propun si eu un subiect oarecum diferit de cele de pana acum....

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

propun si eu un subiect oarecum diferit de cele de pana acum....

Mesajde BaBy_desire » Joi Oct 16, 2003 9:22 pm

Legat tot de muzica romaneasca si de "vedetele" din aceasta lume....
Asa, mai la sentiment.....
S-a intamplat sa aveti o relatie cu cineva din aceasta lume?
Au si ei oare sentimente?
Eu sunt convinsa ca f. putini stiu sa mentina o relatie.....
Parerea voastra care e?
BaBy_desire
Junior Member

Mesajde foxxy_8 » Joi Oct 16, 2003 11:21 pm

Nu am avut nici o relatie cu nici o vedeta. Parerea mea este ca au sentimente orice om are, doar ca in acesta lume a lor este mai dificil sa-ti arati sentimentele. Si eu cred acelasi lucru ca tine ca foarte putini stiu sa pastreze o relatie poate o fi si din cauza concertelor sau a lansari de albume oricum relatii au fiecare dintre ei chiar daca unii nu recunosc asta, unii insa recunosc ca au relatii dar de scurta durata.
foxxy_8

Mesajde Alondra » Vin Oct 17, 2003 6:01 am

Da, am o relatie, de fapt sunt maritata cu o persoana publica si pot garanta ca si vedetele au sentimente. Sunt si ele tot oameni.
Alondra

3642

Mesajde baixinho© » Vin Oct 17, 2003 8:55 am

dintre vedetele pe care le cunosc, una singura mi-a inselat asteptarile, dar daca pun in calcul ca nici macar nu ajunsese o persoana foarte cunoscuta, pot spune ca, pana in ziua de azi, m-am convins ca vedetele au sentimente si stiu sa intretina o relatie. nu m-apuc sa dau nume ca n-are sens. cine ma crede - bine, ci nu - sa-i fie de bine.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde piper1996 » Vin Oct 17, 2003 4:37 pm

is oameni normali, pana devin cunoscuti, pana apar un pic pe la teleu, dupa care, li se urca la cap, in mod invariabil ...

la fel se intimpla cu cei care primesc un salariu mai bunicel deca tine, sau pe un post mai bine pus ... brusc, din colegul amabil, prietenos, se schimba in colegul ultraocupat (care nu are timp de vorba, deh, sarcini prea multe, dar are timp de zacut la o tigara 20 de minute) ... se fac ca nu te vad pe culoarele institutiei, sau se uita la tine, dar ca si cand n-ai exista cand le dai binetze ...

cam asa e si cu vedetele ... parerea mea!
piper1996

Mesajde piper1996 » Vin Oct 17, 2003 4:40 pm

scuze, se vorbea despre sentimentele vedetelor ... sunt oameni si ei, nu?
piper1996

Mesajde BaBy_desire » Vin Oct 17, 2003 7:33 pm

Normal ca au sentimente...... dar cei mai multi( nu toti) ori nu stiu sa le arate, ori le e frica de o potentiala relatie serioasa..... parerea mea e ca majoritatea sunt prea superficiali si considera mai importanta imaginea decat omul in sine. Cred ca multi vor sa para altfel decat sunt si din cauza asta rateaza ce e mai frumos in viata.....
Anyway..... parerea mea
Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti...
BaBy_desire
Junior Member

Mesajde M|haElla` » Vin Oct 17, 2003 8:17 pm

Da...eu nu am avut niciodata o relatie cu un baiat(vedeta). Insa sunt prietena cu o persoana publica (de sex feminin), si chiar prietena foarte buna! Ne cunoastem de vreo 5 luni, insa de atunci pastram legatura frecvent, dormim una la alta, etc.
Vedetele au sentimente..logic! Insa la mare majoritate li se urca la cap succesul, si ii privesc pe ceilalti de sus, ca fiind niste "oameni de rand".
Insa exista si cateva vedeta care nu sse simt superioatre celorlalti, si care ar putea avea si o rewlatie cu o persoana obisnuita! Rare...dar exista!
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
M|haElla`
Junior Member

Mesajde Weirda » Vin Oct 17, 2003 8:56 pm

Uau ce cul! :con:
Si `ai putea sa ne spui si noua cine e aceasta vedeta de sex fem?!
p.s ai grija cand dormiti ce faceti ;)
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde M|haElla` » Vin Oct 17, 2003 9:11 pm

Da...e Raluca de la Angel!
Este o super fata, es uper de treaba, si ne intelegem super! Noi ne credem surioare, tinand cont de faptul ca eu nu am frati, iar ea nu are o sora mai mica!
Si pot spune ca nu se considera o vedeta.Ea nici nu intelege termenul de "fan", considerandu-se o persoana absolut normala!
In fine...deci ea este o persoana care are sentimente, desi este o vedeta, si desi are o voce superba, si ar trebuii sa se simta mandra ca a plecat in atatea tari ca cante, totusi se crede o persoana absolut normala! Si rar gasesti asemenea persoana!
PS: Mersi pentru sfat! :D
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
M|haElla`
Junior Member

Mesajde cat_ » Vin Oct 17, 2003 9:13 pm

Initial trimis de M|haElla`
Da...eu nu am avut niciodata o relatie cu un baiat(vedeta). Insa sunt prietena cu o persoana publica (de sex feminin), si chiar prietena foarte buna! Ne cunoastem de vreo 5 luni, insa de atunci pastram legatura frecvent, dormim una la alta, etc.
Vedetele au sentimente..logic! Insa la mare majoritate li se urca la cap succesul, si ii privesc pe ceilalti de sus, ca fiind niste "oameni de rand".
Insa exista si cateva vedeta care nu sse simt superioatre celorlalti, si care ar putea avea si o rewlatie cu o persoana obisnuita! Rare...dar exista!
..hehehe:t .eu shtiu despre ce vedeta de sex feminin e vorba....;)
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
cat_
Junior Member

H3h3

Mesajde Rimeea » Vin Oct 17, 2003 9:46 pm

..hehehe .eu shtiu despre ce vedeta de sex feminin e vorba....

DA?Cum de?Ai citit cumva mesajul de mai sus si ti`ai dat seama ca este vorba de Raluca(Angel).... Catelul_Fantoma? Shis... :o
Rimeea
Junior Member

Re: H3h3

Mesajde cat_ » Vin Oct 17, 2003 10:19 pm

Initial trimis de Rimeea
..hehehe .eu shtiu despre ce vedeta de sex feminin e vorba....

DA?Cum de?Ai citit cumva mesajul de mai sus si ti`ai dat seama ca este vorba de Raluca(Angel).... Catelul_Fantoma? Shis... :o
nope!!!!eu stiam ca e vorba de Raluca[angel],deoarece o cunosc pe Mihaela!
cat_
Junior Member

Mesajde SCORPY » Sâm Oct 18, 2003 10:48 am

In marea lor majoritate vedetele au sentimente. In schimb exista printre ele anumite specimene care desi in public sustin sus si tare "vai, dar eu sunt un om obisnuit, sunt ca oricare dintre voi", in realitate, in afara camerei de luat vederi si a reportofonului, sunt niste oameni demni de tot dispretul. Par exemple, cunosc sun domn care, de cand este ele pe scena muzicii romanesti striga in stanga si in dreapta "Vai ce mult iubesc eu copiii!", cand de fapt este in stare sa-i ia si ciocolata din mana unui copil. Poate din cauza asta nu are nici un copil, desi are o varsta respectabila.:mad:
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde cat_ » Sâm Oct 18, 2003 1:12 pm

Initial trimis de Alondra
In marea lor majoritate vedetele au sentimente. In schimb exista printre ele anumite specimene care desi in public sustin sus si tare "vai, dar eu sunt un om obisnuit, sunt ca oricare dintre voi", in realitate, in afara camerei de luat vederi si a reportofonului, sunt niste oameni demni de tot dispretul. Par exemple, cunosc sun domn care, de cand este ele pe scena muzicii romanesti striga in stanga si in dreapta "Vai ce mult iubesc eu copiii!", cand de fapt este in stare sa-i ia si ciocolata din mana unui copil. Poate din cauza asta nu are nici un copil, desi are o varsta respectabila.:mad:
DA,Sa shtii ca la faza asta,ai dreptate!Ma enerveaza la culme oamenii cu o mie de fetze.....un exemplu bun ar fi J.LO.Ma enerva in ''jENNY from the block'' cum tot batea campii,ca ea este ''aceeasi fata simpla din Bronx'' ,cand de fapt in realiatate nu e decat o figuranta.YAK!:mad:
cat_
Junior Member

Mesajde Unregistered » Sâm Oct 18, 2003 1:40 pm

Hello..M|haElla te rog frumos imi poti da si mie o adresa de mail de a ta..
Te am pupat si bafta...
Unregistered

Mesajde BaBy_desire » Sâm Oct 18, 2003 3:34 pm

Da, tu poate ai dreptate M|haElla ..... dar subiectul meu nu era asta....
Incercam sa-mi dau seama daca exista cupluri formate 1/2 din lumea asta a "show bizz-ului" si 1/2 din afara ei.... Daca poate rezista o astfel de relatie si daca sunt ei capabili sa-si doreasca ceva mai mult decat sex......
BaBy_desire
Junior Member

Mesajde Sweet-one » Sâm Oct 18, 2003 6:47 pm

Au sentimente... Si destul de profunde! Si dak isi doresc pot f.usor sa intretina o relatie, avand si modalitati de exprimare mai profunde decat altii... Pot fi la fel de usor raniti k orice alte persoane. Si, chiar dak pare greu de crezut, in ciuda celebritatii, dak iubesc, pot fi si fideli.
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

Mesajde BaBy_desire » Sâm Oct 18, 2003 6:52 pm

Sweet-one
........ ai vreo experienta in domeniu?
BaBy_desire
Junior Member

Mesajde Sweet-one » Sâm Oct 18, 2003 6:59 pm

Da, am o experienta in domeniu. Dar as prefera sa nu intru in detalii aici, deoarece eu sunt cea kre a ranit in relatia despre care vorbesc. Si, pe langa asta, un foarte bun prieten al meu a fost cu o vedeta din muzica noastra si ar putea confirma ceea ce eu am afirmat mai sus.
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
Sweet-one
Junior Member

Mesajde cat_ » Sâm Oct 18, 2003 7:11 pm

Initial trimis de Sweet-one
Da, am o experienta in domeniu. Dar as prefera sa nu intru in detalii aici, deoarece eu sunt cea kre a ranit in relatia despre care vorbesc. Si, pe langa asta, un foarte bun prieten al meu a fost cu o vedeta din muzica noastra si ar putea confirma ceea ce eu am afirmat mai sus.
Sweet-one,daca tot ai zis ca ai experienta in domeni,ne-ai facut curioshi tata..pai se poate?Da-ne si noua cateva detalii..cateva doar.
cat_
Junior Member

Mesajde Sweet-one » Sâm Oct 18, 2003 7:24 pm

E cu 7 ani mai mare decat mine, canta intr-o formatie cunoscuta in Romania, e tandru si regret k l-am ranit. Dar la 16 ani neimpliniti, cat aveam acum mai bine de un an, nu stii prea multe. Oricum, sa zicem k o melodie kre s-a auzit la radio destul avea un refren ce m i se adresa. Cred k e suficient!
Sweet-one
Junior Member

Mesajde BaBy_desire » Sâm Oct 18, 2003 7:30 pm

wow..... cred ca ne-ai starnit curiozitatea tuturor.....
Cam ce zicea refrenul ala( daca nu sunt indiscreta)?
Anyway..... daca tot ai numai cuv. de lauda la adresa lui, de ce ai renuntat la el? Doar din cauza varstei? .....
aaaa.... Si ma bucur ca iti place semnatura mea..... in momentul asta e singurul lucru pe care-l mai cred....
BaBy_desire
Junior Member

Mesajde Sweet-one » Sâm Oct 18, 2003 7:39 pm

Era trist refrenul... Anyway, nu varsta a fost de vina. Nici pe departe! Problema a fost k eu am ajuns cu el doar dintr-un sentiment mare de simpatie si poate din euforia ca e cineva. Si avea un comportament atat de dulce cand era in preajma mea incat am crezut k sunt indragostita. Dar nu eram... Doar tineam mult la el. Si nu mi s-a parut corect sa continuu asa. Ne-am despartit dupa 5 luni. Am facut-o ramanand prieteni, desi in ultimul timp nu am mai pastrat legatura asa cum trebuie. M-a impresionat k la 3 luni dupa ce ne-am desprtit m-a sunat si mi-a zis "Da pe PRO TV!"... Era videoclipul de la noua melodie. Aproape de finalul melodiei am primit un msg "Refrenul e al tau!PS. Nu-mi raspunde!"... Asadar, cred k am raspuns destul de detailat temei tale si cred k te-am lamurit. Au sentimente si pot fi mai capabili decat noi sa mentina o relatie.
Sweet-one
Junior Member

Mesajde BaBy_desire » Sâm Oct 18, 2003 7:48 pm

Ma bucur ptr tine( sincer), dar cred ca este unul din putinii care au si stiu sa-si arate sentimentele... Cred ca ai avut noroc sa-l intalnesti.... Felicitari...
BaBy_desire
Junior Member

Mesajde Sweet-one » Sâm Oct 18, 2003 7:52 pm

De ce esti asa sigura? Sau... ai avut o experienta kre sa te determine sa spui asa ceva? :con:
Sweet-one
Junior Member

Mesajde BaBy_desire » Sâm Oct 18, 2003 7:55 pm

Sa zicem ca da.... altfel nu as fi deschis subiectul asta.....
Eram extrem de curioasa sa vb. cu persoane ca tine, care sa infirme parerea mea despre "vedetele" noastre.....
BaBy_desire
Junior Member

Mesajde cat_ » Sâm Oct 18, 2003 8:00 pm

Sweety..e cumva vorba de..Papa Junior?:confused:
cat_
Junior Member

Mesajde Sweet-one » Sâm Oct 18, 2003 8:04 pm

Regret sa aud, Baby! Poate a fost o coincidenta nefericita! Se poate intampla si cu o persoana kre nu e vedeta! CREDE-MA!
Catelul_Fantoma, NU! Nu e vorba de Papa Jr.! E chiar funny asocierea! :hehe:
Sweet-one
Junior Member

Mesajde BaBy_desire » Sâm Oct 18, 2003 9:16 pm

Anyway...... sunt curioasa sa stiu si alte pareri, sa aud si alte experiente asemanatoare cu cea a lui sweety..... sau chiar diferite.....
Astept sa ma contraziceti sau sa ma aprobati......
BaBy_desire
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii