Parerile voastre despre Festivalul Mamaia2003....organizare,concurenti,cele 3 sectiuni(interpretare,creatie,slagare) si cele vis a vis de castigatori
Sa va spun si parerea mea......organizarea din anul asta a lasat mult de dorit,pacat de concurenti care s-au prezentat impecabil(exceptand cativa de la slagare)...eu zic ca editia din anul asta nu merita asa concurenti.
Voi ce parere aveti despre tot acest fiasco???
Mamaia 2003
2 mesaje
• Pagina 1 din 1
k...vad ca nu prea indrazniti:>>
eu m-as opri in primul rand la sectiunea slagare unde vedetele noastre s-au straduit cat au putut sa faca o imkpresie buna..parte frumoasa e ca au si reusit...UNELE...ca ce-i mult strica.
Sincer nu ma asteptam ca O-Zone sa cante asa bine live
Class am auzit ca au fost descalificati din cauza ca au facut playback,poate le-a fost frica sa nu o dea iar in bara,ca la MTV.
K-pital a incercat sa compenseze vocea(care ii lipseste cu desavarsire) cu look-ul si aparitia ei foarte reusite,socante chiar.
restul ....astept si de la voi.
Andreea B? Candy? Pepe? Vank? Ackent? Andreea A? Hara? etc....astept comentarii despre cine vreti voi.
eu m-as opri in primul rand la sectiunea slagare unde vedetele noastre s-au straduit cat au putut sa faca o imkpresie buna..parte frumoasa e ca au si reusit...UNELE...ca ce-i mult strica.
Sincer nu ma asteptam ca O-Zone sa cante asa bine live
Class am auzit ca au fost descalificati din cauza ca au facut playback,poate le-a fost frica sa nu o dea iar in bara,ca la MTV.
K-pital a incercat sa compenseze vocea(care ii lipseste cu desavarsire) cu look-ul si aparitia ei foarte reusite,socante chiar.
restul ....astept si de la voi.
Andreea B? Candy? Pepe? Vank? Ackent? Andreea A? Hara? etc....astept comentarii despre cine vreti voi.
- capsuna'
- Junior Member
2 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Pop si Dance romanesc