Marilyn Manson-voi ce credeti?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Marilyn Manson-voi ce credeti?

Mesajde IstericA » Lun Oct 28, 2002 3:28 pm

unii spun ca manson face intradevar muzica buna,altii spun ca ceea ce face el nu e muzica ci doar zbieraturi......altii spun ca manson e nebun.......unora le place lookul lui......mie imi place manson pentru ca cred ca e un artist adevarat....voi ce credeti?
IstericA

Re: Marilyn Manson-voi ce credeti?

Mesajde Morgana » Lun Oct 28, 2002 4:50 pm

pai manson e cool....face muzica... faina....e pervers....pot sa spun ca e unic.cei care au ceva impotriva lui si isi spun rockeri sunt prefacuti.....adevaratul rege al rockului!
Morgana

Mesajde Aliosha » Lun Oct 28, 2002 4:57 pm

"Against modern football."
Aliosha

Re: Re: Marilyn Manson-voi ce credeti?

Mesajde Aliosha » Lun Oct 28, 2002 4:59 pm

Initial trimis de Morgana
pai manson e cool.........adevaratul rege al rockului!

:rolleyes:

:con:
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde tre » Mar Oct 29, 2002 12:31 am

mie-mi place in primu' rand muzica domnului manson. in al 2lea rand poate ca-mi place atitudinea sa intr-o oarecare masura.

ca fapt divers: m-am mai uitat si eu la documentare si-am observat ca chiar are o mama cu care chiar tine legatura. m-a amuzat oarecum chestia asta ;).

in fine, se zic multe despre el, nu stiu ce-i adevarat si ce nu, oricum atata timp cat nu se da pe dance sau 'nu-metal' mie-mi place.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Wednesday » Mar Oct 29, 2002 7:34 am

pai da .....si mie imi place manson...are niste piese dea dreptul bestiale...sweet dreams e chiar tare
cat despre felul cum se comporta,mie-mi place....are un stil aparte
Wednesday

Mesajde catharsis » Mar Oct 29, 2002 11:30 pm

nu uita ca sweet dreams e cover dupa eurythmics...
catharsis

Mesajde Wednesday » Mie Oct 30, 2002 7:35 am

da,bine e cover da cred ca piesa a fost prelucrata de manson mult mai bine...
Wednesday

Mesajde NightGhost » Sâm Noi 23, 2002 10:31 pm

Manson e putin deraiat dupa parerea mea.
Cred ca ati auzit toti despre caseta video de la o petrecere unde el facea sex oral cu Twiggy... Putin cam deraiat...
Dar muzica lui e great
NightGhost

Re: Marilyn Manson-voi ce credeti?

Mesajde Unregistered » Sâm Noi 23, 2002 11:02 pm

eu una cred ca manson e dea dreptul nebun dar totusi ultimul lui clip e super tare
Unregistered

Mesajde Gavozdita » Dum Noi 24, 2002 12:50 am

mie mi plac unele piese de la manson.suna bine
imi place sweet dreams.e un cover f reusit.el e o figura f interesanta pe scena muzicala.mai trebuie si cate unu ca el:cool:
Gavozdita

Mesajde Killer » Lun Noi 25, 2002 1:12 pm

un critic muzical spunea despre Manson ca ar fi un amestec intre Alice Cooper si Ozzy Osbourne. totusi nu se poate compara cu aceste mari legende (nu acum cel putin) se chinuie prea mult sa socheze. muzica lui e ok, si este un "merit" ca reuseste sa fie difuzat pe MTV unde Limp Buskit si Linkin Park sunt considerate trupe hard-rock(??) iar genul lui Manson este ocolit cu "diplomatie".
de asemena Eminem spunea despre Manson, dupa ce a cantat cu el pe scena (nu mai retin exact, cred ca pe la niste premii MTV, parca): "This guy is really sick...and I thought I was sick!"
sick or not, Manson face muzica ok, si aici este si meritul intregii formatii. a facut niste coveruri reusite la Eurythmics-Sweet Dreams si Soft Cell-Tainted Love.
Killer

Mesajde morticia » Lun Noi 25, 2002 2:54 pm

nu stiu pe cine intereseaza ... oricum piesa e mai bine prelucrata de manson. manson e cel mai tare!!!!!!!!
Initial trimis de catharsis
nu uita ca sweet dreams e cover dupa eurythmics...
morticia

Mesajde kreatorr » Mar Noi 26, 2002 6:52 pm

manson e teribil de k lumea. nu sunt mort dupa rock, dar apreciez shi imi place foarte mult muzica lui.
kreatorr
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii