A ascultat cineva ultima melodie Akcent (aia cu "iti aduc un buchet de trandafiri") . Mie mi se pare ca versurile sint de manea ;b
Ceva de genu : Cand eram de 16 ani nu stiam de faima si de bani.
E penala melodia si o dau pe Radio Contact in fiecare ora (de-aia nu ii mai ascult deloc ).
Ultima melodie Akcent
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
NU stiu...
O sa downlodez si eu melodia sa vad despre ce e vorba.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
- Unregistered
am avut nenorocul sa ascult melodia cam la 2 minute dupa ce m-am trezit de dimineata .... nu va spun mai mult decat: am avut o zi ingrozitoare ! .... daca aud pe cineva fredonand melodia asta il/o pocnesc ;a
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
-
Josefine^ - Junior Member
Initial trimis de IO
E dragutza melodia , bey. Ce aveti cu baietii ? E o melodie vesela si de viata. Ca n-o sa ascultam numa miorlaieli toata ziua...
si ce inseamna la tine "miorlaieli" ?

Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
-
Josefine^ - Junior Member
:hehe: nu am ascultat inca melodia respectiva... dar daca suna a manea.. deja mi-am format o parere despre ea...
si daca versurile intradevar sunt cele sus mentionate... ;a e clar!
si daca versurile intradevar sunt cele sus mentionate... ;a e clar!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Un singur cuvant: NASHPA!
Cei de la Akcent petrec muuult prea mult timp in fata oglinzii.. si macar daca asta s-ar vedea in look-ul lor .. s-a facut atata valva cum ca ar fi toti fotomodele, si de fapt nici unul nu arata bine. Dar asta e... cand nu ai nici voce, nici talent, trebuie sa incerci sa te remarci prin ceva, nu?
In ceea ce priveste ultima melodie.. no comment.. am auzit-o si m-am ingrozit.
In ceea ce priveste ultima melodie.. no comment.. am auzit-o si m-am ingrozit.
- ro-ana
- Junior Member
Re: Ultima melodie Akcent
Initial trimis de AAC
A ascultat cineva ultima melodie Akcent (aia cu "iti aduc un buchet de trandafiri") . Mie mi se pare ca versurile sint de manea ;b
Ceva de genu : Cand eram de 16 ani nu stiam de faima si de bani.
E penala melodia si o dau pe Radio Contact in fiecare ora (de-aia nu ii mai ascult deloc ).
Bai Acent e cea mai de cacat trupa!De cand l-am vazut pe unu din ei In galati rujat,am crezut ca vomit!Ala brunet e cel mai poponar!Si in plus ascultati PROFM!
Craioveanu is the BEST!
- Dope_Rapper
- Junior Member
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii