Cel mai tare album romanesc

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Cel mai tare album romanesc

Mesajde n0_wAy_0ut » Dum Aug 10, 2003 11:33 am

Dupa parerea voastra, care este cel mai bun album romanesc scos vreodata pe piatza, si de ce vi se pare cel mai bun???
n0_wAy_0ut

2644

Mesajde baixinho© » Dum Aug 10, 2003 11:39 am

selecteaza, foca, selecteaza
da de ce nu spui tu primul/prima?

evident, multumex pentru atentie
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

THE BEST...

Mesajde Hades » Dum Aug 10, 2003 12:04 pm

VeritaSaga - Punct si de la capat , fara nici o discutzie... indiferent de gustul fiecaruia... si lu tata i-a placut...

PS: daca vrei sa-l cumperi http://www.veritasaga.ro

PacE
There is no save game in real life...
Hades

2649

Mesajde baixinho© » Dum Aug 10, 2003 12:54 pm

selecteaza, foca, selecteaza
Hadesule, ai uitat sa spui sa nu imprumutam sau sa piratam acest album. cum se poate o asemenea scapare?

evident, multumex pentru atentie.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Titina » Dum Aug 10, 2003 5:41 pm

1. Anna Lesko-Flacari
2.Andreea Balan-Libera din nou
3.Miki-Miki
4.K-Pital-Visuri
5.Alina Sorescu-Vrei altceva
6.Andreea Balan-Te joci cu mine
7.N&D-Fac ce vreau
8.Selena-Perfect
...cam atat.....
Titina
Junior Member

Re: Cel mai tare album romanesc

Mesajde broos » Dum Aug 10, 2003 8:27 pm

Initial trimis de n0_wAy_0ut
Dupa parerea voastra, care este cel mai bun album romanesc scos vreodata pe piatza, si de ce vi se pare cel mai bun???

Cel mai tare album care are ceva inedit de spus pe piatamuzicala de la noi este Nico-"Gand pentru ei". Imbina r&b-ul cu rap-ul si iese ceva noi si finut. Pana acum n-am mai avut asa ceva. Merita incercat.
broos
Junior Member

Mesajde Weirda » Dum Aug 10, 2003 9:13 pm

hmm... cel mai bun album.. i don`t know... cred ca ar trebui sa stabilim un cel mai bun album pt fiecare stil de muzica..... pt ca nu putem sa amestecam genurile... sa ne hotaram asupra unuia... :con:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde ballooba » Dum Aug 10, 2003 9:52 pm

Greu de spus..
Bug Mafia -de cartier..
Hi-q - Da muzica mai tare..
butzi butzi!!
ballooba
Junior Member

Re: THE BEST...

Mesajde edd » Dum Aug 10, 2003 9:56 pm

Initial trimis de Hades
VeritaSaga - Punct si de la capat , fara nici o discutzie... indiferent de gustul fiecaruia... si lu tata i-a placut...

PS: daca vrei sa-l cumperi http://www.veritasaga.ro

PacE

Intr-adevar e super tare albumul asta al baietilor.Si merita ascultat,dupa cum bine spui,indiferent de gust,da` cred ca e putin cam mult sa spui k e cel mai bun album romanesc scos vreodata pe piatza

Pace
edd
edd

Re: Re: THE BEST...

Mesajde bogdanovici666 » Dum Aug 10, 2003 10:30 pm

ATAC - Tranceformarea (super album trance cu linii melodice super marha si o voce superba)!

K-PITAL - Visuri (mi se pare unul din cele mai reusite albume techno de la noi, daca mai exista altele)!
bogdanovici666
Junior Member

Parerea mea...

Mesajde n0_wAy_0ut » Lun Aug 11, 2003 2:17 pm

Pai, c sa zic. Mie cel mai bun mi s-a parut Vama Veche - Am sa ma-ntorc barbat din doua motive; odata pentru ca este un album inedit, ceva nou, diferit de restul, o mica poveste, melodiile sunt legate intre ele fapt ce a determinat si succesul imens inregistrat de spectacole. In al doilea rand pentru orchestra. Daca stati sa ascultati macar un pic negativele melodiilor, sau "Uvertura", vetzi observa calitatea muzicii, a sunetului, care dupa umila mea parere depaseste un pic celelalte albume romanesti.
n0_wAy_0ut

baaaaa, e vorba de cel mai bun album din toate timpurile, nu de looseri din sec.21

Mesajde piper1996 » Lun Aug 11, 2003 2:31 pm

hm, sincer, mie mi-a placut foarte mult Secunda 1 al lui Mircea Baniciu ... si au mai fost niste albume Iris ,.... si Compact .... ala din Cluj, cu discul pe care era "Cantec pentru prieteni" ... si Celelalte Cuvinte .... dupa mine, un album este bun in momentul in care majoritatea melodiilor te ung pe suflet si pot deveni hituri .... si atunci albumul se numeste "The Best Of" ... :-)
piper1996

Mesajde memetshot » Lun Aug 11, 2003 3:10 pm

cargo-ziua vrajitoarelor
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde punct » Lun Aug 11, 2003 5:07 pm

animaloo mi-a luat-o inainte. cel mai tare album :cargo- ziua vrajitoarelor
X
punct
Junior Member

Re: Cel mai tare album romanesc

Mesajde Unregistered » Lun Aug 11, 2003 5:43 pm

Initial trimis de n0_wAy_0ut

bug mafia - dupa blocuri pt ca'i probabil sg album din ce o aparut pe la noi care ii gandit si realizat bine de la cap la coada
Unregistered

Mesajde matzu » Lun Aug 11, 2003 6:59 pm

dupa mine, akcent - 100bpm( o suta de batai pe minut) :o
matzu
Junior Member

Mesajde usualflow » Lun Aug 11, 2003 10:07 pm

Sunt ceva albume romanesti valoroase si as putea aminti cu aceasta ocazie Coma- "Somn", R.A.C.L.A. - "Plus Infinit", Firma - "La Orbire"..... e t c .....

Insa eu personal consider ca albumul "de debut" semnat "Unu' " este cel mai bun material muzical aflat pe piata la ora actuala.... De ce?( scrie in topic ca tre' sa argumentam)... Am spus-o in nenumarate randuri si repet: este albumul care a avut un rol decisiv in ridicarea nivelului; este foarte bine lucrat, sound-ul e ireprosabil, ideile sunt originale, albumul contine multe track-uri, iar colaborarile reprezinta punctul culminant. In fine, lista de argumente e lunga... Ce conteaza de fapt e ca albumul este iesit din comun... contribuie la dizolvarea granitei dintre underground si mainstream.

...parerea mea...

...e doar o parere subiectiva.... si eu chiar cred in ce spun :D

:o
usualflow
Junior Member

ma reprezinta

Mesajde Unregistered » Mie Aug 13, 2003 3:44 pm

''Cantece noi cu Directia5"
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mar Aug 19, 2003 7:56 pm

vama veche!!!!
Unregistered

Mesajde Deea_Em » Mie Aug 20, 2003 11:21 am

Nu pot sa vorbesc de cel mai bun album decat dintr-o perspectiva subiectiva. Ce mi se pare mie "the best" altuia nu i se pare asa cool. Mie mi se pare ca cei de la Vama Veche au scos un album super. "Am sa ma intorc barbat" e un album beton. La fel mi se pare ca au scos si cei de la Parazitii. La asta nu aveti replica. "Irefutabil" e cu siguranta albumul cel mai bun. Mi-a mai placut si albumul Voltaj 424. Cam atat....
Sunt fata de care ti-a spus maica-ta sa te feresti...
Deea_Em
Junior Member

Mesajde Dreamy_Girl » Dum Aug 24, 2003 10:01 pm

Albumul meu preferat="Cantece noi cu DIRECTIA 5" Mi s-a parut mai echilibrat decat "Superstar" si "Octombrie"
Iarasi, mi-a placut f. mult Taxi-"C"
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde krossfire » Dum Aug 24, 2003 10:24 pm

.Firma-La Orbire..fara..comentarii..asat hdaca avetzi acordul mental.

Cei ce asculta manele sa fie foarte atentzi la randurile urmatoare:

"Manelisti,lelistilor
Io va-s bate cu-n picior
In c** v-ash f*** din zbor
Zise krossu' Nevermore!
krossfire
Junior Member

Mesajde Floriris » Dum Aug 24, 2003 10:24 pm

Cam greu sa ma decid, dar optez intre:
IRIS - Mirage, Matase Alba
Cargo - Destin
Firma - La Orbire
Phoenix - Cantafabule
Rock-ul este cea mai sincera muzica
www.floriris.go.ro
Floriris
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mar Sep 16, 2003 4:57 pm

Proconsul - 10 povesti!
Unregistered

Mesajde SiMiCs » Mar Sep 16, 2003 5:19 pm

Cel mai tare album romanesc : ReVoLuTiOn (Animal X ) !!!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

well...

Mesajde Sweet-one » Joi Sep 18, 2003 9:14 pm

Ce sa zic?... E interesant subiectul, dar raspunsurile nu au cum sa fie decat subiective, putin personale. Asadar, opinia mea este k albumele kre m-au impresionat cel mai mult sunt:
1. Voltaj- "424" (pt k am gasit ceva kre sa ma atraga la fiecare melodie promovata sau nu apoi)
2. Taxi- "C" (pt k l-am ascultat fara sa simt nici pt un minut nevoia de a derula; a fost fascinant) Of course, si "Taxi de cursa lunga" (kre e de fapt un "Best of..." a fost tare.
3. Hi-q - "Da muzuca mai tare" (pt k reuseste sa ma scota din orice stare de deprimare)
Sweet-one

Mesajde Coralia » Vin Oct 31, 2003 7:41 pm

Imi plac cele trei albume Proconsul. Interesant, fiecare in felul lui! Si nu-mi raspundeti decat dupa ce le ascultati!
Coralia

Mesajde Floriris » Vin Oct 31, 2003 9:22 pm

IRIS 4 MOTION, mi se pare cel mai interesant din toate albumele IRIS de pana acum, si poate din toata Romania
Rock-ul este cea mai sincera muzica
www.floriris.go.ro
Floriris
Junior Member

3945

Mesajde baixinho© » Sâm Noi 01, 2003 7:33 am

EP-u Periculos este cel mai atre album scos vreodata de catre o formatie de muzica din Romania.
ANTI

baixinho©

Re: Re: Cel mai tare album romanesc

Mesajde Unregistered » Sâm Noi 01, 2003 7:17 pm

Initial trimis de broos

Cel mai tare album care are ceva inedit de spus pe piatamuzicala de la noi este Nico-"Gand pentru ei". Imbina r&b-ul cu rap-ul si iese ceva noi si finut. Pana acum n-am mai avut asa ceva. Merita incercat.

eu am albumul lui nico si vreau sa spun ca are niste versuri de kkt.
negativele sunt bune.. liniile melodice lafel... dar cand e vorba de versuri se repeta de nu-ti vine sa asculti tot albuma ca te plictisesti de acelasi mesaj.
parerea mea...
Unregistered

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii