hey guys. am gasit un site misto despre rock, http://rockritique.3x.ro ... dati si voi o tura si vedeti daca va place.
Are niste sectiuni interesante si se adreseaza rockerilor cu atitudine, are un gust de metal dar e accesibil, zic eu ...
Rockritique
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
mersi
multumesc. inca nu-l agreez pe tipu` asta L ... care nu-si da seama ca ma oboseste fie pentru ca nu are bunul simt si decenta necesara, fie pentru ca il incearca o placere perfida in a chinui oameni care au o viata
macar am avut decenta de a nu-i divulga numele

macar am avut decenta de a nu-i divulga numele

- v-man
- Junior Member
s
Klumea site-ul! E bine ca apar mai multe locuri pe net-ul romanesc dedicate muzicii rock. I, myself
tocmai lucrez la unul asemantor! Dar in legatura cu articolul, eu ce sa inteleg: ca e rau sa fii fan Korn. Ah, si scuzati-ma ca eu ca rocker nu port parul lung si nu am blugii taiati. Este evident, sunt un terbilist ca L , un smecher din ala caruia ii plac piercingurile si rastele. Imi pare rau ca nu raman pe loc, moda se schimba, si rockul la fel.

-
rocketman - Junior Member
Re: s
Initial trimis de rocketman
Klumea site-ul! E bine ca apar mai multe locuri pe net-ul romanesc dedicate muzicii rock. I, myselftocmai lucrez la unul asemantor! Dar in legatura cu articolul, eu ce sa inteleg: ca e rau sa fii fan Korn. Ah, si scuzati-ma ca eu ca rocker nu port parul lung si nu am blugii taiati. Este evident, sunt un terbilist ca L , un smecher din ala caruia ii plac piercingurile si rastele. Imi pare rau ca nu raman pe loc, moda se schimba, si rockul la fel.
Articolul meu cred ca mai degraba sta ca marturie ca moda si rockul nu au ce cauta impreuna. Unii ca L. inteleg prin rock un mijloc de a fi la moda.Ori, rockul e un sentiment, o stare, pe care o simti asa cum este, care traieste in tine si in inima ta ... iar referitor la par, ti-l citez pe Pitis: "Nu conteaza cat de lung am parul, ci conteaza cat si cum gandesc ..."

Razboiul parerilor ramane deschis ...
ps: vezi si Noua coperta a rockului.
- v-man
- Junior Member
6 mesaje
• Pagina 1 din 1