Ultima melodie Akcent

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Ultima melodie Akcent

Mesajde AAC » Dum Mar 30, 2003 5:29 pm

A ascultat cineva ultima melodie Akcent (aia cu "iti aduc un buchet de trandafiri") . Mie mi se pare ca versurile sint de manea ;b
Ceva de genu : Cand eram de 16 ani nu stiam de faima si de bani.
E penala melodia si o dau pe Radio Contact in fiecare ora (de-aia nu ii mai ascult deloc ).
AAC

NU stiu...

Mesajde Aurolacul » Lun Mar 31, 2003 2:02 am

O sa downlodez si eu melodia sa vad despre ce e vorba.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Mar 31, 2003 6:15 pm

E naspa, da o dau in continuu la R. Contact pt ca ala cu fatza de oaie de DJ acolo.
Unregistered

Mesajde Josefine^ » Lun Mar 31, 2003 9:20 pm

am avut nenorocul sa ascult melodia cam la 2 minute dupa ce m-am trezit de dimineata .... nu va spun mai mult decat: am avut o zi ingrozitoare ! .... daca aud pe cineva fredonand melodia asta il/o pocnesc ;a
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
Josefine^
Junior Member

Mesajde IO » Mie Apr 02, 2003 11:39 am

E dragutza melodia , bey. Ce aveti cu baietii ? E o melodie vesela si de viata. Ca n-o sa ascultam numa miorlaieli toata ziua...
IO

Mesajde Josefine^ » Mie Apr 02, 2003 6:51 pm

Initial trimis de IO
E dragutza melodia , bey. Ce aveti cu baietii ? E o melodie vesela si de viata. Ca n-o sa ascultam numa miorlaieli toata ziua...

si ce inseamna la tine "miorlaieli" ? :P
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
Josefine^
Junior Member

Mesajde Unregistered » Joi Apr 03, 2003 11:41 pm

Mai lasati-ne cu depasitii astia , fratilor, nu v-ati saturat de ei??Melodia aia e oribila si li se potriveste perfect.Cred ca mai rezista max 2 luni si dupa aia se autodizolva.
Unregistered

Bad...

Mesajde Aurolacul » Vin Apr 04, 2003 12:02 am

Tre sa fie destul de naspa, daca suna ca o manea, dar va trebuii sa o ascult sincer. Mortzii matii de download!
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Vin Apr 04, 2003 8:43 pm

:hehe: nu am ascultat inca melodia respectiva... dar daca suna a manea.. deja mi-am format o parere despre ea...
si daca versurile intradevar sunt cele sus mentionate... ;a e clar!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Un singur cuvant: NASHPA!

Mesajde ro-ana » Vin Apr 04, 2003 9:35 pm

Cei de la Akcent petrec muuult prea mult timp in fata oglinzii.. si macar daca asta s-ar vedea in look-ul lor .. s-a facut atata valva cum ca ar fi toti fotomodele, si de fapt nici unul nu arata bine. Dar asta e... cand nu ai nici voce, nici talent, trebuie sa incerci sa te remarci prin ceva, nu?
In ceea ce priveste ultima melodie.. no comment.. am auzit-o si m-am ingrozit.
ro-ana
Junior Member

Mesajde Unregistered » Vin Apr 04, 2003 10:04 pm

E manea numa la versuri , incolo e dance , va rog nu mai jigniti oamenii degeaba ;n. Melodia e super jeg , nu va deranjati cu ascultatul.

Jos CORLEONE!!!!!!!!!!!!!!
Unregistered

Re: Ultima melodie Akcent

Mesajde Dope_Rapper » Vin Apr 04, 2003 10:39 pm

Initial trimis de AAC
A ascultat cineva ultima melodie Akcent (aia cu "iti aduc un buchet de trandafiri") . Mie mi se pare ca versurile sint de manea ;b
Ceva de genu : Cand eram de 16 ani nu stiam de faima si de bani.
E penala melodia si o dau pe Radio Contact in fiecare ora (de-aia nu ii mai ascult deloc ).

Bai Acent e cea mai de cacat trupa!De cand l-am vazut pe unu din ei In galati rujat,am crezut ca vomit!Ala brunet e cel mai poponar!Si in plus ascultati PROFM!

Craioveanu is the BEST!
Dope_Rapper
Junior Member

Mesajde miusik » Lun Apr 07, 2003 10:50 pm

Am vazut la tv un reportaj dintr-o discoteca unde faceau niste gagici "trenuletul" pe melodia asta :))), parca in Timisoara(pacat,ca aveam pretentii).
miusik

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii