vama veche - 18 ani
26 mesaje
• Pagina 1 din 1
vama veche - 18 ani
hmm... ce parere aveti de melodi asta? mie una imi place......nu stiu.....sunt versuri misto.......dar sa zicem .....

so go on and scream
scream at me i'm so far away
i won't be broken again
i won't be broken again
-
Aldea Alina - Junior Member
Versuri de kkt? Auzi da catzi ani ma rog? Ia zi sa te aud! Mie mie se para ca versurile de la 18 ani sunt cat se poate de inspirate. E o melodie fenomenala. Imi place la nebunie. Si descrie exact ce gandeste un tanar de 18 ani. (io abia am implinit 18 si de asta stiu ) In concluzie....Draga nu-mai-tzin-minte cum te cheama.... nu te mai da cunoscatoare de muzica dak nu ejti.
Peace!
Peace!
Sunt fata de care ti-a spus maica-ta sa te feresti...
-
Deea_Em - Junior Member
hmmm..poate...
da....daca e asa greu sa te uiti sa vezi cum ma cheama nu stiu daca o sa suporti ideea de ani mei......baga si tu un info si uita-te la datele mele......
by the way sa inteleg ca esti fan vama veche ?
dap si mie imi place...si nu am vrut sa spun ca sunt versuri d kkt....acum am modificat sa nu se mai inteleaga gresit .....
by the way sa inteleg ca esti fan vama veche ?
dap si mie imi place...si nu am vrut sa spun ca sunt versuri d kkt....acum am modificat sa nu se mai inteleaga gresit .....
so go on and scream
i won't be broken again
i won't be broken again
-
E intr-adevar o piesa buna, dar, dupa parerea mea, la un moment dat versurile cam lasa de dorit fata de adevarata valoare a celor de la Vama Veche... cel putin faza aia cu "Stai nu te mai misca, asta-i poza noastra, 28 febr, la metrou la gara ne iubim" ma cam zgarie la ureche. VV au piese mult mai bune decat asta.
If a god of love and life ever did exist... he is long since dead. Someone... something rules in his place.
- NEmessIS
- Junior Member
U`re right
Da Nemessis .....ai dreptate......
(....vi le fac cadou, impliniti`le voi...visul meu il traiesc chiar acum ) Unde e rima?
(....vi le fac cadou, impliniti`le voi...visul meu il traiesc chiar acum ) Unde e rima?
- Rimeea
Ce va tot legati de ei? Si nu ca sunt fana Vama Veche...da stiu sa apreciez valoare artistica a unei melodii. Si care e faza cu rima? decat sa puna nijte rime din alea de kko ( de genul " la mare/la soare/te iubesc/ si te doresc" ) sincer prefer versurile asa cum sunt. Si melodia e fenomenala. Versurile sunt exceptionale si nu aveti ce comenta ! punct!
Peace
Peace
-
Deea_Em - Junior Member
Hmm.eu sincera sa fiu niciodata nu mi`au placut vama veche..da recunosc ca au unele piese dragute...numai nu`s genu meu...da piesa asta e chiar Naspha...versurile alea...sunt ..doar aruncate p`acolo sa fie aruncate...Naspha!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
Initial trimis de Deea_Em
Ce va tot legati de ei? Si nu ca sunt fana Vama Veche...da stiu sa apreciez valoare artistica a unei melodii. Si care e faza cu rima? decat sa puna nijte rime din alea de kko ( de genul " la mare/la soare/te iubesc/ si te doresc" ) sincer prefer versurile asa cum sunt. Si melodia e fenomenala. Versurile sunt exceptionale si nu aveti ce comenta ! punct!
Peace
Deea_Em nu uita ca gusturile nu se discuta!!..dak tie iti place o piesa asta Nu inseamna ..ca`i place lu .."X" sau lu "Y" ...Si ma deranjaza ca te consideri superioara ...Ce crezi? Ca dak tie iti place o piesa e obligatori sa ii placa si la alcineva? ...trebuie sa inveti...ca de multe ori lumea nu va fi de acord cu tine !!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
Stiu ca nu toti sunt de acord cu mine. Dar faza e ca unii isi dau cu parerea numa asa ca sa se bage in seama. Sunt unii manelisti care ii critica pe adevaratii artisti din Romania. Si asta makes me mad. Cand vad ca nu este apreciata muzica adevarata si sunt criticate lipsa de rima....pur si simplu imi ies din fire...Vama Veche este una din cele mai bune trupe si spre deosebire de altii face muzica. Imi cer scuze dak am exagerat cu laudele.....
Peace
Peace
-
Deea_Em - Junior Member
wow.......
cand am deschis subiectul nici nu ma asteptam la atatea pareri
ok ....vorba lui simics ...gusturile nu se discuta......unii zic ca e faina melo altii zic ca nu .......sincer pe mine ma bine dispune melodia asta tot timpul......chiar daca imi vine sa plang.....
ok ok...am vb de piesa......acum sa va aud...
CE PARERE AVETI DE VIDEOCLIP?
pupik

ok ....vorba lui simics ...gusturile nu se discuta......unii zic ca e faina melo altii zic ca nu .......sincer pe mine ma bine dispune melodia asta tot timpul......chiar daca imi vine sa plang.....
ok ok...am vb de piesa......acum sa va aud...
CE PARERE AVETI DE VIDEOCLIP?
pupik
so go on and scream
i won't be broken again
i won't be broken again
-
Clipul e dragutz, iar melodisa e SUPERBA!!!!!!!!
Versurile sunt SUPER, imi place mesajul pe care il transmit...
"Lume, cat te iubesc
Sufletul mi-e bomba, explodez
Vise in mii de parti,
Vi le fac cadou, impliniti-le voi
Visul meu il traiesc chiar acum"

"Lume, cat te iubesc
Sufletul mi-e bomba, explodez
Vise in mii de parti,
Vi le fac cadou, impliniti-le voi
Visul meu il traiesc chiar acum"
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
-
Dreamy_Girl - Junior Member
parerea mea!
intr-adevar melodia e tare draguta, ca de altfel toate piesele formatiei vama veche. tudor chirila are o voce superba iar versurile si linia melodica nu se lasa mai prejos.
de ce trebuie sa fie o rima, daca piesa suna bine si versurile au logica? de ex. uite aici rima:" alo, alo, sunt eu picasso, ti-am dat beep si sunt voinic" , dar ce sa inteleg eu din versurile astea?
Initial trimis de Rimeea
Da Nemessis .....ai dreptate......
de ce trebuie sa fie o rima, daca piesa suna bine si versurile au logica? de ex. uite aici rima:" alo, alo, sunt eu picasso, ti-am dat beep si sunt voinic" , dar ce sa inteleg eu din versurile astea?
X
-
punct - Junior Member
Si in trecut imi placea vama veche, insa de la melodia "18 ani" imi place si mai mult, si e una dintre sg trupe romanesti care le ascult cu pacere!
Clipul piesei e misto, iar versurile sunt "super-happy" si destul de usor de retinut (desi nu au o rima de kkt)!!!
love vama veche&tudor chirila!!!
Clipul piesei e misto, iar versurile sunt "super-happy" si destul de usor de retinut (desi nu au o rima de kkt)!!!
love vama veche&tudor chirila!!!
- i'm back
- Junior Member
Clipu` e realist... Cam asa se poarta un tanar d 18... Melodia e bestiala..!!
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
re
e la fel de draguta ca "hotel cismigiu" sau "nu am chef azi" ambele fiind f. realiste....
so go on and scream
i won't be broken again
i won't be broken again
-
Daca nu asculti tot albumul nu poti sa-ti dai seama de mesajul nici unei melodii (chiar daca 18 ani pare de sine statatoare)
cel mai bine ar fi sa vezi si Am Sa Ma Intorc Barbat la National, si abia apoi poti sa-ti dai cu parerea.
PS: Povestea merge mai departe
vlad@vamaveche.kestii.ro
cel mai bine ar fi sa vezi si Am Sa Ma Intorc Barbat la National, si abia apoi poti sa-ti dai cu parerea.
PS: Povestea merge mai departe
vlad@vamaveche.kestii.ro
- Unregistered
18 ani
Melodia e Ok, se putea si mai bine, dar nu se poate sa scoata "vama veche - vama veche" pe fiecare album.
Durerea e ca in contextul albumului melodia are alta semnificatie, si cine a fost la TNB stie ce aberez eu aici. Din pacate e cam singura melodie de pe album care se poate da "independent", ca restul sint legate intre ele si nu mai intelegi nimic.
Albumul are valoare ca intreg, daca il rupi pierzi aproape totul.
Inainte de lansarea albumului a aparut la Tv "betia" si chiar daca stiu toate melodiile lor nu am reusit atunci sa inteleg nimic, mi se parea ceva atroce. Dar am fost la TNB si am inteles ca "Povestea merge mai departe..."
E doar o parere, nu trebuie sa se simta nimeni jognit si obligat sa riposteze
CB
Durerea e ca in contextul albumului melodia are alta semnificatie, si cine a fost la TNB stie ce aberez eu aici. Din pacate e cam singura melodie de pe album care se poate da "independent", ca restul sint legate intre ele si nu mai intelegi nimic.
Albumul are valoare ca intreg, daca il rupi pierzi aproape totul.
Inainte de lansarea albumului a aparut la Tv "betia" si chiar daca stiu toate melodiile lor nu am reusit atunci sa inteleg nimic, mi se parea ceva atroce. Dar am fost la TNB si am inteles ca "Povestea merge mai departe..."
E doar o parere, nu trebuie sa se simta nimeni jognit si obligat sa riposteze

CB
- Unregistered
a asa cum e intreaga poveste a lui Andrei...Gavrila...plina de emotie si de realism...
e foarte adevarat ca trebuie sa asculti tot albumul sa poti intelege care e defapt mesajul...daca ai ascultat doar "18 ani" de pe Am sa ma intorc barbat te gandesti ca ia te uita ce tipa ala asa ca are doar 18 ani, ca e nebun, iubeste si nu are bani...a innebunit lupu...pardon...chirila;)
asa ca va recomand sa cumparati si sa ascultati albumul!
e foarte adevarat ca trebuie sa asculti tot albumul sa poti intelege care e defapt mesajul...daca ai ascultat doar "18 ani" de pe Am sa ma intorc barbat te gandesti ca ia te uita ce tipa ala asa ca are doar 18 ani, ca e nebun, iubeste si nu are bani...a innebunit lupu...pardon...chirila;)
asa ca va recomand sa cumparati si sa ascultati albumul!
vara asta am sa beau toata marea si am sa-i pun sarea langa un shot de tequila;)
- tequila
- Junior Member
26 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii