Cati dintre voi au cunoscut-o personal?
25 mesaje
• Pagina 1 din 1
Cati dintre voi au cunoscut-o personal?
Eu am avut ocazia (sau, mai bine zis norocul) de a o cunoaste pe 16 mai, cand a venit la iasi... Sunt curioasa cine a mai cunoscut-o...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
Black Beauty - Junior Member
si eu am cunoscut-o cand a fost la Galati pe 10 mai.....i-am cerut un pix fara sa stiu ca e ea..avea parul prins,sapca,ochelari de soare,imbracata in jeansi......nu am recunoscut-o decat dupa ce mi-a spus Vali,bodyguardul de la 3se...asta e...dar de vb. nu am vb cu ea.....
-
rammonny - Junior Member
Am cunoscut-o prima data la campania "Muzica Antidrog":o si e o tipa super de treaba desi parca o stiam de la TV si nu mi-a fost greu s-o recunosc!
Ultima data am vorbit cu ea la Melody Bar in CONSTANTA si a fost ca de obicei o tipa super!:hehe:
Ultima data am vorbit cu ea la Melody Bar in CONSTANTA si a fost ca de obicei o tipa super!:hehe:
- oana4you
- Junior Member
- Localitate: In adancul marii printre miile de pesti si langa castelul de corali
Nu stiu, dar cu mine a fost foarte de treaba... A fost foarte dragutza cu mine si nu cred ca a facut-o cu vreun interes... Mi-a facut impresie buna...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
nu cred ca este asha cum ati spus voi dar eu nu o cunosc personal...oricum cu prima ocazie cand o sa vina in iasi o s-o cunosc shi eu 100% shi am sa revin cu parerea mea despre ea!!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
Sper sa vina in iasi cat mai curand... poate o voi cunoaste mai bine...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
Si cam ce dialoguri ai purtat tu,Pisica....cu Cristiana Radutza ?
Atzi baut o bere impreuna si voi ? Sau doar asa..v-atzi dat buna ziua..si atata tot ?
Mi-sh dori si eu sa o cunosc pe aceasta frumoasa cantareatza..dar nu stiu cui sa ma adresez. Pisica..ma ajutzi tu ?
Multumesc antiticpat ! Astept raspuns !
Atzi baut o bere impreuna si voi ? Sau doar asa..v-atzi dat buna ziua..si atata tot ?
Mi-sh dori si eu sa o cunosc pe aceasta frumoasa cantareatza..dar nu stiu cui sa ma adresez. Pisica..ma ajutzi tu ?
Multumesc antiticpat ! Astept raspuns !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Sincer, n-am vb prea multe cu ea... Am facut niste poze, am vb de fan cluburi, mi-a facut cunostina cu Catalina, mi-a raspuns la o intrebare (Daca pot merge si eu cu ei cu autocarul.. R: Da)... Chestii de genul asta...
Nu stiu daca te-as putea ajuta cu mai mult decat cu un sfat... As vrea sa o cunoasca cat mai multi fani... Eu am avut ocazia de a o cunoaste(ca sa spun asa), fiindca i-am asteptat pe toti la hotel (+Animal X, 3SE; pe 16 mai) si m-am tinut dupa ei... Cam asta a fost tot... Bineinteles ca am avut si noroc...
Nu stiu daca te-as putea ajuta cu mai mult decat cu un sfat... As vrea sa o cunoasca cat mai multi fani... Eu am avut ocazia de a o cunoaste(ca sa spun asa), fiindca i-am asteptat pe toti la hotel (+Animal X, 3SE; pe 16 mai) si m-am tinut dupa ei... Cam asta a fost tot... Bineinteles ca am avut si noroc...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
Aaaa...pai ma dezamagesti ,Pisica ! Eu credeam ca esti prietena cu ea. Asa am crezut din poza. Si credeam ca o sa imi inleznesti si mie vederea cu Cristiana !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Si eu am cunoscut-o pe 24 mai,tot la concertul anti-drog din oradea si mi s-a parut ca e simpatica.A avut rabdare cu fanii si am primit toti autografe de la ea.E cool!
+3rei Sud Est Virtual Group http://groups.yahoo.com/group/3rei_Sud_Est
+3rei Sud Est Virtual Group Page http://www.geocities.com/virtual_3rei_sud_est
+3rei Sud Est Virtual Group Page http://www.geocities.com/virtual_3rei_sud_est
-
Aly3 - Junior Member
Am cunoscut-o vara asta cu prilejul turneului. Nu e fitzoasa si e chiar sociabila. La conf de presa cand am intrebat-o cum a ajuns de la teatru la muzica, mi-a spus ca-i place sa danseze, ca e prietena cu 3sE-stii si uite asa...albumul de debut. Nu a dat impresia ca are de gand sa faca prea multzi purici in bransa asta.
Cert e ca langa ea se afla tot timpul un tip mai in vartsta(eram convinsa ca-i tata-su). Pe urma un coleg mi-a zis ca-i sotul ei iar intr-o revista am citit ca are prieten. Domnu' in cauza e mentionat pe albumul 3SE-stilor, la capitolul " multumim din suflet". Pe albumul ei nu zice nimic de dansul dar asa se explica prietenia ei cu baietii.
Macar e sincera...ca n-are nici o treaba cu muzica...pe cand altzii...se mai dau si supertalentati si nu-i nimic de capul lor.
Cert e ca langa ea se afla tot timpul un tip mai in vartsta(eram convinsa ca-i tata-su). Pe urma un coleg mi-a zis ca-i sotul ei iar intr-o revista am citit ca are prieten. Domnu' in cauza e mentionat pe albumul 3SE-stilor, la capitolul " multumim din suflet". Pe albumul ei nu zice nimic de dansul dar asa se explica prietenia ei cu baietii.
Macar e sincera...ca n-are nici o treaba cu muzica...pe cand altzii...se mai dau si supertalentati si nu-i nimic de capul lor.
- Andria
- Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
Aaaa...pai ma dezamagesti ,Pisica ! Eu credeam ca esti prietena cu ea. Asa am crezut din poza. Si credeam ca o sa imi inleznesti si mie vederea cu Cristiana !
As vrea eu sa fiu prietena cu Cristiana cum ai crezut...
Nu stiu ce sa-ti zic, imi pare rau... Iti sugerez sa vorbesti cu Jasmyna, ea sustinea ca o cunoaste f bine...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
Initial trimis de Pisica
ea sustinea ca o cunoaste f bine...
da..asa e..dar nu ma laud cu chestia asta..nu e cine stie ce satisfactie pentru mine..cat despre Bobic..si ce daca e navasta lui?! are dreptul la viata ei intima..nu?!
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
Apropo, Jasmyna, nu ne povestesti si noua cum ai cunoscut-o?
Mor de curiozitate... Plzzzzz....
Mor de curiozitate... Plzzzzz....
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
N-a zis nimeni ca n-are dreptul la viata personala,dar daca tot ii barba-su...de ce il prezenta in articolul cu pricina "prietenul ei"?
Ideea era ca, in aceste conditii, nu-ti mai trebuie si talent ca sa rupi gura targului cu albumul de debut.
Tipa e talentata....dar nu la muzica! Si intr-adevar e superdraguta!
Ideea era ca, in aceste conditii, nu-ti mai trebuie si talent ca sa rupi gura targului cu albumul de debut.
Tipa e talentata....dar nu la muzica! Si intr-adevar e superdraguta!
- Andria
- Junior Member
Ok! Dar te rog mult, cand ai timp, trimite-mi un mail sau un pm si povesteste-mi... Trust me!
Plzzzz... Stii ca pisicile sunt curioase...

=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
Sa imi povestesti si mie Pisico , cand afli ceva concret ! Ca si eu sunt foarte curios !
Si moshii sunt curiosi ,nu numai pisicile !
Plsss ! Sa nu ma uitzi ! Promit sa nu spun la nimeni ! :a
Si moshii sunt curiosi ,nu numai pisicile !
Plsss ! Sa nu ma uitzi ! Promit sa nu spun la nimeni ! :a
-
in tonul jasmynei se iveste un pic de invidie
, in tonul pisicii numai admiratie :-X , pe cand in cel al moshului ... speranta :drool:
eu o apreciez pe cristiana pentru faptul ca la varsta ei a reusit sa puna la cap 4 melodii sanatoase [voi fi a ta ... imi place], ca are priza la public si a participat in acel turneu cu 'opriti drogurile'.
noapte buna tuturor,
didier

eu o apreciez pe cristiana pentru faptul ca la varsta ei a reusit sa puna la cap 4 melodii sanatoase [voi fi a ta ... imi place], ca are priza la public si a participat in acel turneu cu 'opriti drogurile'.
noapte buna tuturor,
didier
-
nederlande - Junior Member
intr-adevar, si eu consider turneul respectiv o bila alba... si nu numai pt Cristiana ci pt toti cei care au participat
...
Admiratie? Mi-a facut o impresie buna cand am cunoscut-o, dar ma intreb ce se va intampla data viitoare cand o voi vedea... De cand n-a mai avut un concert in Iasi... (de pe 16 mai 2002)...

Admiratie? Mi-a facut o impresie buna cand am cunoscut-o, dar ma intreb ce se va intampla data viitoare cand o voi vedea... De cand n-a mai avut un concert in Iasi... (de pe 16 mai 2002)...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
Eu nu am apucat sa o cunosc personal .. shi cred ca in cadrul concertului antidrog .. nu prea a avut de a face cu fanii .. cel putzin la noi la brasov.. nimeni nu a stricat`o afara ca sa de`a shi ea autografe .. intr`un fel mi`ar fi placut sa iasa shi ea .. mi`ar fi placut s`o vad personal .. dar nu puteam sa strig numa` eu ...
)

-
FIAM3TA - Junior Member
25 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Pop si Dance romanesc