Exista dragoste fara a atinge persoana aceea ?
37 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Exista dragoste fara a atinge persoana aceea ?
Sincera eu m-am indragostit de un baiat asa pa net fara sa il vad credeti ca am probleme cu capul ??? eu nu stiu
dar anyway akuma ma inteleg asa de bine cu el incat nimeni nu poate sa ne desparta si in + ca il iubesc la nebunie hmz credeti ca exista dragoste pa net ?? sau este doar ceva momental ??

Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
-
Castila - Junior Member
Love2Fly...tu nu crezi in nici un fel de dragoste...asa ca e normal sa nu crezi in dragoste pe net. Paradoxal nickul tau contine cuvantul "love".
Mie nu imi place de Castila ca sta incaltata in casa....cu cizme. Poate o sa ziceti ca sunt de la tzara...dar eu in casa stau descultz..incaltarile le las la intrare.
As fi un mincinos sa zic ca nu exista dragoste pe net.
Mie nu imi place de Castila ca sta incaltata in casa....cu cizme. Poate o sa ziceti ca sunt de la tzara...dar eu in casa stau descultz..incaltarile le las la intrare.
As fi un mincinos sa zic ca nu exista dragoste pe net.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Castila nu esti nebuna .
Nu esti nebuna .. Stiu despre ce e vorba in propozitie .. Am patit si eu asa ceva acum ceva timp .. Dar pentru orice eventualitate intalniti-va macar de 2 3 ori pe luna . Stii cum se zice .. Ochii care nu se vad se uita .. . Dar cu cei care nu s-au vazut deloc ?
Oricum bafta in continuare si ai grija la sufletul tau .
Happy posting in continuare !
Cya
Oricum bafta in continuare si ai grija la sufletul tau .
Happy posting in continuare !
Cya
In this world are two kind of ppl :
-me&team -you&rest .
you:x:200:200:localhost:/chroot/you:/bin/false -=Oficially jailed==-
-me&team -you&rest .
you:x:200:200:localhost:/chroot/you:/bin/false -=Oficially jailed==-
-
Arhanghel - Junior Member
Mie mi se pare in regula sa iubesti pe cineva numai dupa ce gindeste si cum o spune. Asta e pentru mine de fapt esenta iubirii, sa iubesti numai spiritul si mintea persoanei respective. Sigur, Castila, exista si posibilitatea ca baiatul tau sa fie insurat, sau sa fie fata, sau mai stiu eu ce, dar probabil ca la ora asta ati si vorbit la telefon sau v-ati intilnit, asa ca ai exclus altfel de cazuri neplacute. Bafta!
Don't hate me because I'm beautiful!
-
bad bad Annie - Junior Member
dragoste la distanta
Exista dragoste la distanta numai ca in alt fel fata de dragostea normala.
Dragostea la distanta functioneaza destul de des exemple fiind toti din tari ca uk sau us care vad poze online ale unor tipe/tipi si dupa aia mai stau de vorba online sau la telefon si fac nunta.(Parintii mei tot asa sau intalnit pe un forum de chat, deci zic ca se poate).
Pe de alta parte insa sunt si foarte multi tampiti/pedofili online care dau dragostei online o mare nesiguranta sii ii face pe multi sa o evite.
P.S Ca sa acopar toate subiectele: dragostea online dintre o persoana si unul/una care face chat platit pe dezbracate nu cred ca se cheama dragoste chiar si online:p
Dragostea la distanta functioneaza destul de des exemple fiind toti din tari ca uk sau us care vad poze online ale unor tipe/tipi si dupa aia mai stau de vorba online sau la telefon si fac nunta.(Parintii mei tot asa sau intalnit pe un forum de chat, deci zic ca se poate).
Pe de alta parte insa sunt si foarte multi tampiti/pedofili online care dau dragostei online o mare nesiguranta sii ii face pe multi sa o evite.
P.S Ca sa acopar toate subiectele: dragostea online dintre o persoana si unul/una care face chat platit pe dezbracate nu cred ca se cheama dragoste chiar si online:p
-
Mr Teo - Junior Member
Initial trimis de bad bad Annie
Asta e pentru mine de fapt esenta iubirii, sa iubesti numai spiritul si mintea persoanei respective
:o interesant....foarte interesant....dragsotea asta pe net (sau prin corespondentza) e una din cele mai pure pt ca nu stii cum arata persoana si te indragsotesti de mintea lui/ei.
Ma intreb daca se mai gaseste pe undeva aceasta esentza a dragsotei de care zici
Mi-am batut maimutza pe baza fundului din avatarul lui bad bad annie.
:confused: si tu?

-
Love2Fly - Junior Member
Acum nu stiu ce sa zic despre dragoste fara a atinge persoana aceea....
Exista sex tantric care presupune ajungerea la orgasm prin alte metode decat cele clasice.
Relatiile pe net cred ca sunt din ce in ce mai raspandite in jurul nostru....fie din cauza lipsei de timp fie din alte motive !!!
Pentru mine unul relatiile incepute pe net si continuare in real-life au fost cele mai de succes... restul relatiilor ( gen combinari in cluburi sau pe la party-uri ) fiind de genul one night stand.Insa relatiile de pe net kiar au functionat luni intregi ....
Exista sex tantric care presupune ajungerea la orgasm prin alte metode decat cele clasice.
Relatiile pe net cred ca sunt din ce in ce mai raspandite in jurul nostru....fie din cauza lipsei de timp fie din alte motive !!!
Pentru mine unul relatiile incepute pe net si continuare in real-life au fost cele mai de succes... restul relatiilor ( gen combinari in cluburi sau pe la party-uri ) fiind de genul one night stand.Insa relatiile de pe net kiar au functionat luni intregi ....
Hell is gone and heaven's here
There's nothing left for you to fear
Shake your arse come over here
Now scream
Now scream
- EvilAngel
- Junior Member
relatii pe net? get real.....wake up!!!!!
daca ai timp sa stai pe net, de ce crezi ca nu ai avea timp pentru o relatie normala..?da, perfect, l-ai cunoscut sau ai cunoscut-o pe net... dar de ce trebuie sa ramana un nickname pe care sa declari ca-l iubesti cand de fapt nu stii cum se comporta respectiva persoana in societate... multi mint foarte frumos......:con:
daca ai timp sa stai pe net, de ce crezi ca nu ai avea timp pentru o relatie normala..?da, perfect, l-ai cunoscut sau ai cunoscut-o pe net... dar de ce trebuie sa ramana un nickname pe care sa declari ca-l iubesti cand de fapt nu stii cum se comporta respectiva persoana in societate... multi mint foarte frumos......:con:
aminteste-ti mereu, casatoria este primul pas catre divort.....
- ROMIKA
- Junior Member
dragoste pe net? ce i-ai vazut avatarul sau poza? stii macar ceva despre el? cum e ca persoana in viata reala? cum zicea evilangel il cunosti pe net dar daca nu si in viata reala atunci vei ramane cu un vis amagitor.
- nirobit
- Junior Member
Eu cred ca exista dragoste fara sa atingi persoana respectiva si cred la fel ca e ... interesant.
Acuma ce sa va zic? Am adunat si eu ceva experienta in domeniu adica: cunosteala pe net... povesti de jumatati de an online... intalniri in viata reala care au functionat nemaipomenit! Suntem si in ziua de azi prieteni.
Tot de net se leaga si cea mai nefericita experienta a mea care m-a dus la un pas de sinucidere in perioada in care instabilitatea mea psihica atinsese cote de neimaginat.
Asa ca e relativ.
Dar mi se pare extraordinar sa reusesti sa comunici cu cineva fara sa ai idee cum arata... fara sa fii influentat de tot ceea ce il/o inconjoara... parerea mea ca daca se pastreaza sinceritatea e cea mai obiectiva relatie... ca nu te gandesti cat de albastri sau negri i-or fi ochisorii... sau daca se imbraca suficient de "cool"... sau daca are suficienti bani (pt amandoi)...
Castila draga chiar daca nu am fost de acord cu tine adineauri pe alt thread aici trebuie sa te incurazej si chiar daca nu iese ceea ce te astepti nu tu esti cea care pierzi! O sa ai adunate undeva niste amintiri placute... si sufletul tau se va fi imbogatit prin iubire... fie ea atat de abstracta!
Acuma ce sa va zic? Am adunat si eu ceva experienta in domeniu adica: cunosteala pe net... povesti de jumatati de an online... intalniri in viata reala care au functionat nemaipomenit! Suntem si in ziua de azi prieteni.
Tot de net se leaga si cea mai nefericita experienta a mea care m-a dus la un pas de sinucidere in perioada in care instabilitatea mea psihica atinsese cote de neimaginat.
Asa ca e relativ.
Dar mi se pare extraordinar sa reusesti sa comunici cu cineva fara sa ai idee cum arata... fara sa fii influentat de tot ceea ce il/o inconjoara... parerea mea ca daca se pastreaza sinceritatea e cea mai obiectiva relatie... ca nu te gandesti cat de albastri sau negri i-or fi ochisorii... sau daca se imbraca suficient de "cool"... sau daca are suficienti bani (pt amandoi)...
Castila draga chiar daca nu am fost de acord cu tine adineauri pe alt thread aici trebuie sa te incurazej si chiar daca nu iese ceea ce te astepti nu tu esti cea care pierzi! O sa ai adunate undeva niste amintiri placute... si sufletul tau se va fi imbogatit prin iubire... fie ea atat de abstracta!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
si eu am iubit de la distanta si realitatea a lasat de dorit si mai mult un gust amar. pe net e interesant ca nu vezi persoana ca nu te cunoaste. poate chiar il placi dar din ceea ce spui cineva isi poate da seama ce fel de persoana esti si te poate manipula cum vrea el. sau poate chiar si el este ceea ce ti-ai dorit si tu pentru el. acum ce sa zic nu stiu depinde de oameni ca d-aia e mare gradina Domnului.
- nirobit
- Junior Member
Si de-aia in gradina domnului exista forumuri...ca sa ne adunam totzi si sa spunem ce am facut fiecare in astfel de situatzii....
La mine raportul dintre relatiile de pe net reushit si cele nereushite e cam de 4 la 1
Asha ca eu sunt unul de genul care incurajeaza astfel de relatii.
Si gasesti tot felul de persoane... prieteni, aventuri de o noapte sau relatii serioase !!!
Depinde acu' ce itzi vrea inimioara !!
La mine raportul dintre relatiile de pe net reushit si cele nereushite e cam de 4 la 1
Asha ca eu sunt unul de genul care incurajeaza astfel de relatii.
Si gasesti tot felul de persoane... prieteni, aventuri de o noapte sau relatii serioase !!!
Depinde acu' ce itzi vrea inimioara !!
Hell is gone and heaven's here
Now scream
Now scream
- EvilAngel
- Junior Member
Re: Exista dragoste fara a atinge persoana aceea ?
dragostea de mama, dragostea de patrie ...
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Ezigsta shi are diferite denumiri: masturbare, onanie, spank the monkey etc. Io pot depune marturie ca ezigsta. Cazurile de reusita is 100%.

Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
eu niciodata nu am incercat sa cunosc persoana in realitate. de-aia nici pe voi de pe forumul alalaltul nu am incercat sa va cunosc fiindca parca dispare misterul. dar poate o sa trec si la pasul asta cine stie ce se poate intampla.
- nirobit
- Junior Member
hmmm misterul ? wow nice ...eu una cand voi avea ocazia sa cunosc pe cineva o voi face ... ca mi se pare interesanta chestia asta stai in fatza unui monitor cu o tst-ra langa tine si persoana aceea la fel o vezi poate prin poze dar uneori itzi vine cheful sa o cunosti si in real
Be smart, kill yourself !
-
Castila - Junior Member
Dragoste penet nu exista.Dragostea cere apropiere. Poate sa iti placa de cineva cum gandeste din ce scrie. Eu prefer sa vb penet cu persoane care le cunosc in real life. Dar tre sa recunosc ca si io vb pe net cu anumite persoane care imi plac(modul lor de a gandi). Problema e ca daca te atasezi de cineva pe care nu-l poti avea aproape e rau...dureros chiar.
Cand eram mai mic , pe la 15 ani, mam intalnit cu o gramada de fete de pe net si cu nici una nu a mers pana la urma...acum prefer sa vb cu persoane care imi plac, dar nu trebe sa te atasezi de ceva aproape imaginar.
Cand eram mai mic , pe la 15 ani, mam intalnit cu o gramada de fete de pe net si cu nici una nu a mers pana la urma...acum prefer sa vb cu persoane care imi plac, dar nu trebe sa te atasezi de ceva aproape imaginar.
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
- Asassinu
- Junior Member
nu cred k potzi s-o numeshti chiar dragoste...adik....doar il placi ff mult...dar nu chiar dragoste...k shi mie mi s-a intamplat de multe ori...duh!!
shi...shtiu cum e...da' mie-mi trece de obicei rpd...
ps: arati f bine in poza...

ps: arati f bine in poza...

- Titina
- Junior Member
Acum depinde de la caz la caz. In unele cazuri astfel de relatii merg, in altele nu. Assasinu, tu zici ca pe la 15 ani te`ai intalnit cu multe fete dp net si nu a mers. Poate nu au mers pt ca nici tu nici ea nu erati interesati sa aveti o relatie serioasa, sau poate live nu va intelegeati.
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Ar mai fi o chestie...defiecare data am fost socat cand am vazut in realitate persoana cu care vorbeam. In general imi cream o imagine si cand vedeam persoana era o senzatie ciudata.
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
- Asassinu
- Junior Member
mda... pe net nu te indragosteshti de persoana respectiva ci de imaginea pe care ti'o faci singur despre acea persoana. shi logic ca daca tzi'o faci singur o faci asha cum itzi place shi te indragosteshti nebuneshte de ea, doar e perfecta aproape, nu ?
da' asta tzine numa' pana te intalneshti in realitate cu persoana, shi atunci de multe ori iti dai sdeama ca imaginea ta despre ea este diferita de realitate, poate nu iti place accentul, mirosul, coshurile de pe fatza (care nu se vede la webcam sau poze
), hainele, mishcarea, etc... deci da, se poate dragoste fara sa atingi, numa' ca subiectul dragostei tale nu ii persoana reala ci imaginea facuta de tine despre ea. daca ramai la stadiu' asta poti s'o iubeshti asha pana la 90 de ani, tot perfecta ramane. daca o intalneshti in real-life sunt mari shanse sa'tzi treaca instantaneu
deci, ca sa nu pierzi vremea degeaba, intalneshte'o :A
am uitat aici factorul fizic numit sex
pe asta nu'l prea potzi uita, shi fara el nu prea este nici dragoste... e drept ca potzi sa'tzi batzi maimutza uitandu'te la nishte poze sau visand ca tzi'o tragi cu persoana in cauza... da' te plictiseshti repede 

am uitat aici factorul fizic numit sex

eat like a predator, not like prey
-
proXtu - Junior Member
37 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2