Noul stil Ca$$a Loco
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Noul stil Ca$$a Loco
Nu stiu daca s-a mai deschis un subiect la fel (eu am cautat si nu am gasit) dar tare sunt curios sa aflu parerea voastra despre noul stil adoptat de baietii de la Ca$$a Loco ! Mie 1 imi placea vechiul stil ! Era ... ceva ! Acum nu imi mai place si nici nu cred ca o sa prinda la public ! Nu le sta bine, cantand piese "serioase" ! Din pacate au facut acest pas spre "ce se vinde", dar nu prea cred ca va tine ! Daca doriti puteti vota si in sondaj, care stil il preferati ! E Aproximativ ... parerea mea !:a
- Aproximativ
s-a mai deschis un thread Aproximativ la fel :o si am mai spus ... melodia asta ultima e copiata dupa Trouth Hurts 100 % . imi pare rau pt ei dar inainte faceau muzica mai belea
-
monk - Mesaje: 2747
Erau mai k lumea inainte... vechiul stil.. cum l`au numit ei... happy-hop sau ceva de genu`.... erau comici... numa `faceau nimeni asa ceva... dar... acuma s`au prostit... in primul rand pt ca mel. e copiata... dar... nu`i prinde stilu` asta! chiar delok... anyway... sa vdm ce mel vor mai scoate ...tot ceva "serios" ....
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
erau parca mai k lumea inainte, chiar daca uneori erau rasuflati...
ultima melodie e naspa rau de tot...
aa, si de ce nu mai fac oare serialul ala la pro tv?.. mie imi placea destul de mult..
ultima melodie e naspa rau de tot...
aa, si de ce nu mai fac oare serialul ala la pro tv?.. mie imi placea destul de mult..
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
-
sohatzki - Junior Member
Continua serialul "Ca$$a Loco"?
Momentan nu exista nici o oferta de a continua serialul. Desemnea nu stim nici macar noi de ce nu au continuat filmarile. Nu sunt motive legate de bani sau audienta.
... cam asta e motivatia de pe siteul lor
Momentan nu exista nici o oferta de a continua serialul. Desemnea nu stim nici macar noi de ce nu au continuat filmarile. Nu sunt motive legate de bani sau audienta.
... cam asta e motivatia de pe siteul lor
-
monk - Mesaje: 2747
Off ...asa de rau imi pare...imi placeau mult la inceput..insa acum nu mai imi plac...nush sunt obisnuita cu stilul lor vechi ...aveau atatea ideei cool...si parerea mea e ca piesele vechi chiar li se potriveau....pacat ca acum nu mai sunt comici care erau!!!...
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
Re: Noul stil Ca$$a Loco
Cassa Loco?? ..hai mai fratilor ca n-au cum sa se schimbe!!!! ..au incercat si ei sa demonstreze ca pot fi si seriosi
..ca tot romanul: radem radem , dar mai facem si cate-o chestie serioasa..
..eu unul nu cred ca si-au schimbat stilul... poate tocmai d'aia au scos piesa asta, ca nu-i credeati in stare..
..Ei bine, au dovedit, acum, inapoi la treaba .. (sper)
bafta!

..eu unul nu cred ca si-au schimbat stilul... poate tocmai d'aia au scos piesa asta, ca nu-i credeati in stare..

bafta!
-
Bortzianu' - Junior Member
As vrea si eu sa cred asta, Botziene!..insa....nu stiu ce sa zic.....Dupa ce i-au plagiat extraordinarii aia de la plus2.....poate li s-a acrit si lor sa nu fie luati in serios....
Si cum o fi, schimbare sau nu, pe mine tot ma amuza. De ce? Poate fiindca nu au nici o treaba cu rap-ul.....asta in caz ca spre rap se indreapta tentativa lor de "vorbit", din noul single....
Influentele banghra ma deranjeaza.....Brusc si dintr-o data, toata lumea canta banghra! de unde pana unde, fratele meu????
Oricum, mie imi place mult cum suna refrenul. Recunosc. :a
Sa dea Domnul sa se intoarca la "happy hip-hop", sau cum naiba or fi intitulat ei stiul abordat pana de curand.
Sper din tot sufletul ca influentele indiene si turcesti reprezinta doar un experiment de moment....
Si cum o fi, schimbare sau nu, pe mine tot ma amuza. De ce? Poate fiindca nu au nici o treaba cu rap-ul.....asta in caz ca spre rap se indreapta tentativa lor de "vorbit", din noul single....

Influentele banghra ma deranjeaza.....Brusc si dintr-o data, toata lumea canta banghra! de unde pana unde, fratele meu????
Oricum, mie imi place mult cum suna refrenul. Recunosc. :a
Sa dea Domnul sa se intoarca la "happy hip-hop", sau cum naiba or fi intitulat ei stiul abordat pana de curand.
Sper din tot sufletul ca influentele indiene si turcesti reprezinta doar un experiment de moment....
- Unregistered
off-topic. sorry
mesajul anterior imi apartine.... banuiesc ca de-acum trebuie sa ma semnez la finalul fiecarui mesaj, in cazul in care, desi aparent logata, post-urile mele risca sa apara "anonime".
- usualflow
- Junior Member
Re: Re: Noul stil Ca$$a Loco
Initial trimis de krossfire
..s-au mai deschis vreo doua shtiu,pentru ca pe unul eu l-am deschis!Shi pentru ca nimeni nu vazuse atunci videoclipul l-am rugat pe admin sa-l inchida.Aprops Ca$$a LoCo,desi acum par c-au dat-o pe umor subtil chiar au dat-o usor pe dragoste.Leonard considrea ca s-au maturizat.Orikum nu shtiu cat va mai rezista proiectul Ca$$a LoCo,pentru ca fiecare are proiectele lui:Leonard-regie scurt metraj,Cosmin-studio iar Bogdan-si-a cumparat un apartament in bucale,sivrea sa se puna serios pe lucru la alte chestii...
P.S:Tot albumul este in stilul astah,iar cei de la Plus 2 n-aveau cum sa-i plagieze,trupa Plus 2 infiintandu-se in 1994.Recunosc orikum ca erau mult mia buni Ca$$a LoCo,acum au dat-o pe "umor subtil"..sau nu???
Respect!
-
krossfire - Junior Member
Erau mai comici inainte... acum, au devenit putin comerciali... si nu cumva e vb despre un cover la piesa lui Rakim, Addictive??? :rolleyes: Zilele trecute am ascultat-o si mi-a adus aminte de Ca$$a Locco... 

Only pilots know why birds are singing!
- F|y!
- Junior Member
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii