii de pe aici zic de el ca-i obsedat de sex... :sperm:
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Apr 14, 2003 10:22 pm

Preferatul meu este Costel. Tipul omului hatru din popor...cu care te distrezi de minune la un shpritz. Care are ce povesti si este o incnatare pentru interlocutorii sai.

MI-a placut mult de el in saptamana armatei...si cum a zis la sfarsit : "sa mor eu daca nu imi placea fasolea aia...si ash mai fi mancat ! " :)

In general imi plac baietzii de la Big Brother....ca sunt unitzi si formeaza un grup. Fetele.....sunt cam jaf. Nu stiu de ce nu au ales ceva mai marfa.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mar Apr 15, 2003 8:37 am

preferatii mei sunt florin si violeta..si dupa ei andreea..

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde vali » Mar Apr 15, 2003 10:59 pm

imi place violeta pentru ca e frumoasa si tacuta
some people deserve to die
vali

Mesajde angus » Mie Apr 16, 2003 12:09 pm

mie-mi place izabela. este cea mai naturala, voluntara, dintre toate fetele shi nu pare prefacuta. la inceput, cand s-a cam dat in stamba, probabil noutatea situatziei copleshind-o shi neavand nici o intentzie de a-si ascunde exuberantza, mi-a placut cand s-a dus in camera secretelor shi shi-a cerut scuze pentru purtarea ei deplasata, dandu-shi seama ca a deranjat pe cei din jur. iar mi-a placut cand am vazut-o sustzinand-o pa andreea, cand aceasta bocea deznadajduita shi copleshita de sarcina cu curatzatul bocancilor (shi asta dupa ce cu o zi inainte andreea o facuse su ou shi cu otzet ca nu shtie care-i stanga shi care-i dreapta la instructzie). mi-a placut ca a fost cea care s-a oferit sa se tunda pentu binele grupului, aici este ceva pentru care fetele de acolo ar trebui sa-i fie veshnic recunoscatoare. pai ce tragedie natzionala ar fi fost sa se tunda andreea la zero? sau oricare dintre celelalte fete, care au parul lung? shi uite aici sigur o sa starnesc reactzii violente: e shi dragutza! dar cand au primit catzelul, imediat dupa plecarea lui Mumu, shi au podidit-o lacrimile, oripilata de gandul ca li s-a luat un om shi in loc au primit un caine? este foarta sociabila shi vesela. tzinetzi minte motivatzia ei cand l-a propus pe Mumu? v-o aduc eu aminte: pentru ca ii este dor de familia lui shi trebuie sa se intalneasca cu ei cat mai repede.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 16, 2003 12:47 pm

angus...sa fim seriosi ! Cand l-a propus pe Mumu...a fost o motivatie plina de ironie. Sa nu uitam meciurile pe care le-au avut cei doi.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Mie Apr 16, 2003 1:30 pm

nu-mi aduc aminte de meciurile celor doi. creca nu le-am vazut. povesteshte-mi. nu mi s-a parut ironie in respectiva motivatzie, shi in afara faptului ca Mumu i-a vorbit cu "vaco, taci!" la care ea nu a comentat, shi la felul in care Iza s-a dus sa-l consoleze pe Mumu cand acesta plangea de dorul familiei, nu shtiu de alte aspecte ale relatziei dintre ei. ba din cate am vazut io, chiar se apreciau reciproc shi se intzelegeau bine, Mumu fiind chiar necajit cand Izabela a fost propusa alaturi de Nadira.
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 16, 2003 1:59 pm

Nu mai stiu nici eu exact....dar mi s-a parut tensionata relatia dintre ei.
Adica...Izabela stia f. bine ca Mumu vrea sa ramana in casa...si il trimite la nevasta si copil ? Tzi se pare un act de prietenie asta ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Mie Apr 16, 2003 2:20 pm

io nu exclud nici varianta in care, la un moment dat, Mumu sa fi spus singur ca vrea sa plece, ca ajtia ne arata la TV doar ce vor ei (cum a fost shi cu Nadira, cand nu ne-au aratat despre decizia ei de a parasi casa oricum, decat dupa ce a fost eliminata de catre public, ba chiar shi concurentzii din casa aveau restrictzie sa nu vorbeasca despre asta). mie mi s-a mai parut shi ca Mumu in ultima saptamana a devenit irascibil, parca se plictisise sa se joace cu copii aia, diferentza de experientza de viatza dintre el shi ceilaltzi a inceput sa il deranjeze. era oarecum previzibil ca oamenii casatoritzi shi cu copii p-acasa sa nu aiba shanse prea mari sa ramana multa vreme in casa. nu li se potriveshte. plus ca mai e shi varianta in care Mumu nu mai gasea nici un pic de fan in statul in casa shi shi-a bagat picioarele in premiul oferit cashtigatorului, facand tot posibilul sa fie votat.
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 16, 2003 2:21 pm

Si atunci de ce avea lacrimi in ochi cand a parasit casa ? De ce isi exprima mereu regretul...ca "eu duminica nu o sa mai fiu aici" ?
De ce ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Mie Apr 16, 2003 2:54 pm

motive sunt multe. poate le vom afla, daca-l invita raicu in emisiune shi daca se da in fapt. chestia cu "duminica n-o sa mai fiu aici" poate fi nu numai un regret, ci shi o conshtientizare a mersului firesc al lucrurilor. shi ma gandesc ca indiferent cine ar pleca, totzi ceilaltzi vor pastra o clipa de reculegere, mai mult sau mai putzin solemna, eliminarea unui membru al grupului fiind un moment in care totzi simt mai pregnant partea neplacuta a jocului. asta e inca o parte neplacuta a showului, ca trebuie sa se voteze unii pe altzii, daca era numai la atitudinea publicului le-ar fi fost mai ushor, fara sa se simta ei responsabili.
angus
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mie Apr 16, 2003 9:25 pm

dintre fete ---> Violeta... dar merge si Andreea...
dintre baieti---> Florin... si Soso!
Despre Ernest what can i say... desi ar avea sanse nu cred ca va castiga...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Titina » Sâm Apr 19, 2003 12:30 pm

Gata,nu mai imi place de Ernest,ka s-a ras in cap...nu-l mai pot suporta .In timp ce il "radea" in cap,io simteam ca si cand mii de cutite intra-n inima mea...vb. serios.Imi venea sa distrug televizorul.
dintre boys:Soso ( :-X )
dintre fete; Alida (tot :-X ) (poate si Andreea,iar la Izabela imi place caracterul )
Titina
Junior Member

Mesajde Cruela » Dum Apr 27, 2003 10:59 pm

Ca fata mie imi place extraordinar de mult Izabela pentru ca, desi nu este de o frumusete rapitoare este foarte deschisa si intretine toata atmosfera in casa. Daca as putea fi cu cineva din casa, l-as alege pe Adrian pentru acest lucru, pentru ca imi place modul lui de viata.
Nu fi trista daca voi pleca/Fiecare are calea sa!
Mai trec pe la voi/ Poate marti, poate joi/ Poate peste un an/ Sau poate doi!
Cruela
Junior Member

ceau

Mesajde nebunatica_18 » Lun Apr 28, 2003 2:32 am

cred ca soso e cel mai dragutel asa cum zice lumea ca e homosexual e cel mai dragutel si iubit de fete miar place sa se lipeasca cu andreea
nebunatica_18
Junior Member

Mesajde CrAsh0v3r » Dum Mai 04, 2003 2:43 pm

Ernest is the man.
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

Mesajde Crystalized » Dum Mai 18, 2003 1:27 pm

Florin si Violeta mi se par cei mai simpatici.
Crystalized

Mesajde mihaitzu » Dum Mai 18, 2003 4:23 pm

Degeaba, Andreea iz the best
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.

Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
mihaitzu
Junior Member

Mesajde angus » Lun Mai 19, 2003 9:58 am

lebadutza albastra, violeta a ieshit demult, despre dansa vorbeshti sau o confunzi cu altcineva? ori acum daca tot a ieshit, nu itzi revizuieshti preferintzele?

mihaitzu, bine ai venit in fortza pe acest forum, zi-ne rogu-te shi noo de ce itzi place de andreea, shi daca potzi fa shi un comentariu despre atitudinea ei in comparatzie cu a celorlalte doo fete din casa referitor la recordul cu viermii, mirosul lor shi cada de baie...
angus
Junior Member

Mesajde katitza_elena » Lun Iun 09, 2003 9:17 am

Mie mi-a placut de Adi.In special mi-a placut talentul prin care se remarca fata de ceilalti.Soso este iar preferatul meu,iar dintre fete nu imi mai place nici una...toate s-au prostit si se barfesc.Daca totusi ar trebui sa aleg:Andreea
It is not the fall that kills u, it's just the sudden stop at the end.
katitza_elena
Junior Member

Mesajde KoRn_bitch » Mie Iun 25, 2003 4:04 pm

Hmm pai sa vedem ... dintre fete cel mai mult imi place de Andreea din simplul motiv ca nu e o taranca cum au fost celalalte (in afara de Violeta shi Andreea toate fetele erau vai de ele) ... iar dintre baieti .. de Soso pt ca e scumpic rau :) shi nu se da asha rotund ca ceilalti ...
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
KoRn_bitch
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Iun 25, 2003 9:44 pm

cornuletz bitch, si tie iti place soso?:rolleyes:

exista vreo persoana pe lumea asta careia sa nu-i placa soso in afara de mine? ...

cand aud: 'soso sa castige, traiasca soso' huuuaaaa!

:D

io vreau sa castige alida ca e ploiesteanca din popor :D.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Titina » Joi Iun 26, 2003 11:23 am

Initial trimis de Gabyzzu
exista vreo persoana pe lumea asta careia sa nu-i placa soso in afara de mine? ...

mie nu prea imi place Soso,dar.... e dragutz :) totushi..oricum io cand il vad asha de "neajutorat" shi de "slab",imi vine sa-l bat,....da' nu shtiu dc....
Io vreau sa cashtige Alida sau Deea.....(sau dak nu,......Soso :D )
Titina
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Iun 26, 2003 11:35 am

niet deea, ea face ceva pe banii astia... si oricum ei i da taticu' ci vrea mushchii ei... decat sa-i sparga ea intr-o saptamana la Milano, pe tzoale mai bine ii ia Alida, face ceva util cu ei (o ajuta si pe iza, care sta intr-o casa nationalizata)... plus ca e cea mai desteapta fata din casa...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

:)

Mesajde Dee-Dee71 » Dum Sep 21, 2003 6:13 pm

Eu as fi cu Soso.Cred ca ne potrivim la caracter...adica nu m-ar deranja din lenea meaaa...
i love you, you pay my rent
Dee-Dee71

Mesajde M|haElla` » Vin Oct 10, 2003 10:39 pm

Hmm....FLORIN....il cam strica fata!
ERNEST, dragut, insa nu e cine-stie ce!
In esenta...fizic, nu ma atrage nici unul dintre ei!
Insa de treaba mi se par Adrian si Violeta!
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
M|haElla`
Junior Member

Înapoi la Antichitati