Selena si piesa "De ce ai plecat"

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Selena si piesa "De ce ai plecat"

Mesajde composer1 » Mie Oct 08, 2003 8:05 pm

Hi,

Dragi fani ai Selenei, vreau sa stiu cum va place piesa "De ce ai plecat".???

Cine stie daca se mai vinde albumul ei "Perfect".

Sau cine stie ce loc a avut Selena in topuriile romanesti?

Mai da concerte?

Multumesc tuturor care raspund aici.

V-am pupat!!!!
Fişiere ataşate
yinyang.gif
yinyang.gif (16.49 KiB) Vizualizat de 6510 ori
composer1
Junior Member

Mesajde cat_ » Mie Oct 08, 2003 8:30 pm

HI!!!!Shi eu sunt fan Selena,de aceea i-am luat shi albumul ei,care este super.Mie,cel putzin,mi-a placut.Albumul ''Perfect'',se vinde,bineintzeles.N-a trecut nici un an de la inregistrari,deci n-are cum sa dispara de pe piatza.Piesa ''De ce ai plecat'' e betonala.Imi place coloana sonora f. mult,dar shi versurile.Insa ''da-mi dragostea'' e shi mai betonala.Se vede clar ca Selena a muncit mult shi a pus suflet pe ceea ce a realizat,pentru a avea un debut solo de succes.Imi place de ea,ca la 17 ani ,ganesshte f. matur shi e f. puternica shi prietenoasa.
p.s. concerte..nu shtiu ce sa-ti raspund.nici aici n-a venit,din pacate.
Fişiere ataşate
selena.jpg
selena.jpg (11.09 KiB) Vizualizat de 6515 ori
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
cat_
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Oct 08, 2003 8:37 pm

ma scuzati ca ma dau cu parerea, despre aceeasi solista fara pic de voce (si fantoma, daca iar ajungi la andreea balan demonstrezi intr-adevar ca esti retard) si cu un album de tot kktu. din curiozitate, m-am dus pe cd.ro sa ascult piesa in cauza.
nu-mi vine sa cred! piesa e copiata 80% ca sound si parti vocale dupa tatu - "why me?" !!!!
rusine, rusine, rusine!!!!!!!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde cat_ » Mie Oct 08, 2003 9:35 pm

si ''plang de dor'' e copiata 100% dupa Britney spears ''baby one more time''.
p.s. ok gabizzu acum ca ti-ai spus parerea care oricum nu ne este de nici un folos,fa-ne placerea shi spala putina.
cat_
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Oct 08, 2003 10:14 pm

este un forum in care oricine isi poate exprima parerea, indiferent daca te intereseaza pe tine. si chiar nu te-ai prins ca mi se rupe de ceea ce face andreea balan?
(si cu asta . pt ca ai dem ca esti cu adevarat debila)
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde cat_ » Mie Oct 08, 2003 11:12 pm

Gabriele?pune-tzi repede o haina shi du ursuletzii astia la plimbare.saracii..vor shi ei sa iasa.nu-i prea frumos din partea ta,ca stai tot timpul shi tai frunze la caini,sau freci menta aia care oricum s-a uscat.hai!plimba ursuletzii shi lasa-ne pe noi.
cat_
Junior Member

nebunia e contagioasa?

Mesajde gabuba » Joi Oct 09, 2003 8:59 am

din cate observ fantoma te consideri mai multi, ie de rau. cati prieteni imaginari ai? :hehe:

si mai du-te-n pizda ma-tii fa, ca nu ma duc nicaieri! doar asa stau sa te fac pe tine sa-mi adresezi cat mai multe posturi, stoarfa jegoasa! :p
- Toţi in păr!
gabuba

Copie dupa "why me"

Mesajde composer1 » Joi Oct 09, 2003 10:09 am

Foarte caraghioasa teorie cu "why me".
Partea curioasa e ca piesa "De ce ai plecat" e compusa inainte de a exista Tatoo.

Asta pot spune cu siguranta!

Deci mai degraba exista posibilitatea ca a fost copiata piesa "De ce ai plecat".

:)
composer1
Junior Member

Mesajde Weirda » Joi Oct 09, 2003 10:11 am

selena?? yuks! de data asta tot un videoclip de nuj cate mii de dolari isi face?! da voce sanchi?! :con: in concluzie... imi place selena delok :bleah:
p.s Gabizzu cu fantoma esti mereu activ! :D nu se mai satura :p
:kiss:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Am creat un subiect si multe teme nerelevante aici.

Mesajde composer1 » Joi Oct 09, 2003 10:12 am

Chiar am vazut ca sunte cateva mesaje in acest thread, care nu au de a face cu subiectul ulterior.

Lasa-ti injuraturiile acasa. Vreau sa vorbim despre muzica si nu despre jigniri sau mamele altora.

Va multumesc mult!
composer1
Junior Member

Mesajde cat_ » Joi Oct 09, 2003 2:44 pm

ntz,ntz,ntz,ntz,gabizzule ai luat-o rau de tot pe aratura:silly:
Ce?Plimbarik nu ti-a priit?:wazzup: Ei,hai..plimaba ursu omule..ca de altceva in afara de galceava nu mai eshti bun.
cat_
Junior Member

Mesajde cat_ » Joi Oct 09, 2003 2:47 pm

Initial trimis de d3a^crazY
selena?? yuks! de data asta tot un videoclip de nuj cate mii de dolari isi face?! da voce sanchi?! :con: in concluzie... [B]imi place selena delok :bleah:
p.s Gabizzu cu fantoma esti mereu activ! :D nu se mai satura :p
:kiss: [/B]
Shi tu ce mai vrei?Subiectul este facut pentru FANII SELENEI.Ori eshti prea proasta shi nu shtii sa citeshti ,ori eshti la fel de mahalagioaica,precum colegul tau de breasla Gabizzu Retard,care altceva in afara de balanca aia nu mai shtie nimik altceva.voi 2 facetzi echipa perfecta.
cat_
Junior Member

Mesajde Matrashita » Joi Oct 09, 2003 7:48 pm

Ce aveti mey cu Sele?
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde gabuba » Joi Oct 09, 2003 8:05 pm

ba prostilor, why me e variant ain engleza la zacem ya, piesa care exist ape un suport audio de 3 ani. adica de dla inceputul lui 2000... si ziceti voi ca are piesa de atunci cand si-a scos albumu in 2003, nu? patetic... in definitiv e la ordinea zilei ca un cantaretz roman sa copieze ceva de afara. si in nici un caz invers...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde cat_ » Joi Oct 09, 2003 8:12 pm

ntz,ntz..gabizzu are probleme seroase cu nervii..si n-am spus-o ironik...
cat_
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Oct 09, 2003 9:20 pm

desigur ca nu ai spus-o ironic. nici nu ai fi avut cum, esti o ironie a soartei proprii. pacat ca nu realizezi asta.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde cat_ » Joi Oct 09, 2003 9:54 pm

Obsedat' draqului!are shi el texte in capu' ala UMPULT CU TARANA!auzi?termina cu mishtourile ca nu eshti interesant.Din potriva!Te faci de ras in cel mai barbar mod posibil.Hai,cara-te!Plimba ursu' ca prezentza ta imi intoarce stomacul pe dos!Piei satana!
cat_
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Oct 09, 2003 10:48 pm

e grav, fantoma kkcioasa, daca de la varsta asta te blochezi pe anumite sintagme ca "plimba ursu" , pe care le foloseam la 6 ani in fatza blocului. cum de altfel e grav ca nu stii sa scrii... din potriva, nu? din potriva sa fie...
nu te-ai prins ca nu o sa fac niciodata ce imi zice un excrement cu fatza de canal ca tine? asa ca daca ceva iti displace, esti libera sa eliberezi barfele intoxicate de prezenta ta.
si sa stii ca nu glumeam, vorbeam f serios. e adevarul gol golutz. du-te si suge o pula, ca esti in crize, observ.
- Toţi in păr!
gabuba

Cantaretz roman copiaza?

Mesajde composer1 » Vin Oct 10, 2003 11:52 am

Initial trimis de Gabizzu
ba prostilor, why me e variant ain engleza la zacem ya, piesa care exist ape un suport audio de 3 ani. adica de dla inceputul lui 2000... si ziceti voi ca are piesa de atunci cand si-a scos albumu in 2003, nu? patetic... in definitiv e la ordinea zilei ca un cantaretz roman sa copieze ceva de afara. si in nici un caz invers...

Pentru cultura generala:
Piesa "de ce ai plecat" nu e copiata de un cantaretz roman, ci este compusa de un compositor din Germania, plecat acuma 13 ani din Romania. Piesa nu a fost compusa initial pt. Selena ci este facuta pt. piatza din vest, initial a fost compusa in engleza si se numeste "Where have you gone". Pe urma a fost adaptata pt. Selena. Cand a fost compusa piesa, compositorul nici macar nu a auzit de Tatu.

Pe deasupra m-as bucura daca nu as mai intalni asemenea postinguri in acest subiect. Vad ca s-a ajuns sa se faca concurs de expresii primitive de Ferentari care nu au de a face cu aceasta tema. Daca vreti sa va certati sau sa demolati limba literara romana, duce-ti va pe strada si exersati acolo aceasta diaree verbala.
Nici macar nu-mi sustrageti un zambet cu lipsa voastra de umor sau cu expresii-le invechite care au murit de fapt deodata cu Ceausescu. Vreau aici sa discutam cu cunoscatori de muzica sau cu fani care au habar de muzica, si cu fani ai Selenei.
Exista un proverb: "Vorba este argint, tacerea aur". Deci in cazul unora posting-uri din acest thread s-ar potrivi.
Totodata vreau sa multumesc celor care au scris aici si au luat subiectul in serios.
composer1
Junior Member

Re: Cantaretz roman copiaza?

Mesajde cat_ » Vin Oct 10, 2003 1:02 pm

Initial trimis de composer1

Pentru cultura generala:
Piesa "de ce ai plecat" nu e copiata de un cantaretz roman, ci este compusa de un compositor din Germania, plecat acuma 13 ani din Romania. Piesa nu a fost compusa initial pt. Selena ci este facuta pt. piatza din vest, initial a fost compusa in engleza si se numeste "Where have you gone". Pe urma a fost adaptata pt. Selena. Cand a fost compusa piesa, compositorul nici macar nu a auzit de Tatu.

Pe deasupra m-as bucura daca nu as mai intalni asemenea postinguri in acest subiect. Vad ca s-a ajuns sa se faca concurs de expresii primitive de Ferentari care nu au de a face cu aceasta tema. Daca vreti sa va certati sau sa demolati limba literara romana, duce-ti va pe strada si exersati acolo aceasta diaree verbala.
Nici macar nu-mi sustrageti un zambet cu lipsa voastra de umor sau cu expresii-le invechite care au murit de fapt deodata cu Ceausescu. Vreau aici sa discutam cu cunoscatori de muzica sau cu fani care au habar de muzica, si cu fani ai Selenei.
Exista un proverb: "Vorba este argint, tacerea aur". Deci in cazul unora posting-uri din acest thread s-ar potrivi.
Totodata vreau sa multumesc celor care au scris aici si au luat subiectul in serios.
ai auzit ba Gaby Retard?Adevarat,recunosc faptul ca am scris un cuvant greshit,dar adevarul e ca nu am chef shi nici timp sa-mi corectez mesajul adresat unor retardatzi.Tu habar n-ai sa vb. frumos,ca sa nu-ti mai amintesc de cladirea aia....cu multe ferestre,ushi, ''oameni inaltzi cu cartzi in mana''..lol...numita SCOALA.DA!Iar faza cu ''plimba ursu''' este o expresie folosita f. des de copii cu varste cuprinse intre 3-6 ani ,care au aceeashi gandire ca a ta.
mmmmmmm......ok.Ce ar fi daca m-ai lasa draqului in pace,ca m-am saturat de prezentza ta ca de mere acre.
P.S.Morala: eshti INALT ca prajina,shi prost ca bashina.
:o
cat_
Junior Member

Mesajde cat_ » Vin Oct 10, 2003 1:04 pm

Composer 1,nu-i mai explik lu' bula ala ce shi cum,deoarece nu merita osteneala...nici scoala ajutatoare nu l-a primit..lool
cat_
Junior Member

Mesajde Weirda » Vin Oct 10, 2003 1:20 pm

a devenit BRISC interesant si sub asta.. multumita fantomei care n`are ce face si se ia de lume... cu adresari gen "plimba ursu" fun! eo as plimba leu... :con:
cred ca stiu ce sa`ti pui la locatie fantoma... o strada.... reprezinta acelasi lucru desi in constanta sn "caraiman" si in bucuresti 'centura" ;)
Weirda
Junior Member

Mesajde cat_ » Vin Oct 10, 2003 2:51 pm

mda...mda...mda..''interesant'' mesajul Crizatei , SCRIS in apararea travestitului slabanog...n-am cuvinte ...
ok.AUZI COMPOSER1?lasa-i pe cacatzii astia cu ochi,alias Gabizzu shi Dea_CRAzy,shi spune-mi shi mie daca shtii cand va scoate selena un nou clip..nu de alta,dar a trecut ceva timp de la ''Nu ma uita undeva'' ,shi mi s-a cam facut dor de ea.;P
Fişiere ataşate
selena2.jpg
selena2.jpg (11.53 KiB) Vizualizat de 6506 ori
cat_
Junior Member

mda

Mesajde obraznicul » Vin Oct 10, 2003 3:19 pm

Bai gabizzu tu chiar esti un coplilas care nu are nici o preocupare?
Du te mah si tu si mai scrie vreun mail la vreo revista ...sa fie balanca pe primul loc...sau astepti sa revina dupa o scurta pauza? Cu periculosul ei album....? nu mai stiu cum se numeste ca ii tot faceai tu reclama la un alt subiect...
Mie de ex imi place sa te APRIND...dar din cand in cand sa te si STING....sau cel putin sa te simti tu ....
Sa te invat eu ce sa faci..intra si tu si da ti cu parerea despre subiectul respectiv..si nu mai injura...ca nu ne intereseaza pe noi cum injuri tu....sau iq-ul tau...sau al altora....
Si tu cateltul_fantoma...ce faci? chiar asa ? aveam pretentii la tine...lasa l in voia sortii pe gabizzu...
Si apropo...faza cu "mare cat o prajina si prost cat o bashina.." nu ai nimerit deloc....
E micutz rau baiatul asta am intrebat o si eu pe andreea balan cate ceva despre acest baiat....
Acum de ce sa fiu NESIMTIT..si sa spun ca l a vb de RAU...mi a spus ca este UN SUPER FAN...
Jos palaria aici...domnul gabizzu a vb super frumos balanca de tine....normal are si de ce frate....FACI TOT-UL PT EA!!!!
AICI BRAVO....
In fine sa nu va mai STRESEZ cu povestioara mea..si sa va spun parerea mea despre selena...scurt si la obiect...ACCEPTABILA...
obraznicul

Mesajde Weirda » Vin Oct 10, 2003 3:26 pm

1. cacat cu ochi..ce sa spun... tu esti fara ochi... apelative d`astea..ti`am zis pe ce strazi sa vb da?! iti trimit si clienti dak vrei..cam p`acolo cik se duc niste colegi d`ai mei cand sunt stresati dupa scoala... dc.. afla sg..
2. dak tot nu stii nu scrie fato! nu`mi poci nicku` ca nu vreau sa seman cu tine..
Weirda
Junior Member

Mesajde cat_ » Vin Oct 10, 2003 4:27 pm

maaaaaaaamaaaaaaaaaaaa!ce-mi place sa-i isterizez pe unii cretini de forumu' asta!!Ce-mi mai place sa le arunk bomba shi ei buuuuuuuuum!!!!!ca nishte cacatzi cu ochi ce sunt,sar in aer de ciuda!Rau atzi ajuns fratzilor,rau tare!;B :j
cat_
Junior Member

Re: mda

Mesajde cat_ » Vin Oct 10, 2003 4:31 pm

Initial trimis de obraznicul
Bai gabizzu tu chiar esti un coplilas care nu are nici o preocupare?
Du te mah si tu si mai scrie vreun mail la vreo revista ...sa fie balanca pe primul loc...sau astepti sa revina dupa o scurta pauza? Cu periculosul ei album....? nu mai stiu cum se numeste ca ii tot faceai tu reclama la un alt subiect...
Mie de ex imi place sa te APRIND...dar din cand in cand sa te si STING....sau cel putin sa te simti tu ....
Sa te invat eu ce sa faci..intra si tu si da ti cu parerea despre subiectul respectiv..si nu mai injura...ca nu ne intereseaza pe noi cum injuri tu....sau iq-ul tau...sau al altora....
Si tu cateltul_fantoma...ce faci? chiar asa ? aveam pretentii la tine...lasa l in voia sortii pe gabizzu...
Si apropo...faza cu "mare cat o prajina si prost cat o bashina.." nu ai nimerit deloc....
E micutz rau baiatul asta am intrebat o si eu pe andreea balan cate ceva despre acest baiat....
Acum de ce sa fiu NESIMTIT..si sa spun ca l a vb de RAU...mi a spus ca este UN SUPER FAN...
Jos palaria aici...domnul gabizzu a vb super frumos balanca de tine....normal are si de ce frate....FACI TOT-UL PT EA!!!!
AICI BRAVO....
In fine sa nu va mai STRESEZ cu povestioara mea..si sa va spun parerea mea despre selena...scurt si la obiect...ACCEPTABILA...
E bun sfatul tau,sa shtii!:) Da' faza e ca[am mai spus lucrul asta] imi place sa-mi bat joc de unii ratatzi care n-au ce face shi injura in stanga shi-n dreapta!Care ishi dau prea multa importantza shi vin cu tot felul de texte care mai de care mai penibile.Un exemplu bun ar fi Gabizzu....si...a!shi dea-crizata.
In rest..ce sa-ti spun?In mesajul tau ai ffffff.. mare dreptate.:p :D
cat_
Junior Member

Mesajde Weirda » Vin Oct 10, 2003 4:33 pm

pai da. ca alta treaba tu n`ai. "escaladezi" netu' si te dai mare si tare...
ps. putzina m#$e nu vrei? sau n`ai mancat destul kkt azi? esti cam indispusa...
Weirda
Junior Member

Mesajde cat_ » Vin Oct 10, 2003 5:53 pm

Initial trimis de d3a^crazY
pai da. ca alta treaba tu n`ai. "escaladezi" netu' si te dai mare si tare...
ps. putzina m#$e nu vrei? sau n`ai mancat destul kkt azi? esti cam indispusa...
Shi BUUUUUUUUMM!!!!!!!!a MAI EXPLODAT UN CAcat CU OCHI! :hehe:
cat_
Junior Member

...

Mesajde obraznicul » Vin Oct 10, 2003 7:29 pm

Se pare ca am gresit site-ul...am crezut ca sunt OAMENI aici...din pacate sunt foarte multe animale...si animalele sunt mai intelegatoare!!!!!
Merci catelul_fantoma...pe INTELEGERE..:) si apreciere....:))
obraznicul

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii