Bug-uri reparate in sfarsit???
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Bug-uri reparate in sfarsit???
Uimitor! Astazi am intrat si eu dupa vreo daua saptamani sau mai mult pe acest forum si surpriza.. Fuctioneaza! Nu mai are probleme cu timeout-ul si tine minte ca sunt logat, si am vayut ca nu mai are nici probleme cu butoanele... Ar fi bine sa ramana asa!
- Obi Wan
- Junior Member
Re: Bug-uri reparate in sfarsit???
Initial trimis de Obi Wan
Uimitor! Astazi am intrat si eu dupa vreo daua saptamani sau mai mult pe acest forum si surpriza.. Fuctioneaza! Nu mai are probleme cu timeout-ul si tine minte ca sunt logat, si am vayut ca nu mai are nici probleme cu butoanele... Ar fi bine sa ramana asa!
...altceva?? in legatura cu muzica poate??:rulz:
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
-
drumplayer - Junior Member
Re: Re: Bug-uri reparate in sfarsit???
Initial trimis de drumplayer
...altceva?? in legatura cu muzica poate??:rulz:
Nu acum, dar poate mai incolo..
Ideea era ca si tu te-ai enervat la inceput cand mergea ca fanu si nu retinea faptul ca esti logat si cred ca nu suntem singurii dobitoci de pe site-ul asta care au patit asa...
- Obi Wan
- Junior Member
Re: Bug-uri reparate in sfarsit???
Initial trimis de Obi Wan
aberezi, nu s-a schimbat nimic la forum
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii