Royala Mare...detalii cineva?
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Royala Mare...detalii cineva?
Abia acum am inceput sa ascult de pe unde pot (mIRC, sau Soulseek) cateva melodii Royala Mare.
Muzica mi se pare superba de tot, ba chiar foarte misto. Stie cineva de unde pot sa aflu mai multe detalii despre trupa, si de unde as putea trage si eu cateva melodii (nu-s in tara, asa ca n-am cum sa fac rost).
Hai multams si salutis
Muzica mi se pare superba de tot, ba chiar foarte misto. Stie cineva de unde pot sa aflu mai multe detalii despre trupa, si de unde as putea trage si eu cateva melodii (nu-s in tara, asa ca n-am cum sa fac rost).
Hai multams si salutis
"sunt inzestrat cu- deosebita putere,
ce poate lasa kiar si bolta cereasca fara stele..."
/
tehnica ta....este minunata
ce poate lasa kiar si bolta cereasca fara stele..."
/
tehnica ta....este minunata
-
muffinass - Junior Member
mhda...
Ma abucur sa vad ca mai asculta cineva asha ceva!!!peace...
Apropo' mai bine intreaba-i pah cei de la Royala Mare de unde potzi face rost de ceva melodii d-ale lor..
Royala_mare@usa.net
De baxter itzi place omu'?ca el e producator executiv Royala Mare...de fapt chiar el i-a scos in evidentza!!!
Apropo' mai bine intreaba-i pah cei de la Royala Mare de unde potzi face rost de ceva melodii d-ale lor..
Royala_mare@usa.net
De baxter itzi place omu'?ca el e producator executiv Royala Mare...de fapt chiar el i-a scos in evidentza!!!
"scuip vers energetic/genETIC get-beget getic/teorETIC ETIC/cuget din GENere/GENeros erETIC/GENiu GENtil cu GENa GENeratoare de GENocid/geogenic bionic,gigant cu origini in acid/ucid stereofonic orice intelect defect/in efect perfec/efectuez operatzii pe-orice cord infect"
NO WAR IN IRAQ
NO WAR IN IRAQ
- genETICU
- Junior Member
Royala Mare
ROYALA MARE nu mai exista!!!! sau certat de mult! Eu am tot albumu Original si pot sa zic ca este cel mai tare album producat in romania! este masterizat marfa rau!!!! pacat ca sau despartzit! deci Don Baxter a ramas cu Chuco , Dizzy i-si face singur treaba si Tigaie nu stiu ce face! am auzit ca unu din grupa sa apucat de bautura
he hee
totusi pacat! erau marfaaaaaaa!!! dar si albumu lu Baxter e deajuns de tare , totusi el era producatorul Royalei Mare! Asculta Don Baxter & Chuco - woof sa vezi ca e acelasi stil ca royala Mare! dar sa nu downloadezi ca aia pe Mirc au gresit numele la piese! daca tragi woof o sa ai alta piesa! Mai bine te duci pe http://www.cd.ro site-ul asta e singurul care are CD-u ROYALA MARE! peazzz
ROYALA MARE/DON BAXTER/CHUCO/DIZZY 4 life
PS:daca am scris ceva gresit si ave-tzi informatii mai actuale please let me know

ROYALA MARE/DON BAXTER/CHUCO/DIZZY 4 life
PS:daca am scris ceva gresit si ave-tzi informatii mai actuale please let me know
- dan83euthanesia
- Junior Member
dan83euthanesia scrie:PS:daca am scris ceva gresit si ave-tzi informatii mai actuale please let me know
dap.. ai scris gresit la greu.. se scrie "isi" "aveti" etc... oricum baxter e penal ca si codul lui... heh
[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
-
HABEEB - Mesaje: 459
caca-te
caca-te pe ma-ta ba ! Baxter e cel ma bun lucru kre a aparut in rap-ul romanesc lesinatule !
- marco_emanuel
- Junior Member
Baxter e tare rau si cine nu aude ce calitate au negativele lui atunci nu stie ce inseamna muzica! mai ales mixaju si mastering-u e de nota 10 !! respect lu Andrei Kerestely care a masterizat si Royala Mare soldati zigzag! pustanii pot sa zica ce vreau eii ca nu au fost nici o data intrun studiou si nu stiu ce este un matrix/flanger/delay/ sau pula mea ,nu vreau sa ma dau mare da' cum zis mai sus : cine nu aude ce calitate au negativele atunci pa!
tipu are flow,negative marfa,stil neplictisitor care nu e mereu monoton si texte marfa! in total pt. mine Baxter e un "entertainer" de nota 10 ! daca nu-ti place atunci asculta racla
tipu are flow,negative marfa,stil neplictisitor care nu e mereu monoton si texte marfa! in total pt. mine Baxter e un "entertainer" de nota 10 ! daca nu-ti place atunci asculta racla
- dan83euthanesia
- Junior Member
da e pe teava cu Barak si o fata Andreea !Si sunt facute negativele de Baxter si de inca "o mana dreapta" de-a lu' Baxter pe care pot sa vi-l recomand ! Deci cine e interesat sa cumpere negative pute-ti sa ma contactati pe mine la "emanuel_sweet@yahoo.com" si o sa vb cu baiatul va dau nr lui si......asta e !
- marco_emanuel
- Junior Member
tin minte ca am avut p caseta albumul "Suspect no. 1" d la Don Baxter...la vremea aia, albumul a fost tare d tot..mie mi-a placut...singurul pct slab a fost ca stilul lui Baxter si celor d la Royala Mare, semana cam prea mult cu stilul celor d la Bone Thugs & Harmony...tin minte ca Tigaie s-a individualizat putin, pt ca avea interventii lautaresti p acest album...kiar am vazut un album solo de-al lui, intr-un magazin d muzica din Brasov....dupa cum arata coperta si dupa titlul albumului (pe care nu il mai tin minte..imi cer scuze!), albumul parea sa fie unul d muzica lautareasca...
Chucho a dat bine p "promotia 99" a lui k-gula...
cat despre Baxter, la momentul actual..hmm..comparand cu c era inainte d a scoate acest al doilea album, pot spune ca acu e cam slabutz...a adoptat stilul ala d "pimp" si parca seamana cu Snoop..parerea mea...
Chucho a dat bine p "promotia 99" a lui k-gula...
cat despre Baxter, la momentul actual..hmm..comparand cu c era inainte d a scoate acest al doilea album, pot spune ca acu e cam slabutz...a adoptat stilul ala d "pimp" si parca seamana cu Snoop..parerea mea...
- Maeditus
- Junior Member
"ala da pe stilu lu snoop aia dau pe stilu lu bone thugs"etc. de ce nu puteti sa ascultati numai muzica si gata?????.....e muzica buna basta!parca trebuie sa analizam fiecare fraza care a copiato sau fiecare stil care seamana cu unu din america....nu e ceva nou cind zici ca ala fura de la ala si ala copiaza pe altu...asa a fost mereu la muzica si la tv numai ca azi se vb. mai mult de asta, chestie carre nu o inteleg...si ca sa stiti nu poti sa ii copiezi pe bone thugs sau pe snoop chiar daca niste chestii se aud identice...albumu royala mare a fost facut in stilu "flex" cum fac bone/twista dar albumu nu are harmonia lu bone asa ca nu au copiat nimic...totusi e album beton...si numai ca baxter zice "bow wow yeay yeay" asta nu inseamna ca copiaza pe snoop! si chiar daca fura un cuvint ceva uitate intii cit a reusit el singur si cite idei noi a adus in muzica si mai ales in hiphopu romanesc...
- dan83euthanesia
- Junior Member
16 mesaje
• Pagina 1 din 1