Acelashi sange..oyoo....

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Acelashi sange..oyoo....

Mesajde krossfire » Lun Iun 30, 2003 10:35 pm

Fratzlior,daca sunteti fani hip-hop amestecat cu reggae sau bhranga trebuie sa fi ascultat macar odata Pacha Man,ori albumul din 97' (Globul de cristal) ori asta nou..ori chiar melodiile cantate in Canada cu C.M.B Crew(Cash Money Brotherz)...
Mey eu am procurat primul album,sunt vreo trei patru chestii ce merita asculate(Societatea,Imaginatia,.....chiar shi Pum-Pum chiar daca e cover)....
Chiar daca "acelasi sange avem pana cand vom muri" sau altele tine-ti minte ca tipul a stat 15 ani in Canad..era coinac cand a plecat..s-a intors in 1997.......
Nu va place,astah e,,,,Dru Klein este un papagal simpatic nuuuuu???

P.S:Shi eu la fel

KrO$$fire
krossfire
Junior Member

Mesajde krossfire » Lun Iun 30, 2003 10:37 pm

.....kum o fi albumul astah nou..care ar fi cik..un fel de reggae....

Hmmmmmm,l-a ascultat cineva???????????

Kro$$fire
krossfire
Junior Member

Mesajde monk » Lun Iun 30, 2003 10:58 pm

oricum daca toate melodiile ar fi ca Acelasi Sange creca ar fi super albumu.

io l-am avut pe primul si chiar mi-a placut dupa care a venit o perioada de pauza ... si chiar mi-ar fi parut rau daca nu ar mai fi lansat altceva Pacha Man
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Mass_tar » Lun Iun 30, 2003 11:04 pm

:) :) :) ma,sa stii k mi se pare aceasta melodie:"acelasi sange.. " ok. n-am ascultat albumu da crek e asha shi-asha din kate am intzeles.videoclipu ar fi cool in cazul a mai multor retushuri.

in rest,pun pariu k nu pot canta melodia asta live,k-lumea,din cate s-a vazut shi la examenele atomic.........................m-am chinuit shi cu greu am reusit sa-mi dau seama de ce piesa e vorba

va pup pe totzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ciao!!!!!!
Mass_tar
Junior Member

ok

Mesajde krossfire » Lun Iun 30, 2003 11:06 pm

okay..eshti omu' meu..bila albaaaa............

KrO$$fire
krossfire
Junior Member

ok

Mesajde krossfire » Lun Iun 30, 2003 11:09 pm

okay..eshti omu' meu..bila albaaaa............masa_tar apropos daca ai fi vazut rondul de dimineatza din aceeashi zi ai fi aflat ca pacha-man canta beeton live..shi face freestyle de nota 10...in rest examenele atomik sucked..parerea mea

KrO$$fire
krossfire
Junior Member

Mesajde basstard » Mar Iul 01, 2003 8:06 am

Mare porcarie
o gloata de tziganoi care de la prea mult rom (jamaica) au uitat ca se trag din Ferentari si Damaroaia si au gasit un negativ reggae expirat (ca de instumentisti nici nu poate fi vorba) si inceput sa ii dea inainte cu Jamaica. Si-au adus aminte ca Marley avea un mesaj social si s-au gandit ei ce au in comun ciorile cu restul populatiei si au ajuns la concluzia ca despre cele 4 grupe de sange ar trebui sa cante.
Mai sunt si onanistii aialalti de la El Negro... io i-as bate.

Cand exista trupe precum IPR, Firma si Luna Amara (cu mesaj ceva mai bine gandit decat Pacha) sa vezi promovati cioroii te apuca asa o dragoste de tzara de nu stii pe unde sa o mai iubesti.
human being/being human
basstard
Junior Member

belowww average

Mesajde krossfire » Mar Iul 01, 2003 9:07 am

apropos de semnatura ta bassplayer,eshti below average in cazul astah..n-am ce zice;
1.Ai amestecat genurle muzicale.....
2.Tipul chiar e jamaican,dar pentru asta trebuia sa urmaresti emisiunile hip-hop de acum catziva ani.....
3.Cat despre Pacha shi Canada,vorbeam serioz.....
4.Imi place Pacha,dar nu am avut nicodata indrzneala sa-l compar u Bob Marley,un titan de altfel(Marley).....

Shi mie imi plac foarte mult Firma shi Luna Amara,dar canta un stil total diferit da muzica........

KrO$$fire

P.S:Changed my opinion about u...........
krossfire
Junior Member

Mesajde monk » Mar Iul 01, 2003 9:25 am

1. krossfire ... daca asta e parerea lui asta e ...
2. melodia e reggae
3. bassplayer sa nu ii bati prea tare pe aia de la El Negro ca vreau sa imi mai ramana si mie ceva de batut :D
4. .........
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Unregistered » Dum Aug 24, 2003 5:03 pm

Sa intelegem ca daca reggae nu s-a nascut in Romania nu are logica sa canti asa ceva ?
Probabil ca rock-ul este pur romanesc....asa e ?
Si Pasha si EL NEGRO au ceva de spus in muzica romanesca...
Apropo El negro au un site chiar misto
http://www.elnegro.ro

Initial trimis de bassplayer
Mare porcarie
o gloata de tziganoi care de la prea mult rom (jamaica) au uitat ca se trag din Ferentari si Damaroaia si au gasit un negativ reggae expirat (ca de instumentisti nici nu poate fi vorba) si inceput sa ii dea inainte cu Jamaica. Si-au adus aminte ca Marley avea un mesaj social si s-au gandit ei ce au in comun ciorile cu restul populatiei si au ajuns la concluzia ca despre cele 4 grupe de sange ar trebui sa cante.
Mai sunt si onanistii aialalti de la El Negro... io i-as bate.

Cand exista trupe precum IPR, Firma si Luna Amara (cu mesaj ceva mai bine gandit decat Pacha) sa vezi promovati cioroii te apuca asa o dragoste de tzara de nu stii pe unde sa o mai iubesti.
Unregistered

Mesajde Unregistered » Dum Aug 24, 2003 10:12 pm

vai steaua voastra daca va place asa ceva, ratati mai sunteti.
Unregistered

Mesajde marian jan » Lun Aug 25, 2003 1:46 am

basspleyer,daca imi spui ceva din hh care iti place iti dau o bere cum ne intalnim.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Discordia17 » Mar Aug 26, 2003 1:03 am

Initial trimis de krossfire
.....kum o fi albumul astah nou..care ar fi cik..un fel de reggae....

Hmmmmmm,l-a ascultat cineva???????????

Kro$$fire

Am ascultat albumul si e super
Discordia17
Junior Member

Mesajde Unregistered » Joi Aug 28, 2003 7:51 pm

Initial trimis de Discordia17

Am ascultat albumul si e super

da, si eu l-am ascultat si e super ok. Am fost in Fire la lansare si concertul a fost bun. Nu deosebit. A cintat si Ombladon o strofa dintr-una din piesele de pe album, piesa de altfel dementiala. Nu a venit Dru.
Unregistered

.........

Mesajde n3aGabitz » Joi Aug 28, 2003 9:22 pm

nu va inteleg pe majoritatea care ati postat aici...bassplayer ai mari probleme...spune-mi in '60 ai fost pe strazi de mana cu janis joplin ca intre pacifisti? sau o ardeai prin baruri in chicago la intemeierea blues-ului? aha nu....restu se intelege de la sine.

romani corditzi redusi mintali. ce mult imi iubesc rasa...davash foc la uni dintre voi ramasi in trecut, dragi filozofi ai pizdii.

(banuiesc ca asta e inca un motiv sa vrei sa ma bati, nu-i asa mariane?).
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde cubu » Sâm Aug 30, 2003 7:23 pm

Atunci mars la cacat cu toti cioroii tai si nu mai posta pe forum, daca ti-e rusine ca esti roman... Tu unde erai mai Dumbo in vremurile de care zici? Ai fost tu acolo ca sa invoci vremurile alea? Nici macar un amarat de mormoloc nu erai...
indescifrabil
cubu

....

Mesajde n3aGabitz » Sâm Aug 30, 2003 10:00 pm

te-am lasat sa te faci de rahat o luna pe katerinka/aberatzii cu topicul ala aberant in care nu ti-am raspuns deoarece am considerat ca nu am de ce (nu de alta dar am incetat sa ma cert cu toti idioti. yup cam asta esti) dar de data asta am simtit nevoia sa iti zic de la obraz sa te abtii pe viitor sa mai raspunzi la subiecte cu care esti paralel. Nu ma pot duce in cacat cu cioroii mei (rasist bou si nespalat care esti) deoarece e locul ocupat de mata si de restul haitei cu care umblii tu....u feelin' me dog? Esti unul din multimile de "romani" idioti de care imi este sila. Se pare ca regimul comunist "de la suprafata" a parasit Romania in '90, insa nu si mentalitatea comunista romana de care suferiti mai multi din "haita" voastra de pe aici. Ca atare....cred ca tre sa iesi la o bere cu baieti sa ascultati "vama veche" si sa vb de vremurile bune (fun fun fun).

ps: am uitat sa precizez faptul ca nu ai inteles mesajul meu (Asta vizavii de faptul ca te dai inteleptul pizdii..da ma rog nu e vina ca esti tu prea incet ptr mesajele mele...poate daca ai gandii mai rapid nu ar trebuii sa ma fiu eu mai explicit...get it? sau am fost iar prea rapid?)

Voi incheia acest mesaj cu traditionalul: un weekend cat mai placut si un calduros "sugi pula".
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde cubu » Sâm Aug 30, 2003 11:50 pm

1. Acelasi stil inconfundabil si limbaj de hazna cu care ne-ai obisnuit... Eu nu o sa ma iau de mama ta, pentru ca probabil nu e ea de vina ca ai devenit ceea ce esti... adica un putoi megaloman care crede ca epateaza cu expresii din cartierele de negri... Te rog frumos ca data viitoare cand imi mai spui "u feelin' me dog" sa dai si din mana si sa te legeni de cateva ori, ca sa ai si "atitudine"... Si daca tot dai din mana, ia si manerul burtii mele si calculeaza-i "fi"-ul... Sa te injur nu meriti, asta e un privilegiu pe care il acord numai dusmanilor si prietenilor in gluma si tu nu te afli in nici una din categorii...

2. Stim foarte bine amandoi de ce nu ai raspuns pe "Kterinci", din simplul motiv ca orice ai fi facut, ai fi confirmat ce am spus in postul ala, si in plus ai avut pupincurosii care sa se faca de cacat in locul tau... Pentru asta te felicit, nu esti asa prost cum vrei sa pari...

3. Abtine-te tu sa vorbesti despre lucruri care te depasesc, de exemplu despre comunismul din Romania, perioada despre care nu ai avut cum sa afli prea multe in timp ce erai ocupat cu udatul scutecelor...

Initial trimis de n3aGabitz
ps: am uitat sa precizez faptul ca nu ai inteles mesajul meu (Asta vizavii de faptul ca te dai inteleptul pizdii..da ma rog nu e vina ca esti tu prea incet ptr mesajele mele...poate daca ai gandii mai rapid nu ar trebuii sa ma fiu eu mai explicit...get it? sau am fost iar prea rapid?)

Cred ca trebuie din nou sa te sfatuiesc (pentru a cata oara?) sa repeti de cate ori poti ceea ce ai spus mai sus, poate incepi si tu sa crezi... In gastile voastre sunt sigur ca te-ar crede toti, aici poate doar un copil de gradinita... Dar, dupa cum am mai spus, e bine pentru tine sa incepi sa crezi, poate reusesti sa scapi de complexul de inferioritate...

P.S. Data viitoare incearca sa gasesti o trupa care sa-mi placa si mie, din pacate (pentru tine) "Vama Veche" nu se numara printre preferintele mele... Un pont: pe MTV nu o sa gasesti, dar nu vreau sa te descurajez, mai cauta...

later edit: Pentru mine cioroi sunt numai negrii care nu au inteles ca a trai intr-o societate inseamna sa muncesti si sa respecti pe cei care merita, nu sa dai in cap la colt de strada ca sa supravietuiesti... Mai prosti albii ca tine si ca aia de te ling in cur, care fac din borfasi ca 2Pac si Notorious BIG adevarati eroi si exemple pentru tineretul bovin biped (copyright bassplayer)...
indescifrabil
cubu

Mesajde dinu » Dum Aug 31, 2003 3:15 am

Initial trimis de bassplayer
si au gasit un negativ reggae expirat

Ba, io nu prea-s cu reggae-u da' imi suna a dracu' de cunoscut melodia... poate pen'ca seamana toate, nuj ce sa zic. Auzi ma, mai stii in '60, cand o ardeai tu cu joplin si io cu Baez si aveam 'jde sute de mii de fani... s-au dusara timpurile alea, frate, astia acu ne cred mortzi.
dinu
Junior Member

aberezi in continoare.

Mesajde n3aGabitz » Dum Aug 31, 2003 6:38 am

Portnoy: "invidia e mare ...sclavii vor cu noi sa se masoare" ...intr-o zi o sa afli ce fel de om sunt, si atunci vei sarii sa ma pupi in cur ...cu asta inchei tot. have a beautiful life "dog"!

ps: 2pac...borfash? cat poti fii de idiot si paralel cu lumea de "Aici" taranule. de ce va place voua sa comentati mereu despre lucrurile care le cititi in vip sau evenimentul zilei? stii tu cine a fost 2pac inafara ca era rapper ma muie? ...hai gata...ca mi-am stricat prea multi nervi...si timp liber cu "useri" ca tine pe forumurile astea.....i got shows to do biach!

ps2: cu animalele vorbesti asa cum merita sa le vorbesti. mu!
n3aGabitz
Junior Member

2954

Mesajde baixinho© » Dum Aug 31, 2003 11:22 am

(Asta vizavii (...)

&
vei sarii (...)

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©

care era problema? ca nu mai traiestii in Romania de mult timp si nu mai cunostii limba romana? nu-ii nimic! cand ajungii in tara sa ma anuntii, ca vreau sa te invat!

sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cubu » Dum Aug 31, 2003 1:52 pm

Portnoy: "invidia e mare ...sclavii vor cu noi sa se masoare" ...intr-o zi o sa afli ce fel de om sunt

Hehe... Megalomania salveaza Romania... Bah, esti simpatic rau... Ce fel de om oi fi? Ai pula de aur si coaiele de argint? Pai cum ti le sug hadesii si crossoverii? Si colegii tai de camera Stefan cel Mare si Mihai Viteazul ce zic? Sunt de acord cu tine? Pun pariu ca-ti sta bine in alb...
...hai gata...ca mi-am stricat prea multi nervi...

Asta era si scopul meu... Chiar asa usor imi dai satisfactie? Ma gandeam ca poti mai mult...

P.S. baicsule, l-ai scapat pe continoare...
indescifrabil
cubu

2966

Mesajde baixinho© » Dum Aug 31, 2003 4:54 pm

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©

Portnoy, te inseli daca iti imaginezi ca stau sa citesc posturile astuia de la cap la coada. cele doua greseli mi-au sarit in ochi. iti dai seama ca daca m-as pune la mintea lui ar fi cap de lista pe "Lanul de secara", nu? stai linistit, am treburi mai importante decat sa citesc toate aberatiile.

sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cubu » Dum Aug 31, 2003 5:24 pm

Hehe... Totusi incearca in timpul liber, merita... E un caz demn de manualele de psihologie... Mai tii minte panourile alea de pe timpurile comunistilor cu "Asa DA / Asa NU"? Unde sa-l pun oare?
indescifrabil
cubu

Re: .........

Mesajde Unregistered » Dum Sep 07, 2003 4:16 pm

Nu stiu cine esti dar ai mare dreptate ... e o tampenie sa te iei de EL NEGRO si Pasha doar pt faptul ca " de ce canta reggae?-nu e un stil romanesc..." ...
Demult nu am mai auzit o asa ineptie.
Nu inteleleg insa de ce se injura lumea asa cu fok....
Andrei

nu va inteleg pe majoritatea care ati postat aici...bassplayer ai mari probleme...spune-mi in '60 ai fost pe strazi de mana cu janis joplin ca intre pacifisti? sau o ardeai prin baruri in chicago la intemeierea blues-ului? aha nu....restu se intelege de la sine.

romani corditzi redusi mintali. ce mult imi iubesc rasa...davash foc la uni dintre voi ramasi in trecut, dragi filozofi ai pizdii.

(banuiesc ca asta e inca un motiv sa vrei sa ma bati, nu-i asa mariane?).
Unregistered

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii