Ce parere avetzi despre noua formula Candy?!
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ce parere avetzi despre noua formula Candy?!
:sal: Mie imi placeau mai mult innainte. Am ultimul album al lor si mi se pare nashpa rau.Nu mai au melodii mishto .. si Giuia arata nashpa rau!!;B :bye:
- FaNNY_
- Junior Member
Re: Ce parere avetzi despre noua formula Candy?!
si mie imi placeau mai mult inainte..poate m-am obisnuit cu ele in formula de 3...cand a plecat Claudia,mi-a parut rau dupa ea..si pe monik nu o suportam.acu' o suport,dar imi pare tare rau ca a plecat selena.;P n-am ascultat albumul nou,dar nu prea cred ca e nasph asa cum spui tu[ma rog,parerea ta si ti-o respect,nu cum face MAIMUTA KOALA].melodia ''ochii tai'' imi place f. mult.Initial trimis de FaNNY_
:sal: Mie imi placeau mai mult innainte. Am ultimul album al lor si mi se pare nashpa rau.Nu mai au melodii mishto .. si Giuia arata nashpa rau!!;B :bye:

- cat_
- Junior Member
Well... mie ..imi plac cat de cat...adik..imi place mai mult coregrafia
iar cel mai reusit videoclip al lor mi se pare "nu te iert" ... Bine au facut ca s`au despartit de Selena.. pt ca... are la fitzeeee cu tona! :p si nici n`avea voce.. anyway.. that`s my opinion..
Giulia... mi se pare o tipa de treaba..e chiar dragutza... arata bine... si Monica la fel :kiss:

Giulia... mi se pare o tipa de treaba..e chiar dragutza... arata bine... si Monica la fel :kiss:

In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
Candy....lol.....cand au aparut mi-au placut foarte mult... acum...yac.... oka... arata foarte bine amandoua... da` faza e ca nu au nici o treaba cu muzica... in plus melodia aia Hei-la.... sux big time. Face de rusine notiunea de muzica...
Parerea mea...
Peace! :o
Parerea mea...
Peace! :o
Sunt fata de care ti-a spus maica-ta sa te feresti...
-
Deea_Em - Junior Member
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii