ce-atzi mai auzit de.....

ce-a fost pe Muzici o data

ce-atzi mai auzit de.....

Mesajde OriOn » Mie Iul 16, 2003 6:46 pm

nu shtiu daca mai tzintetzi voi minte,da' la Eurovision au fost doi tineri super talentatzi,Razvan si Liviu pe numele lor....se mai aude ceva de ei....?
OriOn
Junior Member

Mesajde Cinderella » Joi Iul 17, 2003 12:16 pm

sunt din cluj si au facut parte din formatia C.A.S.H amandoi intr-o vreme...pana si la eurovizion s-a vazut ca razvan si liviu formeaza o echipa perfecta,rezultat al colaborarii lor de timp indelungat....se cunosc foarte bine din punct de vedere muzical...io i-am vazut si la 'teo' mai demult,au interpretat live melodia aia cu care s-au dus la concurs-nu mai tin minte ce titlu avea..:( impecabil....in rest,ce sa se mai auda despre ei....de la festivalyul national de creatie 'Iuliu Merca" au plecat acasa cu 5 premii,daca bine tin io minte.....
ce sa mai zic?sper sa mai auzim de ei...
Yet,there is no point in livin' if you cannot feel alive
Cinderella
Junior Member

Mesajde Cinderella » Joi Iul 17, 2003 2:22 pm

aa,da...."Once Upon a Time" se cheama melodia...
hai ca ti-am gasit o poza cu Razvan pe-un site..nu ca ai avea nevoie de o poza cu el sau ca n-ai fi in stare sa-ti faci rost singur/a,dar asa ca si chestie...:)
http://www.mihaela.berinde.home.ro/poze1/album/pages/Crivaci_jpg.htm
Cinderella
Junior Member

Mesajde Cinderella » Vin Iul 18, 2003 10:09 pm

se pare ca numai eu raspund pe aici...In fine,o sa aveti ocazia sa-i vedeti pe raz si liviu sambata,26 iulie pe tvr,la selectia nationala pentru "cerbul de aur"....la mai mare..:)
Cinderella
Junior Member

Înapoi la De pe muzica