...lipsa ejacularii...

Discutii fara perdea despre sportul numit sex

...lipsa ejacularii...

Mesajde martisia » Mar Noi 25, 2003 5:49 pm

daca despre ejacularea precoce se scrie atat si 'doare' pe atatia si , corelativ, atatea, hai sa lansez o dezbatere despre fenomenul /procesul opus : lipsa ejacularii in conditiile unui act sexual normal ; recunosc , ca femeie beneficiez din plin pana la punctul in care partenerul se plange ca 'nu poate', nu-i vine', 'doare ', etc. Primul gand 'greu' e spre lipsa de excitatie cumulativa :partenera - eu!! ( el spune ca vizual si comunicativ e ok!) , ambianta , timpul , stresul, etc. si in mod cert starea de neimplinire si frustrare. Nu este o regula, dar in ultima vreme revine frecvent, simultan cu persuasiuni fantezii de genul 'hai s-o facem in 3', prezinta-mi o prietena de-a ta, incit-o vorbindu-i despre cat de bine ti-e cu mine', etc. In final ne despartim cu 'daca te-ai simtit tu bine, atunci sunt multumit' ; stiu, traverseaza o perioada grea , stresanta, dar as vrea sa imi sugerati o solutie la ac problema sau ce stiti despre subiect din experientele personale sau impartasite? va astept si va urez bine, la toata lumea.1]
martisia
Junior Member

Înapoi la vechi: Totul despre Sex