Bebelusa, pro sau contra ?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Bebelusa, pro sau contra ?

Mesajde superbiggy » Sâm Mai 10, 2003 11:25 pm

Roxana Girnita o tinara de 22 de ani frumoasa , talentata si desteapta intimplator angajata ca animatoare in cadrul emisiunii Cronica Circotasilor de la postul Prima Tv a fost concediata in urma publicarii online a citorva poze vechi (furate din intimitatea caminului sau),in care apare goala si alaturi de iubitul sau.Povestea copiaza intr-u totul celebrul scandal din SUA in care a fost implicata Pamela Andreson si iubitul sau de atunci Tommy Lee numai ca are loc pe plaiul mioritic.
Consider ca reactia celor de la Prima Tv este exagerata si abuziva.Ceea ce se intimpla in dormitorul nostru ne priveste numai pe noi.
Oricine se gindeste in trecut va descoperi ceva asemanator in viata fiecaruia dintre noi,cu totii suntem oameni si asta este natura noastra.
Roxana daca vei citi aici AI SUPORTUL MEU ! Nu ai gresit cu nimic.
Capul sus esti extraordinara !
Fişiere ataşate
roxana girnita icon.jpg
roxana girnita icon.jpg (4.72 KiB) Vizualizat de 4540 ori
Profesional oricum oriunde oricind .
superbiggy
Junior Member

Re: Bebelusa, pro sau contra ?

Mesajde punct » Lun Mai 26, 2003 1:46 pm

Roxana daca vei citi aici AI SUPORTUL MEU ! [/B][/QUOTE]
si al meu!!!
X
punct
Junior Member

Mesajde K-gula » Joi Mai 29, 2003 10:36 am

sunt pro. din ce motiv? fiindca fiecare dintre noi avem intimitatea noastra iar ea a picat in cursa unor maniaci sexuali-labari cu L de la muisti. ziaristi nici macar nu au avut parte de un articol atat de scandalos, in schimb i-au nenorocit viata acestei fete. nu imi pot da seama cum ar mai putea da ochii cu ai ei parinti. pt. cei ce nu stiu, prima TV nu au dat-o afara, ci ea a plecat de buna voie. revin la distrugerea vietii. pacat. sunt atatea [ersoane in aceasta tara ce merita acest lucru, insa acesti ziaristi-curisti de teama puscariei, sau a unei amenzi ce nu o vor putea plati, se agata de tot felul de cacaturi. inca o data pacat de roxana.

bafta in ceea ce va incerca sa mai faca de acum inainte.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde satori » Lun Iun 02, 2003 1:18 pm

ce sa mai faca? e greu sa iti revii din asa ceva. i-as rupe gatul idiotului care a facut-o.
by the way, le-ati vazut pe cele cu cristina, rnbista?
satori
Junior Member

Mesajde marian jan » Lun Iun 02, 2003 1:22 pm

care cu cristina?
bravo baixule!
marian jan

Bebelusa

Mesajde Arhanghel » Sâm Iun 28, 2003 1:35 am

Totala dreptate .. Ce treaba au cu viata personala a omului.. Pana la urma urmei e viata ei .. Si nu cred ca un comportament asa de neadecvat "concidierea de la cronica carcatasilor" a fost nejustificata .. Bineinteles ca trebuia sa se debaraseze de un "balast" care ar fi putut scadea audienta si alte chestii legate de public si TV in general ..
Fiecare cu viata lui ..
Sia asta e punctul meu de vedere ..

Cya
Arhanghel
Junior Member

bebelusa

Mesajde mihai2003 » Dum Iun 29, 2003 1:37 am

-- PRO BEBELUSA --

Atat pot sa zic.Pentru ca oamenii care iau facut asa ceva sunt niste PROSTI cu P de la cel mai urat cuvant imaginabil.
mihai2003
Junior Member

bebelusa

Mesajde mihai2003 » Dum Iun 29, 2003 1:45 am

PRO BEBELUSA

Ii transmit sa stea linistita , sunt altele mai naspa decat ea si se dau drept fete cuminti.Este ceva normal sa faci sex oral cu prietenul tau.O sustin si astept sa se intoarca la tv.
mihai2003
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii