ce-atzi mai auzit de.....
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
ce-atzi mai auzit de.....
nu shtiu daca mai tzintetzi voi minte,da' la Eurovision au fost doi tineri super talentatzi,Razvan si Liviu pe numele lor....se mai aude ceva de ei....?
- OriOn
- Junior Member
sunt din cluj si au facut parte din formatia C.A.S.H amandoi intr-o vreme...pana si la eurovizion s-a vazut ca razvan si liviu formeaza o echipa perfecta,rezultat al colaborarii lor de timp indelungat....se cunosc foarte bine din punct de vedere muzical...io i-am vazut si la 'teo' mai demult,au interpretat live melodia aia cu care s-au dus la concurs-nu mai tin minte ce titlu avea..
impecabil....in rest,ce sa se mai auda despre ei....de la festivalyul national de creatie 'Iuliu Merca" au plecat acasa cu 5 premii,daca bine tin io minte.....
ce sa mai zic?sper sa mai auzim de ei...

ce sa mai zic?sper sa mai auzim de ei...
Yet,there is no point in livin' if you cannot feel alive
- Cinderella
- Junior Member
aa,da...."Once Upon a Time" se cheama melodia...
hai ca ti-am gasit o poza cu Razvan pe-un site..nu ca ai avea nevoie de o poza cu el sau ca n-ai fi in stare sa-ti faci rost singur/a,dar asa ca si chestie...
http://www.mihaela.berinde.home.ro/poze1/album/pages/Crivaci_jpg.htm
hai ca ti-am gasit o poza cu Razvan pe-un site..nu ca ai avea nevoie de o poza cu el sau ca n-ai fi in stare sa-ti faci rost singur/a,dar asa ca si chestie...

http://www.mihaela.berinde.home.ro/poze1/album/pages/Crivaci_jpg.htm
- Cinderella
- Junior Member
se pare ca numai eu raspund pe aici...In fine,o sa aveti ocazia sa-i vedeti pe raz si liviu sambata,26 iulie pe tvr,la selectia nationala pentru "cerbul de aur"....la mai mare..

- Cinderella
- Junior Member
4 mesaje
• Pagina 1 din 1