tre' sa stii, daca esti fan parazitii...

ce-a fost pe Muzici o data

tre' sa stii, daca esti fan parazitii...

Mesajde lyvyoo » Mar Iun 17, 2003 1:30 am

salutare!
am si eu o intrebare! de foarte mult timp ma chinui sa fac rost de o melodie dar nu dau de ea! nici macar nu stiu cum se numeste, oricum negativul este cel de la mary j blige-family affair si canta ei in romana... stiti voi probabil! daca o stiti ziceti-mi si mie cum se numeste, de pe ce album face parte si unde as putea sa o gasesc pe net?
merci
lyvyoo
Junior Member

..hai c-am furat un negativ!

Mesajde gutza36 » Mar Iun 17, 2003 2:09 pm

"..hai toata lumea mainile sus! ..nu se sperie nimeni! ..nu fuge nimeni de noi! ..suntem prezenti! ..hai c-am furat un negativ!"

..piesa e din concertul live la Bí¶blingen / Germania 2002 si o poti gasi pe Maxi CD'ul In Focuri ascunsa pe track #11 :p
..peace'n'out
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
gutza36
Junior Member

Re: ..hai c-am furat un negativ!

Mesajde lyvyoo » Mar Iun 17, 2003 11:48 pm

merci mosule!
da stie cineva daca se gaseste pe net, sub ce nume as putea sa o caut?
lyvyoo
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Joi Iun 19, 2003 1:08 am

Mah....fan Parazitii....mai putin,dar daca vrei sa faci rost de melodia aia(pe care o stiu) ar fi bine sa iti cumperi In Focuri si gata.Trupa trebuie respectata oricum e ea.Vrei sa asculti cumperi,daca nu vrei iti bagi p*** si gata.
Nu imi plac Parazitii in mod deosebit,dar am cumparat albumu' pt ca m-a interesat la momentul respectiv.

Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Înapoi la De pe muzica