farse cu camera ascunsa

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

farse cu camera ascunsa

Mesajde arborebarbos » Mar Mai 13, 2003 5:31 pm

Sal! Sunt nou pe-aici, dar m-am amuzat copios citindu-va aberatziile. De-aia va propun acest subiect(poate ca a mai fost, nu stiu!).
Sa va povestesc una misto:
- l-au luat astia de la antena 1 - era emisiunea aia paparazzi, parca, care pe urma s-a transformat in cacealmaua si acu cica-i zice rasmerita, asa, l-au luat astia pe Razvan de la Kripton si cu ajutorul lui Sorin de la ro-mania, l-au aburit ca exista o societate secreta a artistilor care isi finanteaza membrii cu fonduri de afara. Sorin i-a spus ca el deja este membru si ca daca vrea poate sa faca in asa fel incat sa vina si razvan, doar ca trebuie sa fie initiat de ceilalti membri. Ei si l-au dus pe bietul Razvan intr-un loc, la teatrul act, parca, undeva la subsol si acolo toti erau mascati, cu pelerine si vorbeau in latina. au inceput farsa si chipurile pentru a-l initia l-au manjit cu noroi, i-au dat sa bea otet, sa manance miere cu piper si altele si mai nasoale. Si-a inghitit saracu razvan tot cu speranta ca o sa devina membru.
Astept sa-mi povestiti si voi daca va plac genul asta de farse. Hai sal.
arborebarbos
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mai 13, 2003 5:44 pm

Sunt un mare iubitor al farselor cu camera ascunsa. Cel mai mult imi plac ..alea cu femei dezbracate surprinse de spy cam. :)
(vedetzi in atasament. mai am...dar imi da Hera ban daca le afisez pe forum :p)

Si imi plac si pozele facute ..asa pe neasteptate.
Fişiere ataşate
mo(n)stra.gif
mo(n)stra.gif (233.93 KiB) Vizualizat de 3804 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Joi Mai 15, 2003 5:29 pm

fara sa am vreo parere preconceputa, de cele mai multe ori cand m-am uiat la ashea ceva au fost nishte faze de un prost gust desavarshit. un exemplu care-mi vine primul in minte, a avut-o ca protagonista pe interpreta de muzica populara laura lavric. era tanti intr-un restaurant, la masa cu o prietena de-a ei, mancau femeile linishtite. in loc sa fie lasata in pace sa ii tihneasca haleala, vine o ospataritza la ea, emotzionata toata ca vrea sa faca o poza impreuna, sa o duca mamei sale, aceasta fiind o mare admiratoare a laurei. le ridica de la masa shi se duc mai intr-o parte sa se pozeze, autograf, chestii, timp in care un "hot" intra repede in restaurant shi fura geanta laurei, pe care o lasase nesupravegheata la masa. cand vine femeia shi se vede fara geanta, credeam ca face infarct! aici intervine elementul neprevazut de catre organizatori: femeia declara cu lacrimi in ochi ca avea in geanta nishte valori mari, zeci de milioane, ishi frangea saraca mainile, ca daca avea doar banii de masa nu ar fi fost nici o problema. dupe care mai vine shi dobitocu de chelner shi ii cere, pe un ton impertinent, sa achite consumatzia, mai avea umpic shi il lua la palme. abia dupa ce au trecut zeci de minute bune de parlamentari jenante cu personalul restaurantului, de a fiert femeia in suc propriu, i se spune ca a fost o farsa. nashpa rau.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde arborebarbos » Sâm Mai 17, 2003 6:02 pm

Ma bucur ca mi-ati raspuns(cati mi-ati raspuns). Si mie imi plac foarte mult farsele cu camera ascunsa si nu-mi place doar sa le vad, imi plac si povestite. N-o stiu pe aia cu laura lavric, dar din ce mi-ai povestit nu-i chiar asa rea. La urma urmelor o farsa nu trebuie sa fie draguta. am vazut cateva la italieni de te iei cu mainile de cap. Poate ati vazut si voi! As vrea sa-mi povestiti, daca aveti chef binenteles!
arborebarbos
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 17, 2003 8:02 pm

Eu nu prea stiu ce sa povestesc. Dar acum vreo 2 saptamani..un om rau si nesabuit..m-a fotografiat pe neasteptate la Pizza Hut...intr-o ipostaza compromitatoare pentru functia pe care o detin.
Dintr-un moment in altul acel om rau...va developa filmul...si va atasa poza compromitatoare pe forum....asa cum a promis. :mad:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 20, 2003 10:34 am

Aseara am fost pe la var'mea. Si ca de fiecare data ea are ceva nou sa imi arate. Ba o combina muzicala SONY , ba un DVD Player , ba un Play Station II. De data asta isi cumparase un aparat foto digital. Minolta. Cica a dat 250 euro pe el. Facea poze marfa cu el.
Si ce s-a gandit ea , in mintea ei...sa ii faca o gluma (de prost gust) lu maica'sa...si sa intre peste ea in baie si sa o pozeze in timp ce facea dush.

Si asta a si facut. A pozat-o pe femeie cand se spala. Uitati si voi poza. Matusimea in varsta de 46 de ani. Nu arata rau...la varsta ei. Am vazut fete la 20..mai naspa la corp.

Nicholas...tu ce zici ?
Fişiere ataşate
sm5.jpg
sm5.jpg (39.79 KiB) Vizualizat de 4134 ori
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Aug 20, 2003 10:40 am

Bah, bine ca nu-i vara-ta aia din poza, ca ma bagai la banuieli. Ai spalat-o pe spate?:D

Eu am pus odata o camera in wc la fete, si ma uitam la ele cind faceau caca...;)...am uitat sa mentionez ca eu imi bateam maimuta in timpul ala, bineinteles..
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Aug 20, 2003 11:06 am

subscriu din plin la ce a zis angus. faze de toata jena ma refer in special la momentele alea de maxima inspiratiune si inventivitate de care dau dovada cei de la antena 1 (parca acolo era emisiunea, nu?)
imi aduc aminte de o farsa jucata domnisoarei Kitty (Cristina) Cepraga. desi ce fac ei nu se pot numi farse, farse isi fac copiii intre ei atunci cand isi pun piedica sau isi fura penarul. in orice caz, un moment absolut grotesc si incredibil de sadic! dupa ce domnisoara a fost inchisa intr-un spatiu inchis si foarte inchis precum si ingust cu lumina stinsa de bajbaia saraca pe intunerec, dupa ochi, unghii, par si alte parti ale corpului ei, i-au mai fost turnate uin cap, si nu numa', tot felul de chestii scarboase, respectiv mucilaginoase, o gramad' de lichide verzi, albastre, galbene si in alte culori. bineinteles ca s-a dus draq tinuta eleganta, machiajul si coafura prea-frumoasei. asta n-a fost nik, ceea ce ei nu stiau cand au pus la cale aceasta...farsa de un maxim prost gust era ca domnisoara suferea de claustrofobie care fobie era mai mult decat evidenta, manifestandu-se prin tipete, urlete, tremurici si alte spasme de gen. totusi ei au continuat s-o chinuie pe mica sirena, crezand ca ea doar joaca nitel teatru ca sa impresioneze publicul si fanii. ei bine, din pacate pentru ea, nu era teatru. fata ramasese evident traumatizata si mult dupa ce au anutat-o cu un zambet cretin pe buze, ca a fost doar o farsa! dat in judecata sa fi scris pe ei, ca vorba aia, cat de inalt poa' ca sa fie gradu de imbecilitate?!

sa vaz cand o fi sa moara freunu, daca il platesc de bun!
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde JaJa Beens » Mie Aug 20, 2003 12:40 pm

stiti cum e vorba: prostul nu-i prost pana nu-i si fudul. cam asa si la emisiunea cu pricina. mai dadeau din cand in cand si faze de camera ascunsa "importate". asta ca sa vada romanul diferenta de calitate intre ce fac ei si ce fac starinezii . oricum eu prefer fazele comice ad-hoc.
apropo de emisiuni de camera ascunsa, mai stiti emisiunea de pe rtl2 "bitte lahen" (sau cum se scrie) adica "va rugam radeti"?
Gone 4 good
JaJa Beens

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii