Paradise Lost la Arad
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Paradise Lost la Arad
Dupa cum anuntza shi titlu, Paredise Lost vor veni in Romania, la Arad. Data a fost stabilita la 25 august, dupa cum bine se poate vedea aici . Asta pentru ca nu mai am chef sa ma-njure unii ca dau zvonuri. Comentarii?
-
neatza - Mesaje: 5820
Re: Paradise Lost la Arad
Am eu un comentariu: de ce nu e concertul dupa licenta??? ca asa sigur nu ajung... nu ma impresioneaza in mod deosebit, dar la cate concerte rock sunt in Romania....
Is everybody in?
The ceremony is about to begin.
The ceremony is about to begin.
-
thor - Junior Member
da chiar bre piar neatza, am si io o intrebare: de ce nu e concertu' asta a lu' matale (ca presupun ca matale il organizezi ca te vad prins in pregateli pan' dincolo de urechi) aicisa la mine in fatza blocului, intre cinspe si optispe, ca atunci am io nitel timp liber?! ma rog, nu ca as stii despre ce e vorba sau ca m-ar interesa Paradise Lost da' asa, sa mai auda si pensionarii de la etaju' 2 cum suna o chitara electrica ca tare dor le e.
peseu: hai mah, intoarceti-va din conced si de pe la bunicii de la sziget ca plange forumu' de durere dupa voi.
peseu: hai mah, intoarceti-va din conced si de pe la bunicii de la sziget ca plange forumu' de durere dupa voi.

-
nocturna - Mesaje: 8725
as vrea sa stiu de la ce ora este concertul din 25 august de la arad a celor de la paradise lost si cit costa un bilet
- bbubbulina
- Junior Member
paradise lost la arad
bai deci treaba e simpla pe site-ul lor oficial a aparut la tour date (gig date) ca vor concerta la arad ....
dar astazi tot pe acel site a aparul si un mare CANCELLED!!!!! :
dar astazi tot pe acel site a aparul si un mare CANCELLED!!!!! :

- pishcot
- Junior Member
6 mesaje
• Pagina 1 din 1