www.angel.as.ro - site design copiat!
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
www.angel.as.ro - site design copiat!
Mda.. administratorul site-ului oficial Angel (www.angel.as.ro ) se pare ca nu stie ce-i ala copyright, din moment ce a copiat design-ul fansite-ului meu cu Savage Garden (A Journey Through Space and Time) ;P Si daca tot nu pot face nimic in acest sens pt ca webmasterul e prea ocupat sa faca schimbari, macar am postat aici mesajul sa stie toata lumea. Sper ca sunteti de acord cu mine.
- Carla Savage
- Junior Member
Re: www.angel.as.ro - site design copiat!
Initial trimis de Carla Savage
Mda.. administratorul site-ului oficial Angel (www.angel.as.ro ) se pare ca nu stie ce-i ala copyright, din moment ce a copiat design-ul fansite-ului meu cu Savage Garden (A Journey Through Space and Time) ;P Si daca tot nu pot face nimic in acest sens pt ca webmasterul e prea ocupat sa faca schimbari, macar am postat aici mesajul sa stie toata lumea. Sper ca sunteti de acord cu mine.
ori unul din voi a schimbat designul, ori eu nu vad ceva care-ar putea fi copiat de la tine (poate doar ideea imaginii din partea de sus a paginii). oricum, nici al tau nu prea arata original. cumva e facut cu phpNuke?:con:
oricum, pentru consolare, al tau arata mult mai bine.
p.s. ire are dreptate, i-ai trimis shi tu citziva vizitatori.
sint mai batrin decit voi
-
qeru - Junior Member
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii