Cati dintre voi au cunoscut-o personal?

3SE, AndreEA, Andreea Balan, Animal X, Blondy, Candy, O-ZONE, Simplu, Taxi ... tot ce tine de acest gen de muzica

Cati dintre voi au cunoscut-o personal?

Mesajde Black Beauty » Mie Sep 04, 2002 11:29 pm

Eu am avut ocazia (sau, mai bine zis norocul) de a o cunoaste pe 16 mai, cand a venit la iasi... Sunt curioasa cine a mai cunoscut-o...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
Black Beauty
Junior Member

Mesajde rammonny » Joi Sep 05, 2002 1:02 am

si eu am cunoscut-o cand a fost la Galati pe 10 mai.....i-am cerut un pix fara sa stiu ca e ea..avea parul prins,sapca,ochelari de soare,imbracata in jeansi......nu am recunoscut-o decat dupa ce mi-a spus Vali,bodyguardul de la 3se...asta e...dar de vb. nu am vb cu ea.....
rammonny
Junior Member

Mesajde oana4you » Sâm Sep 07, 2002 12:00 pm

Am cunoscut-o prima data la campania "Muzica Antidrog":o si e o tipa super de treaba desi parca o stiam de la TV si nu mi-a fost greu s-o recunosc!
Ultima data am vorbit cu ea la Melody Bar in CONSTANTA si a fost ca de obicei o tipa super!:hehe:
oana4you
Junior Member

Localitate: In adancul marii printre miile de pesti si langa castelul de corali

Mesajde Jasmine » Dum Sep 08, 2002 10:18 pm

mda..noi ne cunoastem de multa vreme..dinainte sa fie actrita sau cantareata..cuvinte de lauda?!de la mine..nu veti auzi..tipa arata destul de bine..punct!

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde Black Beauty » Lun Sep 09, 2002 12:01 am

Nu stiu, dar cu mine a fost foarte de treaba... A fost foarte dragutza cu mine si nu cred ca a facut-o cu vreun interes... Mi-a facut impresie buna...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
Black Beauty
Junior Member

Mesajde Jasmine » Lun Sep 09, 2002 10:08 am

am doar doua cuvinte pentru tine Mada : aparentele insala!!

Jasmine
Junior Member

Mesajde sly » Lun Sep 09, 2002 11:30 am

nu cred ca este asha cum ati spus voi dar eu nu o cunosc personal...oricum cu prima ocazie cand o sa vina in iasi o s-o cunosc shi eu 100% shi am sa revin cu parerea mea despre ea!!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Black Beauty » Mar Sep 10, 2002 10:44 pm

Sper sa vina in iasi cat mai curand... poate o voi cunoaste mai bine...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
Black Beauty
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Sep 17, 2002 8:18 pm

Si cam ce dialoguri ai purtat tu,Pisica....cu Cristiana Radutza ?
Atzi baut o bere impreuna si voi ? Sau doar asa..v-atzi dat buna ziua..si atata tot ?

Mi-sh dori si eu sa o cunosc pe aceasta frumoasa cantareatza..dar nu stiu cui sa ma adresez. Pisica..ma ajutzi tu ?

Multumesc antiticpat ! Astept raspuns !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Black Beauty » Vin Sep 20, 2002 9:22 pm

Sincer, n-am vb prea multe cu ea... Am facut niste poze, am vb de fan cluburi, mi-a facut cunostina cu Catalina, mi-a raspuns la o intrebare (Daca pot merge si eu cu ei cu autocarul.. R: Da)... Chestii de genul asta...
Nu stiu daca te-as putea ajuta cu mai mult decat cu un sfat... As vrea sa o cunoasca cat mai multi fani... Eu am avut ocazia de a o cunoaste(ca sa spun asa), fiindca i-am asteptat pe toti la hotel (+Animal X, 3SE; pe 16 mai) si m-am tinut dupa ei... Cam asta a fost tot... Bineinteles ca am avut si noroc...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
Black Beauty
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Sep 20, 2002 11:03 pm

Aaaa...pai ma dezamagesti ,Pisica ! Eu credeam ca esti prietena cu ea. Asa am crezut din poza. Si credeam ca o sa imi inleznesti si mie vederea cu Cristiana !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aly3 » Vin Sep 20, 2002 11:15 pm

Si eu am cunoscut-o pe 24 mai,tot la concertul anti-drog din oradea si mi s-a parut ca e simpatica.A avut rabdare cu fanii si am primit toti autografe de la ea.E cool!
+3rei Sud Est Virtual Group http://groups.yahoo.com/group/3rei_Sud_Est
+3rei Sud Est Virtual Group Page http://www.geocities.com/virtual_3rei_sud_est
Aly3
Junior Member

Mesajde Andria » Lun Sep 23, 2002 1:54 pm

Am cunoscut-o vara asta cu prilejul turneului. Nu e fitzoasa si e chiar sociabila. La conf de presa cand am intrebat-o cum a ajuns de la teatru la muzica, mi-a spus ca-i place sa danseze, ca e prietena cu 3sE-stii si uite asa...albumul de debut. Nu a dat impresia ca are de gand sa faca prea multzi purici in bransa asta.
Cert e ca langa ea se afla tot timpul un tip mai in vartsta(eram convinsa ca-i tata-su). Pe urma un coleg mi-a zis ca-i sotul ei iar intr-o revista am citit ca are prieten. Domnu' in cauza e mentionat pe albumul 3SE-stilor, la capitolul " multumim din suflet". Pe albumul ei nu zice nimic de dansul dar asa se explica prietenia ei cu baietii.
Macar e sincera...ca n-are nici o treaba cu muzica...pe cand altzii...se mai dau si supertalentati si nu-i nimic de capul lor.
Andria
Junior Member

Mesajde Black Beauty » Joi Sep 26, 2002 12:23 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Aaaa...pai ma dezamagesti ,Pisica ! Eu credeam ca esti prietena cu ea. Asa am crezut din poza. Si credeam ca o sa imi inleznesti si mie vederea cu Cristiana !

As vrea eu sa fiu prietena cu Cristiana cum ai crezut...
Nu stiu ce sa-ti zic, imi pare rau... Iti sugerez sa vorbesti cu Jasmyna, ea sustinea ca o cunoaste f bine...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
Black Beauty
Junior Member

Mesajde Jasmine » Vin Sep 27, 2002 8:42 am

Initial trimis de Pisica

ea sustinea ca o cunoaste f bine...

da..asa e..dar nu ma laud cu chestia asta..nu e cine stie ce satisfactie pentru mine..cat despre Bobic..si ce daca e navasta lui?! are dreptul la viata ei intima..nu?!

Jasmine
Junior Member

Mesajde Black Beauty » Sâm Sep 28, 2002 8:41 pm

Apropo, Jasmyna, nu ne povestesti si noua cum ai cunoscut-o?
Mor de curiozitate... Plzzzzz....
=Crows bring the spring=
R.I.P.
Black Beauty
Junior Member

Mesajde Andria » Sâm Sep 28, 2002 11:26 pm

N-a zis nimeni ca n-are dreptul la viata personala,dar daca tot ii barba-su...de ce il prezenta in articolul cu pricina "prietenul ei"?
Ideea era ca, in aceste conditii, nu-ti mai trebuie si talent ca sa rupi gura targului cu albumul de debut.
Tipa e talentata....dar nu la muzica! Si intr-adevar e superdraguta!
Andria
Junior Member

Mesajde Jasmine » Lun Sep 30, 2002 8:21 am

are legatura cu viata ei personala...si nu imi permit sa scriu pe fanclub chestii de-astea..ok?!

Jasmine
Junior Member

Mesajde Black Beauty » Vin Oct 04, 2002 1:02 am

Ok! Dar te rog mult, cand ai timp, trimite-mi un mail sau un pm si povesteste-mi... Trust me! ;) Plzzzz... Stii ca pisicile sunt curioase...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
Black Beauty
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Oct 04, 2002 1:07 am

Sa imi povestesti si mie Pisico , cand afli ceva concret ! Ca si eu sunt foarte curios !
Si moshii sunt curiosi ,nu numai pisicile !
Plsss ! Sa nu ma uitzi ! Promit sa nu spun la nimeni ! :a
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Black Beauty » Sâm Oct 05, 2002 11:15 pm

Daca aflu ceva... dar vad ca Jasmyna nu prea are timp si de mine...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
Black Beauty
Junior Member

Mesajde nederlande » Sâm Dec 07, 2002 10:49 am

in tonul jasmynei se iveste un pic de invidie :x , in tonul pisicii numai admiratie :-X , pe cand in cel al moshului ... speranta :drool:

eu o apreciez pe cristiana pentru faptul ca la varsta ei a reusit sa puna la cap 4 melodii sanatoase [voi fi a ta ... imi place], ca are priza la public si a participat in acel turneu cu 'opriti drogurile'.

noapte buna tuturor,
didier
nederlande
Junior Member

Mesajde Black Beauty » Mie Apr 02, 2003 10:16 pm

intr-adevar, si eu consider turneul respectiv o bila alba... si nu numai pt Cristiana ci pt toti cei care au participat ;)...
Admiratie? Mi-a facut o impresie buna cand am cunoscut-o, dar ma intreb ce se va intampla data viitoare cand o voi vedea... De cand n-a mai avut un concert in Iasi... (de pe 16 mai 2002)...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
Black Beauty
Junior Member

Mesajde FIAM3TA » Mar Aug 31, 2004 3:34 pm

Eu nu am apucat sa o cunosc personal .. shi cred ca in cadrul concertului antidrog .. nu prea a avut de a face cu fanii .. cel putzin la noi la brasov.. nimeni nu a stricat`o afara ca sa de`a shi ea autografe .. intr`un fel mi`ar fi placut sa iasa shi ea .. mi`ar fi placut s`o vad personal .. dar nu puteam sa strig numa` eu ... :P)
FIAM3TA
Junior Member

Mesajde Miry_Ursuletz » Dum Ian 09, 2005 9:06 pm

Si eu am avut ocazii f multe sa ma intalnesc cu ea e super dulcik.....
Miry_Ursuletz
Junior Member

Înapoi la Pop si Dance romanesc