Raku
106 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Raku
Am primit recent niste mp3-uri cu RAKU! Eu nu mai auzisem de ei, am impresia ca albumul se numeste "In mediu vitreg"!
A auzit careva de ei? Albumul acesta suna f.bine, personal pot spune ca sunt singurii "romani" care ii ascult in acest domeniu!
Eu nu sunt la curent cu toate aparitiile, etc, dar ma intrebam daca stie careva de unde este trupa (pare a fi din Bucuresti, deoarece asa reiese dintr-o melodie), cate albume au scos, etc...
Inca odata, mie imi par peste BUG Mafia si restul, dar poate sunt subiectiv...
A auzit careva de ei? Albumul acesta suna f.bine, personal pot spune ca sunt singurii "romani" care ii ascult in acest domeniu!
Eu nu sunt la curent cu toate aparitiile, etc, dar ma intrebam daca stie careva de unde este trupa (pare a fi din Bucuresti, deoarece asa reiese dintr-o melodie), cate albume au scos, etc...
- Daphix_
- Junior Member
Re: Raku
Raku este o 'trupa' de o persoana, anume Raku. A cantat cu Morometzii pentru 2 albume (daca nu ma-nsel).
Oricum, 'in mediu vitreg' e scos demult, dar inca se mai simte influenta. Dupa parerea mea, este cel mai misto album produs underground.
Cand vorbesti de Raku, Mafia, trebuie sa-ntelegi ca sunt pe nivel complet diferit. Mafia este comercial, atat in muzica ca si in expunere. Raku, din cate stiu eu, si-a scos albumul numai prin vanzari online/prieteni/cunostinte deci e destul de ne-comercial. Si cam se simte la calitate (adica cu cat mai putina expunere, cu atat mai misto e).
Ar mai fi sa asculti CTC si in special Methadon 5000, avand in vedere ca Deliric si Vexxatu' sunt cei mai buni mc din Romania (propria opinie).
Numa' bine
Oricum, 'in mediu vitreg' e scos demult, dar inca se mai simte influenta. Dupa parerea mea, este cel mai misto album produs underground.
Cand vorbesti de Raku, Mafia, trebuie sa-ntelegi ca sunt pe nivel complet diferit. Mafia este comercial, atat in muzica ca si in expunere. Raku, din cate stiu eu, si-a scos albumul numai prin vanzari online/prieteni/cunostinte deci e destul de ne-comercial. Si cam se simte la calitate (adica cu cat mai putina expunere, cu atat mai misto e).
Ar mai fi sa asculti CTC si in special Methadon 5000, avand in vedere ca Deliric si Vexxatu' sunt cei mai buni mc din Romania (propria opinie).
Numa' bine
"sunt inzestrat cu- deosebita putere,
ce poate lasa kiar si bolta cereasca fara stele..."
/
tehnica ta....este minunata
/
-
muffinass - Junior Member
Re: Re: Raku
Numa' bine
Da... ok! Nu stiu de unde o sa fac rost, dar am sa intreb! Multumesc ptr. detalii!
- Daphix_
- Junior Member
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Raku
Hmmm, ce sa zic... Da voi ce paziti acolo (aici) la Arad? Raku a cantat la lansarea lu Pacha in Timisoara si am vazut o grama da fani de ai lui pacolo. Sunt multzi care il considera cel mai tare MC din Romania (de altfel si parerea mea!!!).
Eu itzi propun sa asculti si Veritasaga - ". si de la capat".
Raku si-a "lansat" albumu anu trecut prin februarie, parca, si a circulat doar "pe sub mana". Am impartit si io prin timisoara, dar pe atunci nu mi-a picat fisa ca Aradu e atat de aproape.
Asta asa ca info superflua peste ce au postat "colegii" mei care si-au facut datoria mai mult decat bine.
Acu, in schimbul acestor informatii "f. pretioase": vreau si io ceva la schimb: unde naiba se asculta hh, sau se dau partyuri de rap in Arad?, ca am innebunit intreband lumea (neavizata - ca mi-a fost jena sa-i opresc pa "my niggas" pa strada, chit ca am vazut destui).
Si apropo: tu ce asculti de esti aja de neavizat in materie de hh autohton?
Io, adica yo!
Eu itzi propun sa asculti si Veritasaga - ". si de la capat".
Raku si-a "lansat" albumu anu trecut prin februarie, parca, si a circulat doar "pe sub mana". Am impartit si io prin timisoara, dar pe atunci nu mi-a picat fisa ca Aradu e atat de aproape.
Asta asa ca info superflua peste ce au postat "colegii" mei care si-au facut datoria mai mult decat bine.
Acu, in schimbul acestor informatii "f. pretioase": vreau si io ceva la schimb: unde naiba se asculta hh, sau se dau partyuri de rap in Arad?, ca am innebunit intreband lumea (neavizata - ca mi-a fost jena sa-i opresc pa "my niggas" pa strada, chit ca am vazut destui).
Si apropo: tu ce asculti de esti aja de neavizat in materie de hh autohton?
Io, adica yo!
deep in thoughts, deep in trouble
-
deianira - Junior Member
ok...imi place Raku.....il admir de pe vremea cand era in morometzii.....dar e o singura problema....de unde fak si eu rost de ultimele lui melodii.....
daca avetsi informatii va rog sa ma contactatsi la: iadul@email.ro
mersi anticipat
:t
daca avetsi informatii va rog sa ma contactatsi la: iadul@email.ro
mersi anticipat
:t
Today is the last day that I'm using words...
-
Pizzi - Junior Member
Raku , Raku , Raku ... ba eu as zice ca sunt un mare fan raku ... nu am gasit pe alt cineva sa ii placa asa mult
Eu am : Morometzii - KOrespunzator
Morometzii - Luminile s-au stins
(Pe vremea aia si raku reprezinta moro)
Raku - In Mediu Vitreg
si mai am Raku cu Praetor (verita) si christu - Vremuri mai bune
Eu am : Morometzii - KOrespunzator
Morometzii - Luminile s-au stins
(Pe vremea aia si raku reprezinta moro)
Raku - In Mediu Vitreg
si mai am Raku cu Praetor (verita) si christu - Vremuri mai bune
-
Vendetta - Junior Member
Initial trimis de Daphix_
Am primit recent niste mp3-uri cu RAKU! Eu nu mai auzisem de ei, am impresia ca albumul se numeste "In mediu vitreg"!
- mujahedin
- Junior Member
Bestial...
Da, chiar as fii deacord ca e unul dintre cei mai buni Mcii din Romania, e total super tipu. Sper sa fac shi io rost de ceva melodii de ai lui. Mi-a placut de tip de hat de cand canta cu Morometzii.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
ce coincidentza ... si eu am melodiile de pe albunul lu' Raku tot in ordine alfabetica ... ca nu am apucat sa imi cumpar albumul , am luat de la cineva deja facut mp3 si nu a scris si numarul pe cd ...
mujahedin , e super melodia de pe Sindromul T , oricum , orice da raku e bit e lafel de super !!!!!!! .... RAKU 4 Ever
P.S. , l-am vazut si pe Drops la Yo! , a zis ca s-a angajat ca ospatar ca sa isi scoata si el un album ...

mujahedin , e super melodia de pe Sindromul T , oricum , orice da raku e bit e lafel de super !!!!!!! .... RAKU 4 Ever
P.S. , l-am vazut si pe Drops la Yo! , a zis ca s-a angajat ca ospatar ca sa isi scoata si el un album ...

-
Vendetta - Junior Member
01 - Yolomasta' Intro
02 - Dream Team (feat Pow)
03 - Supravietzuiesc
04 - Diferentza D Clasa (feat LDoctor, A-One, Nwanda, Deliric1, Il-ZECE, Connect-R)
05 - Nimic D Pierdut\
06 - Intre
07 - Seule Solution (feat Pow)
08 - Pentru Show (feat Subsemnatu, Drops, Parshivu)
09 - Mare Singuratic
10 - Interludiu
11 - Oxigenarea Creierelor (feat Carbon)
12 - Oricand
13 - In Mediu Vitreg (feat CTC)
14 - Va Urma
Belea album....
02 - Dream Team (feat Pow)
03 - Supravietzuiesc
04 - Diferentza D Clasa (feat LDoctor, A-One, Nwanda, Deliric1, Il-ZECE, Connect-R)
05 - Nimic D Pierdut\
06 - Intre
07 - Seule Solution (feat Pow)
08 - Pentru Show (feat Subsemnatu, Drops, Parshivu)
09 - Mare Singuratic
10 - Interludiu
11 - Oxigenarea Creierelor (feat Carbon)
12 - Oricand
13 - In Mediu Vitreg (feat CTC)
14 - Va Urma
Belea album....
"sunt inzestrat cu- deosebita putere,
/
/
-
muffinass - Junior Member
dak ai auzit de raku..eshti tare..da.. raku are un album pe care nu l'a scos pe piatza..In mediu vitreg..album pe care l'am avut shi io..shi acumm vreau sa fac rost din nou de el..dak potzi sa'mi spui shi mie cum ash putea sa mai fac rost de mp3..pe internet..k nu mai sunt in tzara..imi scrii pe only_personals@yahoo.com
- notstoned
- Junior Member
pai eu am gasit tot albumul raku pe http://www.dainet.ro/~romaneasca. dar ar trebui sa va grabiti pentru ca situ' e pe cale de disparitie, parca mai aveau 25 de zile...
What' the difference? Well, we can start at the pennis, or we can scream "I don't give a fuck!" and see who means it!
- HillBillieRaper
- Junior Member
Initial trimis de HillBillieRaper
pai eu am gasit tot albumul raku pe [url].......[/url] dar ar trebui sa va grabiti pentru ca situ' e pe cale de disparitie, parca mai aveau 25 de zile...
Cu acestia ca tine ne e rusine si scarba din toate punctele de vedere!
Unii muncesc, altzii fura! unii sustin munca, altzii furtul!
schimba-tzi nick-ul billi tu nu esti rapper!
Pe acest forum cineva tzi-a zis cum potzi sa iei cinstit albumul "In mediu vitreg", dar tu vrei sa le arazti oamenilor cum sa-l fure de pe site-ul altor hotzi!
Vom raspunde pentru faptele noastre, mai devreme sau mai tarziu!
- Unregisteredd
What the Fuck ? Si banui ca toate melodiile pe care le ai tu pe calculator sunt cumaparate, nu-i asa. Si nu ma lua tu pe mine cu lectii despre ce inseamna rapu'... Data viitoare cand o sa vrei sa-mi zici ceva, trage aer in piept si renunta... Si ca sa nu zica lumea ca sunt hot (recunosc ca nu prea ajut luand piesele de pe net) dar eu stau in Campulung, un oras pe cale de disparitie, in care un album apare dupa 2-3 saptamani de la lansare...
What' the difference? Well, we can start at the pennis, or we can scream "I don't give a fuck!" and see who means it!
- HillBillieRaper
- Junior Member
Pentru: Unregisteredd
Ai dreptate! Partial sau intr-o masura mai mare!
Eu de Raku nu auzisem... am primit intamplator niste mp3-uri pe un CD... printre care se afla si albumul "In mediu vitreg", dupa cum spuneam in 1 post al topic-ului.
Sincer, daca as gasi albumul original intr-un magazin, l-as cumpara! Dupa parerea mea este f.reusit, si omul merita rasplatit pentru munca depusa la album... Nu sunt un... cunoscator in materie de rap/hip-hop, sunt sigur ca multi sunt mai documentati ca mine, dar... pentru un fan care apreciaza muzica respectiva, este o datorie sau... cum sa zic, intr-un fel o onoare sa cumpere albumul.
Totusi, "reversul" este ca, la noi, cum reiese si din acest gen de muzica (hip-hop), mai greu cu nivelul de trai... ori unii prefera sa-si imparta banii cat mai eficient banuiesc.
Sper ca m-am facut inteles si... mesajul este parerea mea pur personala. Numai bine! Cu respect Daphix_.
Ai dreptate! Partial sau intr-o masura mai mare!
Eu de Raku nu auzisem... am primit intamplator niste mp3-uri pe un CD... printre care se afla si albumul "In mediu vitreg", dupa cum spuneam in 1 post al topic-ului.
Sincer, daca as gasi albumul original intr-un magazin, l-as cumpara! Dupa parerea mea este f.reusit, si omul merita rasplatit pentru munca depusa la album... Nu sunt un... cunoscator in materie de rap/hip-hop, sunt sigur ca multi sunt mai documentati ca mine, dar... pentru un fan care apreciaza muzica respectiva, este o datorie sau... cum sa zic, intr-un fel o onoare sa cumpere albumul.
Totusi, "reversul" este ca, la noi, cum reiese si din acest gen de muzica (hip-hop), mai greu cu nivelul de trai... ori unii prefera sa-si imparta banii cat mai eficient banuiesc.
Sper ca m-am facut inteles si... mesajul este parerea mea pur personala. Numai bine! Cu respect Daphix_.
- Daphix_
- Junior Member
Lasand la o parte cele de mai sus am gasit o sursa noua de informatii pe http://www.urbanrecords.ro
La una din sectziuni intitulata "Zale" sunt mai multe detalii despre ce urmeaza sa faca raku!
La una din sectziuni intitulata "Zale" sunt mai multe detalii despre ce urmeaza sa faca raku!
- Unregisteredd
raku nu a cantat pe vreo 2 albume cu morometzii ci a facut parte din morometzii pana il momentu despartzirii celor 3 si refacerii formatziei de 1qsapro....oricum...."in mediu vitreg" este vechi...cred ca are un an si jumate.......ce cred io e ca Raku e cel mai bun de pe la noi....."Am fost copil crescut cu cheia de gat/ din vremea cand ne bateam la cozi la ratia de unt", e ceea ce ma reprezinta.....
si deliric si vexx sunt buni, foarte buni, dar raku e peste...din punctu meu de vedere e singuru care zice ceva in care ma regasesc.......o zice pentru inima bagabontului....
si deliric si vexx sunt buni, foarte buni, dar raku e peste...din punctu meu de vedere e singuru care zice ceva in care ma regasesc.......o zice pentru inima bagabontului....
- chitzoo
- Junior Member
unregistered
Initial trimis de Unregisteredd
Lasand la o parte cele de mai sus am gasit o sursa noua de informatii pe http://www.urbanrecords.ro
unregistered...nu vreau sa fiu nesimtita, dar tu nu cumva esti in persona, if u know what I mean!?
-
deianira - Junior Member
Re: unregistered
Initial trimis de deianira
unregistered...nu vreau sa fiu nesimtita, dar tu nu cumva esti in persona, if u know what I mean!?
Dea ash fi foarte fericit sa stea lucrurile cum gandesti tu, dar mi-e bine in pielea mea. Intradevar eu am vehiculat un nr. de tel. de-al omului pe net pentru ca el voia un contact direct intr-o problema si de aici probabil "nu cumva-ul tau".
Oricum ca sa-tzi dovedesc, hai sa ne intalnim, si itzi dau parola userului meu si daca aratzi bine si gandesti cat de cat, poate ne si "imprietenim"!
- Unregisteredd
Re: Re: unregistered
Initial trimis de Unregisteredd
Dea ash fi foarte fericit sa stea lucrurile cum gandesti tu, dar mi-e bine in pielea mea. Intradevar eu am vehiculat un nr. de tel. de-al omului pe net pentru ca el voia un contact direct intr-o problema si de aici probabil "nu cumva-ul tau".
Oricum ca sa-tzi dovedesc, hai sa ne intalnim, si itzi dau parola userului meu si daca aratzi bine si gandesti cat de cat, poate ne si "imprietenim"!
m-ai spart! eu, ca orice femeie proasta (sau nu?!!!), eram doar curioasa daca unregistered nu e chiar raku in persona - nu importa motivele.
uite...il las pe daphix sa-ti spuna daca arat bine si daca gandesc bine...si mai ales: de unde sunt! (vezi ca scrie)
cat despre mine, parerea mea subiectiva si personala, ar fii ca sunt sigura ca tu nu ai gandi/nu gandesti ca mine...deci: nu ne potrivim!
daphix...am predat legatura (andreea prostesca)
-
deianira - Junior Member
Nu conteaza cine se ascunde in spatele nick-urilor zic eu... ci ideile care le postam, opiniile! Pana la urma toti ramanem cu "ceva".. suntem mai castigati... eu unul asa cred!
deianira... nu lasa tu pe Daphix_ sa spuna... ca pana la urma nu conteza ce spun eu sau altii... daca ne luam dupa "gura lumii" departe ajungem... nu?
Numai bine! Sarbatori Fericite!
deianira... nu lasa tu pe Daphix_ sa spuna... ca pana la urma nu conteza ce spun eu sau altii... daca ne luam dupa "gura lumii" departe ajungem... nu?
- Daphix_
- Junior Member
dafix & unregisteredd
Initial trimis de Daphix_
Nu conteaza cine se ascunde in spatele nick-urilor zic eu... ci ideile care le postam, opiniile! Pana la urma toti ramanem cu "ceva".. suntem mai castigati... eu unul asa cred!
Parerea mea despre mine nu conteaza, de aia las la atitudinea altora impresiile despre mine, si sunt decat 3 persoane care ma stiu de pe forumul asta.
Oricum mi-a placut cum ai raspuns, u didn't let me down, bro, txs! Peace & respect!
Merry merry x-mas for u 2 & 4 all!
-
deianira - Junior Member
106 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4