Poze Andreea Marin

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Poze Andreea Marin

Mesajde Unregistered » Dum Dec 07, 2003 11:31 pm

Stie cineva unde se pot gasi poze cu andreea marin (pe net)?
daca da scrie-ti adrese-le
Unregistered

4362

Mesajde baixinho© » Lun Dec 08, 2003 9:59 am

Andreea Marin asta de care spui matale, ie fo antareata 9 ceva, sau cum? ca sa mor de viu de-am auzit de 'mneaei.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde ¡¡cutremur!! » Lun Dec 08, 2003 10:08 pm

cand o sa scoata Andreea Marin un hit muzical, (da tre sa plateasca mult ...ca la cum arata, e cam greu sa devina diva muzicala) atunci sa intrebi de ea pe aici..pana atunci..caut-o pe google.
¡¡cutremur!!

andreea este super

Mesajde diana_iacob2003 » Mie Ian 07, 2004 3:54 pm

salut sunt diana din vaslui,iar andreea este cea mai tare imi place de ea la nebunie(ca personalitate)este puternica si stie sa aprecieze pe cineva.Daca vezi mesajul,Andreea sa stii ca te iubim mult,si te adoram.tine-o tot asa.te salut.
diana_iacob2003

Re: andreea este super

Mesajde Unregistered » Mie Ian 07, 2004 4:04 pm

Initial trimis de diana_iacob2003
salut sunt diana din vaslui,iar andreea este cea mai tare imi place de ea la nebunie(ca personalitate)este puternica si stie sa aprecieze pe cineva.Daca vezi mesajul,Andreea sa stii ca te iubim mult,si te adoram.tine-o tot asa.te salut.
imi vine sa plang.......stupize! stupize!
Unregistered

Mesajde piper1996 » Mie Ian 07, 2004 4:25 pm

Initial trimis de ¡¡cutremur!!
cand o sa scoata Andreea Marin un hit muzical, (da tre sa plateasca mult ...ca la cum arata, e cam greu sa devina diva muzicala) atunci sa intrebi de ea pe aici..pana atunci..caut-o pe google.

auzi, bre, daca si-a scos bianca brad piesa muzicala, ce crezi ca e ashea mare greutate pentru alba ca zapada sa devina cintareatza?
piper1996
piper1996
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Mie Ian 07, 2004 6:31 pm

http://www.google.com
si cauti acolo.... aici toti suntem anti urata aia..... noroc de tonele de make-up care le are pe ea cand prezinta stupize stupize ca o fac sa arate mai normal....
bleaks... noroc ca nu a inceput nimeni aaici sa ataseze poze cu ea.... btw vezi arhiva revistei viva la viva.ro ca a stricat vreo 3-4 coperti pana acuma... gl!
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde piskeshu » Joi Ian 08, 2004 11:46 am

Fetele, ca de obicei, e rele shi geloase unele pe altele! Da tu cat de frumoasa esti ? Pune o poza cu tine, daca te tine!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde memetshot » Joi Ian 08, 2004 11:50 am

piskeshu: tu le-ai foote si oe cici girls...asa ca nu ma indoiesc ca lu andreea marinata i-ai face ce i-as face si io :yD
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde piskeshu » Joi Ian 08, 2004 12:03 pm

:A :A :A korekt!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Prozac » Joi Ian 08, 2004 5:59 pm

Daca si Andreea Marin poate fi numita urata atunci Narcisa Suciu ce mai e? Da, poti spune despre Andreea ca e antipatica, nu e genul tau, nu iti place emisiunea ei dar sa spui ca e urata? Tare mult as vrea sa le vad pe fetele astea care critica mult cum arata.

PS Narcisa Suciu a fost prima persoana mai ... neatragatoare care mi-a venit in minte...fara suparare
Prozac
Junior Member

Poze Andreea Marin

Mesajde Unregistered » Vin Ian 09, 2004 5:40 pm

Unregistered

Mesajde Andreea Marin » Mar Ian 13, 2004 12:06 am

va urasc pe toooooooti! porcilor.
draga diana din vaslui, multumesc, te invit la emisiunea mea superba.
sunt tare!
pa.
p.s.: poze cu mine, in curand in playboy ("nu vreau sa par ipocrita", dar... o duc cam rau cu banii in ultima vreme)
Andreea Marin

Mesajde LORYYY » Dum Apr 25, 2004 11:56 pm

Eu Cred Ca Andreea Marin Are Unul Dintre Cele Mai Frumoase Zambete Pe Care Le-am Vazut, Este O Persona Frumoasa Atat Fizic Cat Si Sufleteste, Prin Emisiunele Ei Aduca Mari Bucurii In Sufletele Oamenilor.
Andreea, Fii Asa Cum Stii Doar Tu Sa Fii!! Lumea E Mult Prea Invidioasa!!!
Lory Din Israel
LORYYY
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Lun Apr 26, 2004 8:31 am

LORYYY scrie:Eu Cred Ca Andreea Marin Are Unul Dintre Cele Mai Frumoase Zambete Pe Care Le-am Vazut, Este O Persona Frumoasa Atat Fizic Cat Si Sufleteste, Prin Emisiunele Ei Aduca Mari Bucurii In Sufletele Oamenilor.
Andreea, Fii Asa Cum Stii Doar Tu Sa Fii!! Lumea E Mult Prea Invidioasa!!!
Lory Din Israel

...nuiasa?
Bortzianu'
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii