Cain!!!

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Cain!!!

Mesajde Sw33tie » Vin Iul 11, 2003 6:39 pm

M`am indragostit!! Ati vazut ce beton arata Cain?;) :p
* Are un par super sexi asha, lungut!! Brunetel frumos pana peste :D..
* Are un corp beton de beton!!! Oare practica vreun sport? O fi atlet?? hmm.. :confused: :confused:
*Are o tenta usor erotica shi "te vrajeste" cu privirea lui!!
*O voce care, insa, cam lasa de dorit desi..nu e prea rau! Dar totusi..

Voi ce ziceti??
Sw33tie
Junior Member

Mesajde neinregistrata » Vin Iul 11, 2003 7:42 pm

da`l in p*la mea pe P*ponar
ala are voce???
neinregistrata

Mesajde gabuba » Vin Iul 11, 2003 8:44 pm

imi bag ceva in cainul tau ! e un alt distrus, aaaa
nu mai suport!!!!!!! e un kkt ordinar, exprirat si poponar care se vrea senzual.. AAAAAAAAAAH! si toate idioatele nu vad penibilitatea din el!!!!!!!!!!!! :D vitelor ...

dar... stiu eu ce stiu baby, dar nu ma pot opriiiii :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Dia » Vin Iul 11, 2003 9:17 pm

Parca e popo mah...ce dracu`...!!! ala e barbat ?? e ca o fetitza! si daca e facut el versurile...e si mai tragic! alea sunt versuri? aia e voce? ce-i cu fitzele alea pe el? si...vesnica mea intrebare...cine dracu investeste bani in kkturile astea de tentative de cantareti ???? doamne!!! ma tot uit la TV si ma minunez! Cain asta intrece limitele!! eu presimt k e vreun manechin de-asta super sigur pe "farmecele" lui care s-a gandit sa coboare dupa podium k are talent prea mult...bwey...e varza!!! Gabyzzu... ma jigneste cand zice "baby" in melodie ;m !! sa speram k e prima si ultima lui melodie...k si-asa suportam destul!!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Giuli » Vin Iul 11, 2003 10:21 pm

Mie mi se pare ca acel...Cain nu canta deloc bine. Canta nashpa.Si in videoclic ce-s cu fatele alea care se invart pe langa el. Arata ca niste idioate, si cu... acel Cain arata si mai tampit.
Giuli

Mesajde hades » Sâm Iul 12, 2003 12:24 am

Din surse sigure stiu cam asa:

Cain asta e facut pt $$$, talentul lui lasa de dorit, el nu e din Romania, a trimis un demo la mtv Romania si celor de aici nu le-a placut, dar au intrebat cam cum arata baiatu, la care aia au zis, pei e brunetel, frumusel si dragut... etc. si astia de la mtv ce au zis ma il luom si ce o fi o fi... si uite o alta demonstratie ca la noi in tara se promoveaza trupul nu talentul.... asta e mai speram...

PacE
hades

Mesajde Sw33tie » Sâm Iul 12, 2003 9:16 pm

Initial trimis de Gabyzzu
imi bag ceva in cainul tau ! e un alt distrus, aaaa
nu mai suport!!!!!!! e un kkt ordinar, exprirat si poponar care se vrea senzual.. AAAAAAAAAAH! si toate idioatele nu vad penibilitatea din el!!!!!!!!!!!! :D vitelor ...

dar... stiu eu ce stiu baby, dar nu ma pot opriiiii :D

Hey, baby! Io nu m`am legat de versuri ci de voce..nu e cine stie ce dar recunoaste ca e mai buna ca a celor de la Demmo, spre exemplu! Versurile..:confused: ;P :( Sunt cam nashpete :o
Shi mie imi place cum arata! Anyway, Vita esti tu sau mai bine e..shtii tu cine sa nu fiu nesimtita..gusturile nu se discuta! Decat cele legate de muzica!:a
Sw33tie
Junior Member

Re: Cain!!!

Mesajde krossfire » Sâm Iul 12, 2003 9:43 pm

Initial trimis de Sw33tie
M`am indragostit!! Ati vazut ce beton arata Cain?;) :p
* Are un par super sexi asha, lungut!! Brunetel frumos pana peste :D..
* Are un corp beton de beton!!! Oare practica vreun sport? O fi atlet?? hmm.. :confused: :confused:
*Are o tenta usor erotica shi "te vrajeste" cu privirea lui!!
*O voce care, insa, cam lasa de dorit desi..nu e prea rau! Dar totusi..

Voi ce ziceti??

...hmmm..l-am vazut pe hala la Mtv fresh.in premiera....nu-mi place..nu mi-a placut...dar vorba romanului.te kaci in gustul omului.....numai de bineh(dupa replica anterioara urarea mea cade ca maimutza din ciment).....
krossfire
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Iul 12, 2003 11:06 pm

eu ma refeream si la 'modul de interpretare' atat, atat, atat de penibil ...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Nightmare » Sâm Iul 12, 2003 11:13 pm

Mie mi se pare penibil si fals. Fara suparare, Sw33tie.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Dum Iul 13, 2003 9:20 am

Hmm..Cain..nu mersi!!..S-a trezit si mulgatoru de vaci ..sa apara in muzica romaneasca..mai bine mulgea vacile....era mai usor pt el.,,.versurile......sunt.....VARZA...clipul e VARZA....El e varza!!...ce poate fii mai rau decat atat??....cred ca are ceva pile pe la Mtv..i s-a facut atat de multa reclama....ma gandeam ca..totusi..e ceva..cool...m-am inselat amarnic!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde Sw33tie » Dum Iul 13, 2003 9:53 am

Initial trimis de Cr@zY @nGeL
Mie mi se pare penibil si fals. Fara suparare, Sw33tie.

NOPE!!!!:D :o I`m with u! Dar mai, dar sunt altii mai rau!!la asta ma referea eu!:rolleyes:
Sw33tie
Junior Member

Mesajde Nightmare » Dum Iul 13, 2003 10:07 am

Stiu ca sunt altii si mai rau. Ata ete...
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde Weirda » Dum Iul 13, 2003 10:15 am

dak o tinem asa.. cre` ca o sa scot atomicu` si mtvu` ... ;P in fiecare zi trebe sa apara ma cate un idiot??! nu mai supooooortt!
si... la ce a spus Sweetie.. Demmo si Cain... hmm... pai. mai bine ascult demmo, e klar!!! :mad:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde Florin » Dum Iul 13, 2003 10:53 am

Cain who?
Florin
Junior Member

Mesajde Sw33tie » Dum Iul 13, 2003 11:41 am

Initial trimis de d3a^crazY
dak o tinem asa.. cre` ca o sa scot atomicu` si mtvu` ... ;P in fiecare zi trebe sa apara ma cate un idiot??! nu mai supooooortt!
si... la ce a spus Sweetie.. Demmo si Cain... hmm... pai. mai bine ascult demmo, e klar!!! :mad:

Da ` normal ca Demmo! Dar daca o scoatem pe tipa din calcul?? Nu ar fi mai bine Cain decat castratii aia doi !!!:mad:
Sw33tie
Junior Member

bleah

Mesajde sohatzki » Dum Iul 13, 2003 5:39 pm

aveam nevoie de solisti noi in muzica romaneasca...
numai ca kktul asta e mai penal decat orice... vaaaaaaaaaaai, Doamne, ce naspet... am vazut o singura data videoclipul si mi-a fost destul... era sa borasc...
zicea cineva ca nu-i roman... mie mi se pare ca seamana cu un tiganus! haoleo... cain... mai bine zis kkt!!
ca tot l-ati comparat cu demmo... demmo sunt extraordinari de buni in comparatie cu asta... atentie! in comparatie cu cain!
sw33tie, imi place cum te-ai scos.. :)
sohatzki

Mesajde Wild Rose » Dum Iul 13, 2003 6:17 pm

uite inca o cocutza ..inca o bruneta seXXXY rau de tot........ LOL

nu stiu ce va place la baiatu asta... k eu il gasesc insuportabil... voce nu, look nu.... o sa reziste maxim ptr inca 1 melodie...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Dia » Dum Iul 13, 2003 10:45 pm

esti prea darnica bad girl...!!! eu in afara de melodia asta nu ii mai dau nimic......si-asa e o sansa prea mare!!! de la toamna se intoarce la vechea meserie...si va primi banutzi de la doamnele in extaz...:) alta meserie nu prevad pt baiatu asta decat stripper sau gigolo...he really sux!!!! chiar te-ai scos Sw33tie...bravo :) banuiam k ai vrut de fapt sa afli daca ne place noua k sa ne spui adevarata ta parere.." nu iti place deloc" ! cat de bine te-as ascuns...nu am banuit nici o clipa k nu esti fana!! "mai bine demmo daca o scoatem pe bruneta si pe aia 2 si il punem pe cain...:D" am inteles ce vrei sa zici!!! ;)
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde krossfire » Lun Iul 14, 2003 7:39 am

"......Shtiu eu ce shtiu baybe ,dar lasa-ma sa fac ce vreau,ea..nu vrea decat banii!!!"

Aici maestrul vrea sa ne atraga atentzi asupra shantajului care sa intampla la cele mai mari nivele,deputata Mona Musca este shantajata de Cain,care la randul sau este shantajat de iubita..nasoolll..nu...e greu sa fii gigolo.......
Toeria conspiratiei functioneaza...paranoia.......whooooooo...wheee.....hohhhho.......
Much Better!!!

;)
krossfire
Junior Member

Mesajde Weirda » Lun Iul 14, 2003 10:25 am

hmm... si uite`asa se scote dl krossfire cu posturi...
stai omule mai calm ca nu se da nici un premiu! ...188 posturi din iunie.. :con: e ceva...
:sperm:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde neatza » Lun Iul 14, 2003 11:07 am

temishan doi
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Wild Rose » Lun Iul 14, 2003 8:55 pm

lu` asta ii sta bine k gigolo..oricum pariez k este...si daca nu, va deveni.. i can see his future :p
eu sper sa ramana fara voce, nu de alta da asta se numeste POLUARE FONICA!!!!!!!!!!!!!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde soulgirl » Mar Iul 15, 2003 12:30 am

cand ii vad videoclipul..mi se zbate retina...ala arata cat de ushor este sa arati cat de penibil potzi fi..macar d nu s-ar da mare vedeta..vai d capul lui!!!
soulgirl

Mesajde Drumplayer » Mar Iul 15, 2003 10:59 pm

Initial trimis de neatza
temishan doi

Ce temishan?? ala-i super misto pe langa fraieru asta de cain din cripta! ..penibil!!! Sper sa dispara curand fenomenul asta de "artisti" alterati de pe posturile noastre... si din muzica in general!

Cain, Fizz, Spicy, TNT &co. sunt ultimu jeg! ..si toti cretini care ii asculta!!
Nu inteleg cum dracu de se baga atatia banii in Ozone! cu banii aia oricine ajunge vedeta! 90% bani si 10% merit ptr formatie!
Drumplayer

pt hades

Mesajde Pasma » Mar Iul 15, 2003 11:31 pm

faza cu cain cae ai spuso e de la aghh nr 2?

si eu am auzit-o tot din surse sigure !
de la MTV mai exact , nu pot da nume si daca ai auzit-o si tu tot atunci stii de ce nu putem da nume!

http://www.whohasstyle.as.ro
Va las mostenire Pamantul si'o floare , e numai vina voastra daca moare!
Pasma
Junior Member

Mesajde KrO$$fire » Mie Iul 16, 2003 7:08 am

Initial trimis de d3a^crazY
hmm... si uite`asa se scote dl krossfire cu posturi...
stai omule mai calm ca nu se da nici un premiu! ...188 posturi din iunie.. :con: e ceva...
:sperm:

..fi fericita..m-au banat...dar nu pentru barfe-online ci pentru forumul Kterinca shi Aberatzii unde am scris kterinca shi aberatzii..shi mi s-a spus ca sunt subietct tampite shi lipsite de seriozitate,aici intzeleg..dar pe un forum cu numele Kterinca shi Aberatzii..totam gasit o metoda de a scrie............
KrO$$fire

N-ati inteles

Mesajde neinregistrat » Mie Iul 16, 2003 5:46 pm

Bey, ce atata vorba, voi nu ati inteles ca momentan ,la noi in tara
daca ai trei mii de parai sau chiar mai putin(va dau yo un regizor bun si ieftin) oricine isi poate scoate un videoclip si o piesa cu care sa se laude la prieteni,iar altii chiar la televizor...cumj ecazul lu' Cain.
De ex. Animal X:
-inainte de 2000 erau niste pricajiti de dansatori breack nici macar buni.
-la lansarea postului MCM Romania au venit toti intr-un Oltcit alb cu nr. de Constanta....nimeni nu i-a bagat in seama atunci....
- norocul lor a fost insa 3 sud est.....
Stie careva o melodie buna de la ei?..sa-mi spuna si mie ca eu nu am remarcat...
De Cristiana Raduta ce spuneti?
Demmo e trupa?
DMS mai traieste?
CE ziceti de fizicul UniKa-ei?..de muzica n-am ce sa va intreb..
Singura care s-a scos..desi e lipsita de talent, e Anna Lesko.
Ultima piesa "Inseparabil" este bestiala..si va spune unu' care lucreaza in domeniul muzical...........................................
neinregistrat

cain...cain ....cain

Mesajde SweetBab3 » Joi Iul 17, 2003 2:41 pm

ma pis pe toti looserii care zic ca iubitul meu cain este un urat, poponar, prost. bai fratilor uitati-va intai la voi si pe urma vorbiti. videoclipul lui se pisa pe toate din romania. este un sex simbol, un barbat super sexy, si arata de 1000 de ori mai bine decat toti prostii nespalatii din bucuresti! CAIN ESTE CEL MAI SEXY BARBAT DIN LUME!!!HE IS THE BEST SO HE FUCKS THE REST!!!!!!
SweetBab3

Mesajde neatza » Joi Iul 17, 2003 2:48 pm

observ ca ai o problema cu pishatu. de mult ma chinuie o intrebare da' n-am gasit pana acum decat practicantzi ai urinoterapiei, da aia o beau, nu se uda cu ia. deci: voi va spalatzi inainte sau dupa? sau nu ie cazu? shi, de fapt, care ie shmecheria? ce va place asha sa va pishatzi unu pe altu?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Următorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma