Care e cea/cel mai urat/a vedeta de la noi??
Moderator: anjin-san
95 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Care e cea/cel mai urat/a vedeta de la noi??
Zile astea se intreba un moderator TV care e cea /cel mai urat/a vedeta de la noi?
A primit o multime de raspunsuri interesante............
Care e raspunsul vostru??
A primit o multime de raspunsuri interesante............
Care e raspunsul vostru??
- R-Girl
...
Si de Copilu Minune ce mai aveti de zis? :rolleyes:
I woke up this morning, the sunshine was shining / I put on my happy face / I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful / Woke up and realized this world's not so bad after all / looked at it through a child's eyes, and I saw these beautiful / Things that you never think about/
-
jane doe - Junior Member
Re: ...
Initial trimis de jane doe
Si de Copilu Minune ce mai aveti de zis? :rolleyes:
Daca tot ne-ai cerut parerea, mie mi se pare chiar dragutz...Da, este scund, insa asta il face mult mai simpatic...Mi se pare a fi si o persoana deosebita...Asa ca, ramanem la alte mutatii genetice ale Romaniei si as adauga ca sunt de acord cu colegul de mai sus..Intr-adevar, Iris e super formatie, insa Cristi Minculescu "doboara" recordurile in ceea ce priveste aspectul fizic...Bye...
- The Baby Girl
- Junior Member
:))))))))))))
pai... ar fi ..cain.. vegas... SENSI si toate kkturile astea cu o tona de machiaj pe ele... + aia de la Latin Experss parca... care ... fara discutie au fata de poponari... si... sa le aducem un omagiu celor care se numeau candva 4U! ;m
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
...
Daca tot ne-ai cerut parerea, mie mi se pare chiar dragutz...Da, este scund, insa asta il face mult mai simpatic...Mi se pare a fi si o persoana deosebita...
Ma rog, gusturile nu se discuta... O alta vedeta care mie mi se pare naspa este Dinu Maxer (de la Axxa, sau ceva de genul), dar sunt sigura ca sunt multe celor care le place cum arata. Dovada si prietena pe care o are...
Ma rog, gusturile nu se discuta... O alta vedeta care mie mi se pare naspa este Dinu Maxer (de la Axxa, sau ceva de genul), dar sunt sigura ca sunt multe celor care le place cum arata. Dovada si prietena pe care o are...

I woke up this morning, the sunshine was shining / I put on my happy face / I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful / Woke up and realized this world's not so bad after all / looked at it through a child's eyes, and I saw these beautiful / Things that you never think about/
-
jane doe - Junior Member
Care cretin spune ca Vegas nu E super
Bai cacatilor cu fitze si complexati care va dati cu parerea de ce este urat sau frumos ...voi cum puiii mei aratati?Eu cel putin o cunosc pe Vegas ..este vecina cu mine ..voi stiti cum arata fata asta in realitate ...va cade fata ..Atat am e spus ..si chiar cred ca pe site -ul asta intra numai complexati si ipocriti...Madalin.
- Unregistered
250 :)
mda... mai nene madaline... esti singurul si acelasi neinregistrat care o ridica in slavi pe don`shoara vegas... ba zici ca e vecina... ba ca e prietena... lalalla in final... aceeasi uratanie ramane! :bleah: e varza fata asta... nu s`a uitat in oglinda niciodata... anyway....
-tu esti cumva reprezentantul uratilor din muzica rom?!?! hm.. :con:
si nu, noi nu suntem nici ipocriti si nici complexati. tu esti?!
- si las`o mai usor cu injuratu`. stiu ca nu te poti abtine... da`... totusi..
p.s. am scris mult de tooot... de la insolatie :hehe:
peace 2all! :o
-tu esti cumva reprezentantul uratilor din muzica rom?!?! hm.. :con:
si nu, noi nu suntem nici ipocriti si nici complexati. tu esti?!
- si las`o mai usor cu injuratu`. stiu ca nu te poti abtine... da`... totusi..
p.s. am scris mult de tooot... de la insolatie :hehe:
peace 2all! :o
-
Weirda - Junior Member
of, frumusetea mea!....
sa ma ierte manelistii ca i-am ocolit, pe ei si frumusetea lor, "exprimata" nu numai fizic(ptu, sa nu-i deochi!!!) si intelectual(ascultati-le versurile), ci si prin nume: sorinel pustiu, guta, copchilashul super-fantastic, soricelul furtunos(vali vijelie) si ala fermecatorul(spuneti-mi voi cum il cheama ca eu nu mai stiu). daca am omis vreunul, anuntati-ma!!!
- carina1
- Junior Member
Cata dreptate ai Carina...Intr-adevar,solistul de la Iris este o greseala a naturii(sorry ca am zis asta dar chiar este urat) shi este urmat la mica distanta de manelisti gen Ionita,Guta,Minune etc(nu-i mai enumar ca`s prea multi shi oricum nu-i stiu pe toti,ar fi shi pacat sa-mi scape vreo unul >:) )
Alte vedete urate (fara machiaj bineinteles,nu ca ar constitui acesta un factor prea important):Andreea Balan,Delia(ex N&D)...Nick(N&D),Georgia,Gia...Daniel@...Fetele alea de la Bambi...Ehh sunt mai multi dar nu mi-i amintesc la ora asta pe toti.
Cand imi aduc aminte va anunt
Alte vedete urate (fara machiaj bineinteles,nu ca ar constitui acesta un factor prea important):Andreea Balan,Delia(ex N&D)...Nick(N&D),Georgia,Gia...Daniel@...Fetele alea de la Bambi...Ehh sunt mai multi dar nu mi-i amintesc la ora asta pe toti.
Cand imi aduc aminte va anunt

-
A|exandra - Junior Member
urata mai e...
Andreea Balan, Andreea Marin si mai e una urata Cain
, mai sunt multi/multe da ce vrei... asta e...
PacE

PacE
There is no save game in real life...
- Hades
Initial trimis de carina
nick(n&d)
Bah nu te lua de el,k a fost o vreme in care eram innebunita dupa el...acuma mai putin

So,.....cei/cele mai urati/urate:
1.Cain
2.Georgia
3.Bambi
4.Delia
5.Vierme(Animal X)
6.Marius Moga (sorry,dar asha mi se pare mie

7.Cristi Minculescu
8.baietii de la Demmo
9. ....shi mai sunt f multi,dar mi-e lene sa-i scriu...
- Titina
- Junior Member
Initial trimis de X-Tina Aguilera
So,.....cei/cele mai urati/urate:
5.Vierme(Animal X)
Hmmmm....Vierme??Ce Dumnezeu?? e asa dragut!!..ma rog gusturile nu se discuta!!
Deci parerea mea..e ca cele mai urate vedete din Romania..sunt :Georgia,aia de la "Camioane`n multime",Andreea balan,Ernest (Big Brother),Aia de la Vank,Uzzy,Tataie,Minodora,Costi Ionita,Adrian copilu tampit,Vali Vijelie :lol: ,Angel,LaLa(TnT),Andra,Dorin si Mihai (prostii aia de la Valahia):lol: ,Vali Barbulescu.vj Vanda,Florin (Hi`q),Aia de la Plus2...nush cum ii cheama..

Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
Initial trimis de SiMiCs
Hmmmm....Vierme??Ce Dumnezeu?? e asa dragut!!..ma rog gusturile nu se discuta!!
E,...asta e....mie mi se pare cam urat....ceilalti doi de la Animal X arata bine...uite de exemplu.... sunt de-acord cu toti pe care i-au scris,except: aia de la Camioane'n multime,Andreea B.,Ernest,Angel shi Uzzy....
Urate/urati ar mai fi:
1.Tisha(TNT...k mie de la TNT imi place numai de Dea)
2.Gia
3.alea de la Evrika
4.Cristina
5. Nico
6. Radu(O-Zone)
7.aia de la Suie Paparude,in afara de solist(care arata chiar mishto..

8.Paula Selling,etc..............
- Titina
- Junior Member
Din nou sunt nevoita sa spun ca depinde de gusuri... poate mie imi place de X dar altcineva il considera urat si prost... and vice versa...
nu exista "cea mai urata vedeta"... decat daca specifici ca TU consideri ca Y e cel mai urat....
nu exista "cea mai urata vedeta"... decat daca specifici ca TU consideri ca Y e cel mai urat....

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Eu cred k X-Tina exagereaza un pic...ca unii din ei nu`s frumoshi,ok...stim cu totii,nimeni nu poate fi perfect dar...multi dintre cei scrishi de tine sunt chiar persoane dragutze.
Si apoi cine suntem noi sa judecam...?
In fine...eu nu sunt de acord cu multe nume spuse de X-Tina dar daca ea asha crede...yo nu ma supar!:rolleyes:
Si apoi cine suntem noi sa judecam...?
In fine...eu nu sunt de acord cu multe nume spuse de X-Tina dar daca ea asha crede...yo nu ma supar!:rolleyes:
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Initial trimis de Regina Matrashita
Eu cred k X-Tina exagereaza un pic...
Pai da... sa nu crezi k mi se par chiar oribili aia de-acolo...aceia mi-au venit in minte shi... trebuia sa-i pun,k sa raspund la subiect

Oricum...din toata lista aia,singurii care sunt ffff oribili ar fi Radu(O-Zone),Cristi Minculescu shi baietii de la Demmo...in rest ei sunt urati,dar nu oribili... (shi oricum fiecare are calitatile lui...iar printre acele calitati nu trebuie neaparat sa se numere shi "frumusetea" )
- Titina
- Junior Member
Re: Care cretin spune ca Vegas nu E super
Initial trimis de Unregistered
Bai cacatilor cu fitze si complexati care va dati cu parerea de ce este urat sau frumos ...voi cum puiii mei aratati?Eu cel putin o cunosc pe Vegas ..este vecina cu mine ..voi stiti cum arata fata asta in realitate ...va cade fata ..Atat am e spus ..si chiar cred ca pe site -ul asta intra numai complexati si ipocriti...Madalin.
Pai cum sa fie urata solista DLAVegas. Este superba: figura, trup. Apropo, ai mai vazut u ardelence sau banatene urate ? Ma rog or fi ele insa nu ata de multe ca ... tzigancile din Bucuresti.
- Unregistered
aia de la enimal ics, ozon, 3se...
apoi... cristiana radutza (nush' de ce unii barbati saliveaza cand o vad, mie-mi vine sa borasc cand ii vad fatau' ala de cur*a), de la vegas, tipa aia, ala cu care canta... apoi... A! PARTIZANII... bleah... SENSI... minodora si toti manelistii...
sunt multi...
apoi... cristiana radutza (nush' de ce unii barbati saliveaza cand o vad, mie-mi vine sa borasc cand ii vad fatau' ala de cur*a), de la vegas, tipa aia, ala cu care canta... apoi... A! PARTIZANII... bleah... SENSI... minodora si toti manelistii...
sunt multi...
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
-
sohatzki - Junior Member
X-tina...Radu de la O-zone e cel roscat?aia de la O-zone nu mi se par chiar asha uratzei in comparatzie cu cei de la Akcent,cel putin eu am vazut live doi dintre cei de la Akcent(azi l-am vazut pe Brotnei..blondu`in Unirea)..
Uratzi mi se par:Cristiana Radutza,mai ales pt atitudinea de vampa sexoasa si pt sfortzarile ei intelectuale...in zadar de altfel!:cow:
Manelistii sunt uratzi si nu ca ash face discriminari da`s cam bronzatzi!:O
Cristi Minculescu de la Iris mi se pare ca are o fatza..de visezi noaptea-ntreaga cosmaruri dak il vezi live.;S
Cu asta inchei ...sorry dak am judecat pe cineva pe nedrept!
Uratzi mi se par:Cristiana Radutza,mai ales pt atitudinea de vampa sexoasa si pt sfortzarile ei intelectuale...in zadar de altfel!:cow:
Manelistii sunt uratzi si nu ca ash face discriminari da`s cam bronzatzi!:O
Cristi Minculescu de la Iris mi se pare ca are o fatza..de visezi noaptea-ntreaga cosmaruri dak il vezi live.;S
Cu asta inchei ...sorry dak am judecat pe cineva pe nedrept!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
am inteles draga ca seamana cu o vampirita ;m... adev e ca... e naspa... numa` cand o vezi ce slaba e ... cre` ca umbla cu greutati pe strada cand e furtuna :hehe:
aaaaa
si am uitat`o p`aia de la kpital! god! ce fatza are!
aaaaa
si am uitat`o p`aia de la kpital! god! ce fatza are!
-
Weirda - Junior Member
eU NU POT SA CRED CA A-TI TRECUT-O PE vEGAS LA URATANII!!!
Serios eu chiar sunt o mare,mare barfitoare si gasesc intotdeauna defectele personalitatilor cu mare precizie ,..dar pe bune ca Vegas chiar imi place.Am vazut-o in realitate si este mult mai super decat pe sticla ..pe bune.Eu nu tin partea nimanui si chiar imi place subiectul asta ...Va pup dulce pe toti..Gina
- Unregistered
95 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma