Hoya!!!!!!!!!!!!!!!
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
Hoya!!!!!!!!!!!!!!!
So..care dintre voi ati fost ieri la Hoya??Stiti voi,in Cluj.Si pt cei care nu stiu ce-i Hoya...Ghinion!Pt ca tre sa va anunt ca a fost super!!!!!Deci,care ati fost si cum a fost?
- Raven
Marfa... :))
Raven scrie:So..care dintre voi ati fost ieri la Hoya??Stiti voi,in Cluj.Si pt cei care nu stiu ce-i Hoya...Ghinion!Pt ca tre sa va anunt ca a fost super!!!!!Deci,care ati fost si cum a fost?
yahoooo.... misto de tot acolo... de fapt .. ca de obicei.... nu stii ceva poze pa net pe undeva..? ca mor aici in cautare!!!! mi-am pierdut aparatu si geanta acolo si nu mai am nici o poza.. Disperare.. heheh :silly: arunca-mi un mail pls daca gasesti ceva mai RPD.. keith1@rdslink.ro
PS: Keep on Ravin'!
- keith1
- Junior Member
thnx....
ROXANA scrie:au pus cateva poze in Clujeanul si au scris despre Delahoya... poate te ajuta cu ceva!
hmm... am vb eu cu careva din Cj. sa faca rost de ziar.. ca nu m-ar mira sa-mi vad fatza pe acolo da oricum merci mult.... iara in caz ca auzi de ceva pics.. let me know pls..
;f
Keep on ravin'
- Fişiere ataşate
-
- Dj-in.gif (8.89 KiB) Vizualizat de 851 ori
- keith1
- Junior Member
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii