caut sponsor potent si bun la pat! cu bani multi multi multi multi

Discutii fara perdea despre sportul numit sex

caut sponsor potent si bun la pat! cu bani multi multi multi multi

Mesajde creatza81 » Vin Iul 25, 2003 7:50 pm

ce te faci daca sponsoru care te tot rasfatza cu cadouri si concedii minunate nu e totusi absolut deloc bun la pat? si totusi ai tendintza sa il pastrezi si sa nu il inseli chiar asa de mult, tocmai pt ca te tine in puf si bani? = solutia ar fi (dupa cea facila si simpla de gasire a unui amant) un vibrator mai mare ca clopotzelul lui bolnavior! of Doamne, viatza asta de cacao! ca sunt nevoita sa il insel iar si iar si el ma tot banuieste si e gelos. asa ca, in afara faptului ca nu dorm in nici o noapte acasa, in patul meu, mi-am luat -in plus- si un vibrator asa pt timpul liber - totusi destul de mic mic (si oricum mai mare ca a lui, deci)! asa ceva nu mai folosisem si pot spune ca m-a lecuit oarecum, putzin, de a alerga toata ziua dupa zeci de amanti potenti si asa as putea sa imi pastrez si sponsoru, care oricum se mira si el de cum de oi fi asa de multzumita si fericita cu el DOAR alaturi - el nefacand chiar nimic pe latura asta (nici macar o limbutza mica ceva, acolo). el, saracutzu, totusi, ca jucator de baschet profesionist (in bucuresti) accidentat (varza) si strain de tara, castiga INCA destul de binisor - inca la limita acceptabilitatzii mele. :-) ceea ce ma face sa raman inca prin prajma lui o vreme, doar ca sa imi fac suma de bani. inainte sa fiu cu el eram foarte foarte foarte activa sexual si pot spune chiar ca inebunita dupa sex (si totusi pot spune ca si dupa bani, la fel ca acum). acum sunt inebunita dupa noua mea jucarie vibratoare, doar - dar totusi si f deprimata si obosita de atata alergat dupa prieteni (sau sa zicem: amanti). ma zbat intre sentimentul de mila fatza de sponsor si dorintza de eliberare totala + nevoia de a face sex salbatic si pasional cu adevarat, cu un superpotent tare. Irina :(
creatza81

lol

Mesajde Joao » Vin Iul 25, 2003 9:30 pm

bine ai venit in Romania!
Tara astora ca tine...............prtz!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

M##E tie si celor ca tine!

Mesajde Love2Fly » Vin Iul 25, 2003 11:07 pm

Eu zic sa bagi capu' in vasul de toaleta si sa tragi apa bine de tot sa se duca tot capul ala sec al tau.
p.s: vezi ca si bata de baseball se poate baga acolo...
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Bagheera » Vin Iul 25, 2003 11:55 pm

Femeile ca creatza (cacofonie intentionata...) merita executate in public. M-am saturat de tarfe din astea penale pana in gat... In rest.... :M
Bagheera
Junior Member

Mesajde costel300 » Dum Iul 27, 2003 10:39 pm

da!
costel300
Junior Member

Mesajde memetshot » Lun Iul 28, 2003 8:52 am

love2fly: pai tu nu vezi ca ea vrea ce-i urai tu in titlu?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

alegerea

Mesajde MissBugMafia » Mar Iul 29, 2003 6:19 pm

Eu nu pot nega faptul ca nu iubesc banii si nu.... as alege unul cu bani dar nu exagerez. Am intlanit un tip care ii full de bani... cunostinte etc etc doar ca mi]ar cam putea fi tata. Ei am si sanse la el... tot incearca (trebuie mentionat faptul ca este divortat si are copii) dar nu am de gand sa fiu cu el doar pt bani.
Nu zic ca daca s`ar ivi ocazia sa fiu cu unul pana in 30 de ani, dragut destept si...... BANOS l`as refuza, ar trebui sa fiu fraiera.

Creazta81 ... iti meriti soarta cu vibratoru`
Codrutza
MissBugMafia
Junior Member

Mesajde Nanuka » Mar Iul 29, 2003 10:05 pm

Ok, ok noi ne-am spus parerile...dar ea de ce nu mai posteaza nimic....spunetzi fato opinia ..ma refer la tine creatzo...sau ti-e rusine pt faptul ca lumea te vede cum te vede???

va pup,
Nanuk
Nanuka

Mesajde eyewitness » Mie Iul 30, 2003 2:57 pm

Initial trimis de Bagheera
. M-am saturat de tarfe din astea penale pana in gat...

io nu , chiar sa le dea Dzeu sanatate si sa fie cat mai multe si pretutindeni
eyewitness

Mesajde ROBAKITA » Sâm Aug 02, 2003 11:39 pm

Daca ai ales banii nu poti avea si instrumentul,in general sportivii nu au cu ce face treaba,in schimb tine-ti vibratorul,invata-l sa dea limbi,lasa restul sa-si muste buzele ca nu te pot avea si profita de el si de viata impreuna cit vei putea ,pentru ca viata nu e numai o pizda si o pula....fii fata desteapta ca sex poti face oricind,banii in schimb nu-i gasesti oriunde:)

"sau ti-e rusine pt faptul ca lumea te vede cum te vede???"loooooooooooooool,lumea te vede ca pe o femeie care stie sa profite de viata,daca are barbat si toti atiti amanti,inseamna ca e tare tipa,sa nu aiba de ce sa-ti fie rusine de tine,eu as fi mindra sa stiu ca pot atrage oricind pe cineva in patul meu...chiar daca e pentru o noapte sau pentru un sex fierbinte:)...un sfat NU ASCULTA DE GURA LUMII,ca iese numai kakat:)
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde Nanuka » Dum Aug 03, 2003 4:56 am

Initial trimis de ROBAKITA
Daca ai ales banii nu poti avea si instrumentul,in general sportivii nu au cu ce face treaba,in schimb tine-ti vibratorul,invata-l sa dea limbi,lasa restul sa-si muste buzele ca nu te pot avea si profita de el si de viata impreuna cit vei putea ,pentru ca viata nu e numai o pizda si o pula....fii fata desteapta ca sex poti face oricind,banii in schimb nu-i gasesti oriunde:)

"sau ti-e rusine pt faptul ca lumea te vede cum te vede???"loooooooooooooool,lumea te vede ca pe o femeie care stie sa profite de viata,daca are barbat si toti atiti amanti,inseamna ca e tare tipa,sa nu aiba de ce sa-ti fie rusine de tine,eu as fi mindra sa stiu ca pot atrage oricind pe cineva in patul meu...chiar daca e pentru o noapte sau pentru un sex fierbinte:)...un sfat NU ASCULTA DE GURA LUMII,ca iese numai kakat:)

Hmm Robakita...dupa felul cum te-am vazut postand pe site..esti destul de desteapta incat sa atragi tot felu de baietzei cu bani...

Ai putea s-o faci si tu..si eu de-altfel

Fiecare femeie poate face asta daca vrea sa fie curva si sa n-o intereseze sentimentele..si pe cineva care s-o iubeasca sau sa-l iubeasca..

Dar vezi tu ..tocmai aici sta chestia cu mandria:))...

Te-ai simtzii mandra sa stii ca o faci cu oricine pt o noapte aruncandu-ti bani si zicand pa??

Eu una nu m-as simtzii..dar fiecare alege ce vrea de la viatza..si daca se simte bine in pielea lui...si la mai mare:))))))

te pupic,
Nanuka
Nanuka

Mesajde ROBAKITA » Dum Aug 03, 2003 11:03 pm

looooool,pe mine nu ma intereseaza banii,ci omul,deci daca e sa aleg intre bani si un caracter bun,aleg caracterul...deci nici pe departe de mine aici.

"Te-ai simtzii mandra sa stii ca o faci cu oricine pt o noapte aruncandu-ti bani si zicand pa??"...Normal ca da,dar nu platit,eu daca o fac o fac de placere nu pentru lovele:)

"Fiecare femeie poate face asta daca vrea sa fie curva si sa n-o intereseze sentimentele..." Normal fiecare femeie face ce vrea,eu nu vad cu ce deranjeaza pe cei din jur,ca nu au si restul sa futa pe bani,treaba ei,cu cine se fute,bine ca are cu ce :D

"...esti destul de desteapta incat sa atragi tot felu de baietzei cu bani..."loooool,crezi?! de aia nu am bani nici un franc :(
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Aug 05, 2003 4:55 pm

nanuka si robakita ma distrati la culme. uite unde era cinstea si onoarea mah la femei. sa moara titirica ca daca va da unu 20 de mii de para nu v-ati fute? stiu o sa-mi spuneti ca pe voi va intereseaza omu, caracteru si alte vrajeli de impresionat copilasele astea care mai zburda pe-aici asa ca mai bine nu-mi raspundeti.
eyewitness

Mesajde ROBAKITA » Mar Aug 05, 2003 11:31 pm

loooool,eye-ule,cu 20 de mii de para ,vrei sa vii omu la mine,pai e putin,eu dau inca pe atit numai sa scap de el:D...daca era sa ma fut pe bani,acum eram multimilionara,la cite lovele faceam,asa ca...nu ai de unde sa stii,ce vreau eu,de nanuk nu stiu,nu ma exprim,ca nu o cunosc:)

Dar e mishto,nu am alergat dupa bani,au venit ei la mine:p,normal sa pui baza pe caracterul omului,banii se cistiga :)
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde Nanuka » Mie Aug 06, 2003 12:10 am

Daca vroiam 20 de mii de para...ma duceam la produs ...da eu am ales sa ma marit:D

Nanuka:)
Nanuka

Mesajde Sopra Tutt1 » Joi Aug 07, 2003 12:25 pm

eye-ule, 20 de mii de para? Te-ai tampit? Da ce ma, iti da de mancare, iti spala hainele si-ti zugraveste casa? Presupunerea ta este absurda, pentru ca din cate le cunosc eu pe fetele astea, nimeni nu le-ar da 20 mii de para, in primul rand pentru ca nici macar n-ar avea habar ce sa faca cu ei :p

Robakita... pentru tine ash da 500 000 lei si o sticla de cola, iar pentru Nanuk... 10$, un kil de rosii si o sticla de bere. Si va rog sa ma credeti, mai mult n-ati putea obtine ;b
Adjudecat?
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde memetshot » Joi Aug 07, 2003 12:28 pm

adaug inca 5 $ la ambele oferte!!!
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde eyewitness » Joi Aug 07, 2003 12:38 pm

Initial trimis de Sopra Tutt1
Te-ai tampit?

bah soprane procesu incepu cu vreo 20 de ani in urma ...tu acu realizasi? ie bine ca ma fofilez mishto inseamna.

auzi mah ideea era pur paradoxala si binenteles ca fetele au venit, dupa cum ma asteptam, cu dude si sloganuri din sanda braun. adica puse demi muur botu la milionu lu redford si n-or pune ele la douajde mii de para de la habibi angrosist de topi-top si boni-bon in rahova. asa ca mucles soprane...
eyewitness

Mesajde Sopra Tutt1 » Joi Aug 07, 2003 1:42 pm

Initial trimis de animaloo
adaug inca 5 $ la ambele oferte!!!
tu chiar esti disperat :)

eye - eu ti le las tie... nu ma supar ca faci promisiuni electorale pe aici, dar sa stii ca pe banii aia, poate ma bag si eu... sau esti cumva unilateralo-sexualo-dezvoltat?
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Aug 07, 2003 1:49 pm

nu mah sa vina cine-a vrea. cam cati forumisti masculi sunt inscrisi? :D
eyewitness

Mesajde Sopra Tutt1 » Joi Aug 07, 2003 1:57 pm

pai se pare ca doar eu... restul cred ca sunt cam timizi, sau poate ca nu-i atrage potul pus in joc ;)
Ia zi... cam ce mascul te-ar interesa si cu cat esti pregatit sa maresti miza?
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde C^ine » Joi Aug 07, 2003 9:51 pm

[quote]Initial trimis de ROBAKITA
[B]Daca ai ales banii nu poti avea si instrumentul,in general sportivii nu au cu ce face treaba,

daca vrei incercam ceva sa vezi ca sportivii au cu ce face treaba
:);P
ieo viata de C^ine la fel ca in filme...copii de azi viitorul de maine..baga droguri in loc de vitamine !
C^ine
Junior Member

Mesajde Nanuka » Vin Aug 08, 2003 12:26 am

eye-ule, 20 de mii de para? Te-ai tampit? Da ce ma, iti da de mancare, iti spala hainele si-ti zugraveste casa? Presupunerea ta este absurda, pentru ca din cate le cunosc eu pe fetele astea, nimeni nu le-ar da 20 mii de para, in primul rand pentru ca nici macar n-ar avea habar ce sa faca cu ei :p

Robakita... pentru tine ash da 500 000 lei si o sticla de cola, iar pentru Nanuk... 10$, un kil de rosii si o sticla de bere. Si va rog sa ma credeti, mai mult n-ati putea obtine ;b
Adjudecat?

Sopra ti-am mai spus locul tau e in mahala... nu dau doi bani pe tine...

Asa ca taca-ti gura
Nanuka

Mesajde Nanuka » Vin Aug 08, 2003 4:40 am

Sopra ..hahahaha am citit mai bine ce-ai postat...:))))))...ne cunosti???????...mai exact ma cunosti????....fraiere nu ma cunosti deloc....

Daca m-ai fi cunoscut cu adevarat m-ai fi respectat si mi-ai fi spus si sarutmana

Serios:))

Nanuka...
Nanuka

Mesajde ROBAKITA » Vin Aug 08, 2003 1:35 pm

Initial trimis de C^ine

daca vrei incercam ceva sa vezi ca sportivii au cu ce face treaba
:);P [/B]

loooool,am incercat destui si m-au dezamagit,trimite-mi marimele si iti voi spune daca ma vei satisface sau nu :p :D
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Aug 08, 2003 1:43 pm

robakito, daca tu o ai frapiera asta nu inseamna ca si barbatii ,fie ei si sportivi ,trebe s-o aiba stalp de telegraf...
eyewitness

Mesajde ROBAKITA » Vin Aug 08, 2003 1:44 pm

Robakita... pentru tine ash da 500 000 lei si o sticla de cola,. Si va rog sa ma credeti, mai mult n-ati putea obtine ;b
Adjudecat?

looooooooool,sopra si cine ti-a zis ca voi accepta,nu beau cola...dar daca vei plati degeaba si nu vei putea obtine nik,ce faci iti asumi riscul,nici macar un mic orgasm acolo de 5 $ :D
Risti sa intri pe mina mea ? :D
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde ROBAKITA » Vin Aug 08, 2003 10:54 pm

Initial trimis de eyewitness
robakito, daca tu o ai frapiera asta nu inseamna ca si barbatii ,fie ei si sportivi ,trebe s-o aiba stalp de telegraf...

Pai tocmai ca nu e frapiera ci poate mai exact o pestera sau o prapastie,dar cred ca mai bine aduce a abis,deci de aia nu au sportivii cu ce sa se mindreasca si crede-ma ca unul care face haltere nu are cu ce face si treaba,sau unul care face atletism ,iarasi nu are cu ce face treaba,sa nu mai zic de unul care face judo,sau de unul care face culturism,sau unul care face box,degeaba sint bazati in alta parte daca ceea ce e important pentru "pestera',"prapastia" ,"abis-ul" meu nu au cu ce:D
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 08, 2003 10:57 pm

aha. in schimb eu care nu fac nici un sport si imi bat maimutza toata ziua....cred ca sunt super bazat pt. ce vrea Robakita !

cat dai Robakito sa ma incerci ? merge o friptura de mistretz si 3 beri cehesti ? :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde ROBAKITA » Sâm Aug 09, 2003 9:27 am

Nea,mi-e frica ca te vei pierde in "pestera" mea si nu voi avea cu ce sa platesc despagubirile celor care iti vor simti lipsa:D

Aham,am auzit ca esti super dotat,cu liniuta faci 2 cm :D...mai "bate-o" cu o "stinga",poate si cu o "dreapta" poate va face treaba peste un bun timp:p
ROBAKITA
Junior Member

Următorul

Înapoi la vechi: Totul despre Sex