De ce barbatii prefera doar femeile slabe?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

De ce barbatii prefera doar femeile slabe?

Mesajde UTZA » Joi Mai 22, 2003 9:14 pm

Se pare ca in Romania tendinta de ingrasare este tot mai acuta asta in cazul in care se spune ca romanii sunt muritori de foame. Un alt lucru care se zice este ca in Romania sunt cele mai frumoase femei. Cum se face ca multe fete sunt singure si ca in general in adolescenta toate sufera din cauza kilogramelor in plus? Mi se pare o tampenie ca baietii (nu toti, dar suficienti) sa spuna ca la o fata nu conteaza foarte mult aspectul dar de fapt la asta se uita toti baietii. Si inca o chestie, ce credeti, exista persoane urate sau neingrijite?
UTZA

Stupid

Mesajde Love2Fly » Joi Mai 22, 2003 9:29 pm

De ce in Romania tendintza e de ingrasare? Din cauza alimentatiei nesanatoase aleasa doar in functie de pretul ei. Astfel romanul ajunge sa manance grasimi multe, paine si tot felul de chestii bogate in lipide si alti agenti chimic(vezi E-urile).
De ce baietii se uita numai dupa fetele slabe? Pai nu stiu...probabil din acelasi motiv pentru care fetele se uita dupa baieti "bine facuti" cu BMW-uri si multi bani. E tot aia! Cat despre faptul ca baietii spun ca "aspectul exterior al unei fete nu conteaza" e un bowl shit! praf aruncat in ochii fetelor naive!
Love2Fly
Junior Member

Adam si Eva-in varianta romana

Mesajde Frumosu » Joi Mai 22, 2003 10:02 pm

Initial trimis de UTZA
Se pare ca in Romania tendinta de ingrasare este tot mai acuta asta in cazul in care se spune ca romanii sunt muritori de foame. Un alt lucru care se zice este ca in Romania sunt cele mai frumoase femei. Cum se face ca multe fete sunt singure si ca in general in adolescenta toate sufera din cauza kilogramelor in plus? Mi se pare o tampenie ca baietii (nu toti, dar suficienti) sa spuna ca la o fata nu conteaza foarte mult aspectul dar de fapt la asta se uita toti baietii. Si inca o chestie, ce credeti, exista persoane urate sau neingrijite?
Uta sau UTZA :CRED 1)exista persoane urate
2)exista persoane neingrijite si
3)totusi santem animale ,nuuu?
Frumosu

Mesajde UTZA » Joi Mai 22, 2003 10:47 pm

[quote]Initial trimis de Frumosu
[B]Uta sau UTZA :CRED 1)exista persoane urate
2)exista persoane neingrijite si
3)totusi santem animale ,nuuu?

cum adica suntem animale?la ce te referi mai exact?
UTZA

Mesajde Bortzianu' » Joi Mai 22, 2003 11:06 pm

Initial trimis de UTZA
Initial trimis de Frumosu
[B]

..ori esti prefacut/a ori inocent/a: despre SEX vorbea ..si atractia sexuala ..si dansul de imperechere...

..nici cateaua mea (schnautzer urias) nu se uita decat la ANUMITI caini ..si aia de rasa ..pura.. nu glumesc . Si e animal..
..PAcat ca i-am extirpat ovarele acum vreo 4 luni..

..Si: Cleopatra daca ar fi trait in zilele noastre ...n-ar fi fost considerata prea frumoasa : avea nasul mare si carn ..si era putin cam durdulie. Conceptul numit frumusete evolueaza .. Oamenii aleg/observa indeosebi lucrurile iesite din comun. Iar cum mai toate femeile (am vazut pustoaice cu CELULITA, la 14-15 ani!!!) sunt intr-un FEL (nu zic cum, sa nu jignesc) ..observam si categorisim ca "deosebite" cele care sunt mai rare, dar arata "altfel"..

..mai sunt si altele dar .. incearca sa le judeci si tu.
Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Unregistered » Joi Mai 22, 2003 11:08 pm

Cine in lumea asta nu se ia dupa aspectul fizic? Acuma nu la toti tre' sa le placa fetele slabe. Am avut un prieten care era pe invers la faza asta.

Intrebare : da voua fetelor va plac baietii cu burta cit china ?
Unregistered

Mesajde Unregistered » Vin Mai 23, 2003 2:07 am

Pentru ca sunt puturoase?
Unregistered

Re: De ce barbatii prefera doar femeile slabe?

Mesajde Leasa_Dragos » Vin Mai 23, 2003 2:09 am

Initial trimis de UTZA

1) Toata lumea arata bine pana deschide gura!!!
2) Fetele singure, sunt singure pentru ca deschid gura!
3) Romanii nu sunt muritori de foame, doar se prefac ca mor de foame!!!
4) Exista persoane urate si neingrijite (acuma depinde si din ce punct de vedere vorbim)
5) Nu toti baietii prefera femeile slabe!
6) Nici-o fata nu cred c-a auzit vreodata de la prietenul ei: "Eu te plac fiindca arati superbine! Dac-ai fi fost o nashparlita nu m-as fi uitat nici cu c.... la tine!
Leasa_Dragos
Junior Member

Re: De ce barbatii prefera doar femeile slabe?

Mesajde Unregistered » Vin Mai 23, 2003 6:48 pm

Romanii se ingrasa pentru ca mananca multa paine si cartofi , de aici si celulita la tipe. Femeile din Romania sunt chiar frumoase , in comparatie cu altele .Eu nu prea am vazut adolescente obeze , or fi cateva , asta nu inseamna ca sint multe. Fetele sint singure pentru ca sint pretentioase , adica nu ar iesi cu un tip mai scund ca ele sau care se imbraca in haine vechi sau arata nasol .Iar baietii care le plac lor nu se prea uita la ele .
Am vazut destule tipe uritele dar ingrijite si care stiau sa "imbarlige" care aveau mai mult succes ca unele misto da acre si care se imbracau de parca se duceau la piata.
Unregistered

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii