Marilyn Manson-voi ce credeti?
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Marilyn Manson-voi ce credeti?
unii spun ca manson face intradevar muzica buna,altii spun ca ceea ce face el nu e muzica ci doar zbieraturi......altii spun ca manson e nebun.......unora le place lookul lui......mie imi place manson pentru ca cred ca e un artist adevarat....voi ce credeti?
- IstericA
Re: Marilyn Manson-voi ce credeti?
pai manson e cool....face muzica... faina....e pervers....pot sa spun ca e unic.cei care au ceva impotriva lui si isi spun rockeri sunt prefacuti.....adevaratul rege al rockului!
- Morgana
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=4591
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=1550
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=1550
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Re: Re: Marilyn Manson-voi ce credeti?
Initial trimis de Morgana
pai manson e cool.........adevaratul rege al rockului!
:rolleyes:
:con:
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
mie-mi place in primu' rand muzica domnului manson. in al 2lea rand poate ca-mi place atitudinea sa intr-o oarecare masura.
ca fapt divers: m-am mai uitat si eu la documentare si-am observat ca chiar are o mama cu care chiar tine legatura. m-a amuzat oarecum chestia asta
.
in fine, se zic multe despre el, nu stiu ce-i adevarat si ce nu, oricum atata timp cat nu se da pe dance sau 'nu-metal' mie-mi place.
ca fapt divers: m-am mai uitat si eu la documentare si-am observat ca chiar are o mama cu care chiar tine legatura. m-a amuzat oarecum chestia asta

in fine, se zic multe despre el, nu stiu ce-i adevarat si ce nu, oricum atata timp cat nu se da pe dance sau 'nu-metal' mie-mi place.
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Re: Marilyn Manson-voi ce credeti?
eu una cred ca manson e dea dreptul nebun dar totusi ultimul lui clip e super tare
- Unregistered
un critic muzical spunea despre Manson ca ar fi un amestec intre Alice Cooper si Ozzy Osbourne. totusi nu se poate compara cu aceste mari legende (nu acum cel putin) se chinuie prea mult sa socheze. muzica lui e ok, si este un "merit" ca reuseste sa fie difuzat pe MTV unde Limp Buskit si Linkin Park sunt considerate trupe hard-rock(??) iar genul lui Manson este ocolit cu "diplomatie".
de asemena Eminem spunea despre Manson, dupa ce a cantat cu el pe scena (nu mai retin exact, cred ca pe la niste premii MTV, parca): "This guy is really sick...and I thought I was sick!"
sick or not, Manson face muzica ok, si aici este si meritul intregii formatii. a facut niste coveruri reusite la Eurythmics-Sweet Dreams si Soft Cell-Tainted Love.
de asemena Eminem spunea despre Manson, dupa ce a cantat cu el pe scena (nu mai retin exact, cred ca pe la niste premii MTV, parca): "This guy is really sick...and I thought I was sick!"
sick or not, Manson face muzica ok, si aici este si meritul intregii formatii. a facut niste coveruri reusite la Eurythmics-Sweet Dreams si Soft Cell-Tainted Love.
- Killer
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii