In Funclub, prin megaForum...

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

In Funclub, prin megaForum...

Mesajde Marian Stan » Dum Noi 30, 2003 1:12 am

Incepind cu 1 Decembrie sint foarte mari sansele ca oricare dintre voi sa ajunga vedeta in megaForum.

Ce inseamna asta?

Inseamna ca administratia megaForum.ro va trece prin toate forumurile de mare interes, in limba romana, va culege cele mai inspirate subiecte si thread-uri, le va comenta in editorialele proprii si va face trimiteri prin linkuri directe in forumul si thread-ul respectiv...

In megaForum.ro vom afla despre toate subiectele mai interesante din multimea de forumuri raspindite prin site-urile romanesti, iar pagina de linkuri (care va include si funclub.ro) va putea fi chiar punctul de plecare in lungile voastre peregrinari prin lumea dezbaterilor de orice fel.

De miine va exista intotdeauna o legatura directa intre megaForum.ro si funclub.ro

Va astept!

Marian Stan
Marian Stan
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Noi 30, 2003 1:24 am

Noah....asta nu poate decat sa ne motiveze sa postam cat mai "frumos", nu?
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Noi 30, 2003 1:31 am

nu. asta inseamna ca isi fac si ei de lucru comentand prostiile noastre. :o
iti dai seama.....poate ajungem si la televizor....ca ne batem maimutza sau mai stiu eu ce.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Noi 30, 2003 1:40 am

Asta n-ar fi o problema caci sunt obisnuit cu lumea show-bizzului. Am aparut si in Xmagazin! ce mai! sunt un domn!
Sper totusi sa nu ne agaseze astia cu poze pe ascuns in momentele noastre intima cu maimutza....:)
p.s: bine ca am criptat marele secret sub forma unei banale maimutze. Numai cei "alesi" stiu cine e maimutza cu adevarat!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde SCORPY » Dum Noi 30, 2003 12:27 pm

Baietzi, ati pus-o! Va monitorizeaza astia de nu va vedeti!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

4316

Mesajde baixinho© » Dum Noi 30, 2003 4:43 pm

Initial trimis de Marian Stan
Incepind cu 1 Decembrie sint foarte mari sansele ca oricare dintre voi sa ajunga vedeta in megaForum.

si care este avantajul celor carora li se vor comenta posturile in editorialele proprii ale celor de pe forumul asta despre care povesteti? chiar iti imaginezi ca cineva va scrie altfel din cauza acestui aspect? ma indoiesc. oricum, succes in ceea ce veti face.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii